google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Mayıs 2016 ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Survivor 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralama Sonuçları acunn.com

by
Survivor 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralama Sonuçları acunn.com ,17.05.2016 survivor gönüllüler takımı acunn.com sms sıralama sonuçları kim birinci oldu ,survivor sms sonuçları kim birinci oldu

Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi. Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemi böyle anlattı:

“Elemelerde hızlanmaya başlıyoruz. Önce haftada bir eleme olacak. Daha sonra ise hızlandırılmış çekimlerimiz olacak. Toplu sms alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü bu toplu sms üzerinden olacak ancak buna biraz daha var. Haftada artık 2 dokunulmazlık oyunu olacak ancak bir eleme olacak. Pazar ve Pazartesi iki dokunulmazlık oyunu ve iki konsey olacak. Ve Salı akşamları bir arkadaşımız veda edecek"

SURVİVOR'DA BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ve kolyeye sahip olan isim Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç konseyde ikinci eleme adayını çıkardı.

Survivor adasında pazartesi günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. O dokunulmazlık oyununu kaybeden takım da 2 eleme adayı çıkaracak. Ardından eleme adayı olan 4 isim için Survivor'da SMS oylaması başlayacak.


SURVİVOR 2016 KİM ELENECEK SMS OY SIRALAMASI

Survivor 2016'nın 16 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu bir kez daha kaybeden Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucu Damla Can üçüncü elemeye adayı oldu.

Survivor'da pazar günü dokunulmazlığı kaybettiklerinde Gönüllüler takımı ilk eleme adaylarını çıkarmışlardı. Ada konseyinde Gizem Kerimoğlu ismi yazılmıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gizem Memiç ise Serkay Tütüncü adını vermişti.

Survivor adasında değişen eleme sistemi sebebiyle artık her hafta iki dokunulmazlık oynanıyor ve 4 isim eleme adayı oluyor. Oyunları kaybeden takımın aynı olması durumunda ise konseylerde 3 isim belirleniyor. Bu isimler için de SMS oylaması yapılıyor. Survivor SMS oy sıralamasında en altta yer alan isim eleniyor.

Şimdi Survivor'da ikinci dokunulmazlık sonucunda eleme adayı olan isim Damla ile birlikte Gizem ve Serkay elemeye çıkacak. 17 Mayıs 2016 salı gecesi Survivor elemesinde adaya bir isim daha veda edecek.
Survivor 2016 gonulluler sms oy sıralaması Survivor'da kimin elendiğini ortaya koyacak SMS oy sıralaması sonuçları TV8 yan ekran uygulamasından saat 23.30'dan sonra açıklanacak.

SURVIVOR 16 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016'nın 16 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununun son mücadelesinde Nagihan ve Gizem Memiç karşı karşıya geldi ve kazanan Ünlüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyununun son mücadelesinde Gizem Memiç'i yenen Nagihan yaşadığı sevinç ile Gönüllüler takımının tepkisini aldı.

SURVIVOR 15 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun kaderini belirleyen mücadelede Serkay ve Yattara karşı karşıya geldi. Günün en başarılı ismi Yattara takımına galibiyeti getirdi.


SURVİVOR ÜNLÜLERDE SEMİH ÖZTÜRK VE YUNUS GÜNÇE ATIŞMASI

Survivor ünlüler adasında Semih Öztürk bu kez Yunus Günçe'yi çileden çıkardı. Yunus Günçe gönüllüler takımını eleştiren Semih Öztürk'e 'Biz de aynısını yapıyoruz" diyerek adaletli bir gözlem aktarınca reaksiyon aldı. 


SURVİVOR 10 MAYIS ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler SMS 10 Mayıs 2016 oy sıralaması TV8 yan ekrandan da yayınlandı. İşte 3 eleme adayının sıralaması;

-Avatar Atakan

-Yunus Günçe

-Ezgi Avcı

Acun Ilıcalı veda eden ismi açıkladığında Ezgi Avcı kadar Atakan da yıkıldı. Karar açıklanırken sürekli dua eden Atakan sonucu duyduğu anda dondu kaldı Ezgi ise ağladı. Atakan elini sırtına koyarak Ezgi'yi teselli etmeye çalıştı. Ezgi elenmesiyle ilgili şunları söyledi;

- "Gidecek olmak çok üzüntü veriyor. Hayatta karşılaşmadığım çok şeyle karşılaştım. Bir tane dostum var burda. Hepsi tecrübe kattı hayatıma. Benim vaktim bu kadarmış kalan arkadaşlara başarılar diliyorum".
Ezgi herkesle vedalaşarak Survivor macerasını noktaladı. Ezgi ilk başka Semih'e ardından Nagihan ve Yattara'ya sonra Yunus'a en son ise Atakan'a sarıldı. İkilinin sarılışı diğerlerinden hayli farklıydı.



SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”



SURVİVOR BAŞARI SIRALAMASI

Survivor 2016'nın en başarılı isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere şu ana kadar 152 kez parkurda bireysel olarak yarıştı. Bu sayı aynı zamanda Nagihan'ı en fazla oyun oynayan isim olarak da öne çıkarıyor. Nagihan Survivor'da oynadığı bu 152 oyundan 105'ini kazandı. Survivor başarı sıralamasında ilk üç sıra ünlüler takımından oluştu. İşte Survivor başarı sıralaması;

1-Nagihan Karadere
2-Avatar Atakan
3-İbrahim Yattara
4-Gizem Memiç
5-Damla Can
6-Efecan Dianzenza
7-İbrahim Giydirir
8-Semih Öztürk
9-Serkay Tütüncü
10-Yunus Günçe
11-Gizem Kerimoğlu

EZGİ AVCI KİMDİR?

Survivor 2016 ünlüler takımında yerini alan Ezgi Avcı, 1995 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi.

2013 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu.
Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Ezgi Avcı, kendi şirketini kurarak yurtdışı danışmanlığı yapmak istiyor. 

SURVIVOR'DA BUGÜNE KADAR YAPILAN TÜM SMS VE OY SIRALAMA SONUÇLARI

TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 10 Mayıs 2016 SMS sıralaması sonuçları şu şekilde oldu;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

17 Mayıs 2016 Survivor Gönüllüler Takımından Kim Elendi Kim Gitti

by

17 Mayıs 2016 Survivor Gönüllüler Takımından Kim Elendi Kim Gitti,survivor 17 mayıs 2016 kim elendi ,gönüllüler konsey eleme sonuçları gizem kerimoğlu serkay damla mı gitti


Survivor kim elendi? sorusunun yanıtı bu akşam belli oluyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da heyecan dolu günler devam ediyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bir kişi bu hafta adaya veda edecek. Eleme potasına giren 3 isim, Gizem, Serkay ve Damla oldu. Survivor kim elendi?


Survivor’da 16 Mayıs Pazartesi akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Bu hafta yapılan ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetmişti. Gönüllüler takımında yapılan ilk ada konseyinde Gizem Kerimoğlu’nun ismi elemeye çıkmıştı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Survivor kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve ‘Gizem Kerimoğlu’nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum’ diyerek Serkay’ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta sms oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.
GÖNÜLLÜLER’DE ELEMEYE KALAN 3. YARIŞMACI
Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde ise bu haftanın 2. dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kazandı ve bu hafta gönüllülerden bir ismin gitmesi kesinleşti. Yapılan ada konseyinde Damla’ya 3 oy, Efecan’a 2 oy ve İbrahim’e 1 oy çıktı. Böylece Gizem KerimoğluSerkay’la birlikte Damla 3. eleme adayı oldu. Yapılan sms oylamasında bu üç isim arasında en faz oyu alan isim Survivor’a veda edecek. Survivor’dan giden isim Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.
GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?
Survivor2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır.
Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.
Gizem Kerimoğl Boyu: 174
Gizem Kerimoğlu Kilosu: 58
Gizem Kerimoğlu Yaşı: 27
SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?
7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü; 1.78 boyunda 76 kiloda İzmir Tire doğumlu bir kişidir. 2016 Survivor yarışmasında halktan biri olarak katılan Serkay Tütüncü; yarışmada iddialı olduğu yolunda söylemler vermektedir. Amatör olarak futbol oynayan Serkay Tütüncü; Survivor yarışmasında beklenen performansı sağlayacaklar arasında yer alabilecek mi?
Zorlu ve açlıkla mücadele ve oyunlar; yarışmanın temeli olarak gözetilirse dayanma gücünü ve hayatta kalma mücadelesini gösteren oyunu kazanabilecek. Gönüllüler takımı oldukça zayıf olarak görünse de oyunları kazanmakla bu gücü kazanabilirler. Ünlüler takımında çok fazla sporla uğraşan ve mücadeleci kimliğe sahip kişiler bulunuyor. Bu seneki Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı oldukça farklı bir kadro oluşturmuş. Artık yarışmanın kalitesi ve gidişi ile bu düşünceler yok olur mu şimdiden bilemeyiz.Yarışmaya 7 Şubatta başlanılıyor. İlk bölümüyle ekranlarda olacak ve tekrar Survivor heyecanı başlayacak. Ekranların başında binlerce seyirci bu yarışmayı merakla izleyecek. 
DAMLA CAN KİMDİR?
Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında, 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

16 Mayıs 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyunu Hangi Takım Kazandı ?

by

 Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kim?16 mayıs 2016 survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı ,survivor 16.05.2015 pazartesi dokunulmazlık ödülü hangi takım kazandı ayrıntılar diziler.tv de..


Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölümde büyük heyecan sizlerle oluyor. Yeni bölümde bu akşam Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışacaklar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Bu akşam ki Dokunulmazlığı kim kazanacak merak konusu oldu. Peki Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek? İşte Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümden detaylar...


Survivor 2016 70. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu akşam Dokunulmazlık Oyunu yapıldı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yeni bölümde bu ödülü kaybeden takımdan 2 isim akşam ki ada konseyinde eleme adayı olacak ve rakipleri ile elenmemek için yarışacak. Peki Survivor 16 Mayıs 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazanacak? Survivor eleme adayları kim? İşte detaylar...

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümde dokunulmazlık Oyunu yapılıyor. Yeni bölümde bu akşam yarışmacılar Dokunulmazlık Oyunu için yarışıyorlar. Takımlarda sayı alan yarışmacılar aşağıda belirtilmiştir...

Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununda son durum; Canlı Takip Ediyoruz Arkadaşlar ..
Ünlüler Takımı: 9 (Nagihan, Atakan, Nagihan, Nagihan, Atakan, Nagihan, Atakan, ...)
Gönüllüler Takımı: 8 (İbrahim, İbrahim, Gizem M., İbrahim, Serkay, ...)

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK GECESİ

Survivor 2016 yeni bölümde bu akşam Dokunulmazlık Oyunu yapılacak. Dokunulmazlık için parkura gelecak olan yarışmacılar canla başla kazanmak için yarışacaklar. Survivor'da Cuma ve Cumartesi Ödül Oyunu yapılıyor. Pazar akşamları da Dokunulmazlık oyunu yapılıyor. Bu akşam ki bölümde ise Dokunulmazlık Oyunu yapılacak ve kaybeden takım ada konseyine gidecek. Bu konseyden sonra çıkacak 2 isim daha Salı akşamı yapılacak eleme gecesinde adaya ve hayallerine veda edecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde dokunulmazlığı Gönüllüler Takımı kazanmıştı ve Ünlülerden Ezgi Avcı adaya veda etmişti.
DOKUNULMAZLIK STRATEJİSİ
Bu akşam yayıanlanacak yeni bölümde Dokunulmazlık Oyunu yapılacak. Yeni bölümde eğer Dokunulmazlıkğı Gönüllüler kayberdese 1 tane daha eleme adayı çıkaracaklar. Eğer Ünlüler Takımı kayberderse 2 yarışmacıda onlardan eleme adayı oalcak. Yeni kurallar gereği Dokunulmazlık Oyunu haftada bundan itibaren 2 kez yapılacak.

NAGİHAN - DAMLA ARASINDA GERİLİM

Survivor 2016 16 Mayıs yeni bölümde bu akşam Dokunulmazlık oyunu olacak. Yeni bölümde parkurda yarışmacılar birbirilerinin elindeki labutu düşürmek için uğraşacak. Fragmanda Nagihan ve Damla arasında oyun gerilimi yaşandığı göze çarpıyor. Nagihan Damla'ya oyun esnasında elini vurması sonucu uyarı aldı. Nagihan "Az öncede kendisi bana vurmuştu. Ben böyle oyun oynayamamki ona dokunma buna dokunma" dedi. Acun Ilıcalı bu söz üzerine "İstersen döv Nagihan" diye tepki gösterdi. 

SURVİVOR 2016 15 MAYIS PAZAR AKŞAMI NELER YAŞANDI?

Survivor 2016 Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde Dokunulmazlık Oyununu 10-8 Ünlüler Takımı kazandı. Bireysel Dokunulmazlık Oyununa giden Gönüllülerde Dokunulmazlık kolyesi Gizem Memiç'in oldu. Ada Konseyinde ismi en çok yazılan eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem M. ise ikinci eleme adayını Serkay olarak açıkladı.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor 2016 Salı akşamı yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı elemeye gitti. Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi eleme adaylarından Survivor'a veda eden isim Ezgi Avcı oldu.
Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölümde büyük heyecan sizlerle oluyor. Yeni bölümde bu akşam Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışacaklar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Bu akşam ki Dokunulmazlığı kim kazanacak merak konusu oldu. Peki Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek?

Survivor 16 Mayıs 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Hangi Takım ?

by

 Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kim?16 mayıs 2016 survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı ,survivor 16.05.2015 pazartesi dokunulmazlık ödülü hangi takım kazandı ayrıntılar diziler.tv de..


Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölümde büyük heyecan sizlerle oluyor. Yeni bölümde bu akşam Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışacaklar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Bu akşam ki Dokunulmazlığı kim kazanacak merak konusu oldu. Peki Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek? İşte Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümden detaylar...


Survivor 2016 70. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu akşam Dokunulmazlık Oyunu yapıldı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yeni bölümde bu ödülü kaybeden takımdan 2 isim akşam ki ada konseyinde eleme adayı olacak ve rakipleri ile elenmemek için yarışacak. Peki Survivor 16 Mayıs 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazanacak? Survivor eleme adayları kim? İşte detaylar...

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümde dokunulmazlık Oyunu yapılıyor. Yeni bölümde bu akşam yarışmacılar Dokunulmazlık Oyunu için yarışıyorlar. Takımlarda sayı alan yarışmacılar aşağıda belirtilmiştir...
Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununda son durum; Canlı Takip Ediyoruz Arkadaşlar ..
Ünlüler Takımı: 9 (Nagihan, Atakan, Nagihan, Nagihan, Atakan, Nagihan, Atakan, ...)
Gönüllüler Takımı: 8 (İbrahim, İbrahim, Gizem M., İbrahim, Serkay, ...)

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK GECESİ

Survivor 2016 yeni bölümde bu akşam Dokunulmazlık Oyunu yapılacak. Dokunulmazlık için parkura gelecak olan yarışmacılar canla başla kazanmak için yarışacaklar. Survivor'da Cuma ve Cumartesi Ödül Oyunu yapılıyor. Pazar akşamları da Dokunulmazlık oyunu yapılıyor. Bu akşam ki bölümde ise Dokunulmazlık Oyunu yapılacak ve kaybeden takım ada konseyine gidecek. Bu konseyden sonra çıkacak 2 isim daha Salı akşamı yapılacak eleme gecesinde adaya ve hayallerine veda edecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde dokunulmazlığı Gönüllüler Takımı kazanmıştı ve Ünlülerden Ezgi Avcı adaya veda etmişti.
DOKUNULMAZLIK STRATEJİSİ
Bu akşam yayıanlanacak yeni bölümde Dokunulmazlık Oyunu yapılacak. Yeni bölümde eğer Dokunulmazlıkğı Gönüllüler kayberdese 1 tane daha eleme adayı çıkaracaklar. Eğer Ünlüler Takımı kayberderse 2 yarışmacıda onlardan eleme adayı oalcak. Yeni kurallar gereği Dokunulmazlık Oyunu haftada bundan itibaren 2 kez yapılacak.

NAGİHAN - DAMLA ARASINDA GERİLİM

Survivor 2016 16 Mayıs yeni bölümde bu akşam Dokunulmazlık oyunu olacak. Yeni bölümde parkurda yarışmacılar birbirilerinin elindeki labutu düşürmek için uğraşacak. Fragmanda Nagihan ve Damla arasında oyun gerilimi yaşandığı göze çarpıyor. Nagihan Damla'ya oyun esnasında elini vurması sonucu uyarı aldı. Nagihan "Az öncede kendisi bana vurmuştu. Ben böyle oyun oynayamamki ona dokunma buna dokunma" dedi. Acun Ilıcalı bu söz üzerine "İstersen döv Nagihan" diye tepki gösterdi. 

SURVİVOR 2016 15 MAYIS PAZAR AKŞAMI NELER YAŞANDI?

Survivor 2016 Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde Dokunulmazlık Oyununu 10-8 Ünlüler Takımı kazandı. Bireysel Dokunulmazlık Oyununa giden Gönüllülerde Dokunulmazlık kolyesi Gizem Memiç'in oldu. Ada Konseyinde ismi en çok yazılan eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem M. ise ikinci eleme adayını Serkay olarak açıkladı.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor 2016 Salı akşamı yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı elemeye gitti. Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi eleme adaylarından Survivor'a veda eden isim Ezgi Avcı oldu.
Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölümde büyük heyecan sizlerle oluyor. Yeni bölümde bu akşam Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışacaklar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Bu akşam ki Dokunulmazlığı kim kazanacak merak konusu oldu. Peki Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek?

Survivor 15 Mayıs 2016 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı

by
Survivor 15 Mayıs 2016 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı,15 Mayıs 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı,Survivor Dokunulmazlık Oyunu 15 mayıs kim kazandı hangi takım #ünlüler #gönüllüler ,#dokunulmazlıkoyunu kim kazandı 15.05.2016

Tv ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu akşam konsey heyecanı var! Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Ayrıntılar diziler.tv de..

Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu ekranlara gelecek. #Dokunulmazlık oyununu ünlüler mi gönüllüler mi kazanacak? Elemeye hangi isimler kalacak? 


canlı takip ediyoruz ;

Durum ; Ünlüler 6-5 Gönüllüler

Survivor heyecanı ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. Survivor'da heyecan her geçen gün giderek artıyor.Survivor 2016 macerası tüm heyecanıyla devam ediyor.   
“Survivor 2016”’da bu akşam; dokunulmazlık Oyunu ekranlara geliyor. Kıran kırana mücadelenin sonunda dokunulmazlığı Ünlüler mi Gönüllüler mi kazanacak? Ada Konseyi'nde kimlerin ismi söylenecek?

Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 15 Mayıs Pazar 20.00’de     #TV8’de.
TV8’in ekranlara damga vuran Yarışma programı #Survivor'da bu akşam konsey toplanıyor. 
BİRBİRLERİNE YAPMADIKLARI KALMADI!
#Survivor 2016'ya gönüllüler takımında başladıktan sonra Zafer ile yaşadıklarından dolayı ünlüler takımına geçen Semih Öztürk ile gönüllüler takımındayken anlaşamadığı takım arkadaşlarının başında gelen Efecan ve Serkay'ın Survivor'da karşılaştıkları oyunlar sonrası birbirlerine karşı yaptıkları sevinç gösterileri çok konuşulur cinsten.
BÖYLESİ ZOR GÖRÜLÜR!
Survivor'da ünlüler takımının en güçlü bayan yarışmacısı olarak dikkatleri üzerine çeken Nagihan, oyunlardaki hırsıyla da tüm izleyenleri hayretler içerisinde bırakıyor.
Survivor sıralaması yayınlandı, Peki SMS sonuçları nasıldı?
Survivor 2016 adasında haftanın sıralaması yayınlandı. Survivor SMS sonuçlarında iyi sonuçlar alamasa da zirveye Nagihan Karadere kuruldu. İşte Survivor'da haftanın puan sıralaması;
Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Survivor 67. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Yarışmada Semih ve Serkay arasında gergin dakikalar yaşanıyor. Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Survivor 67. yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...
Survivor 2016 adasında Nagihan Karadere performansı ile fark atmaya başladı. Survivor'da bu haftanın puan sıralaması yayınlanırken SMS oy sonuçlarında  birinci çıkan Avatar Atakan performansta Nagihan'ı yakalayamadı.
Haftalardır Survivor puan sıralamasında ilk sırada olan Nagihan Karadere zirveyi bırakmadı. TV8 tarafından yayınlanan Survivor puan sıralamasına göre Nagihan Karadere yüzde 69'luk başarı istatistiği ile birinci oldu.
SURVİVOR BAŞARI SIRALAMASI
Survivor 2016'nın en başarılı isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere şu ana kadar 152 kez parkurda bireysel olarak yarıştı. Bu sayı aynı zamanda Nagihan'ı en fazla oyun oynayan isim olarak da öne çıkarıyor. Nagihan Survivor'da oynadığı bu 152 oyundan 105'ini kazandı. Survivor başarı sıralamasında ilk üç sıra ünlüler takımından oluştu. İşte Survivor başarı sıralaması;
1-Nagihan Karadere
2-Avatar Atakan
3-İbrahim Yattara
4-Gizem Memiç
5-Damla Can
6-Efecan Dianzenza
7-İbrahim Giydirir
8-Semih Öztürk
9-Serkay Tütüncü
10-Yunus Günçe
11-Gizem Kerimoğlu
EZGİ AVCI ADADAN AYRILDIKTAN SONRA İTİRAF ETTİ!
Üç buçuk ay boyunca yaşadığı Survivor macerası ve aynı adayı paylaştığı arkadaşlarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Ezgi, adada kendisini en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin de Yattara ve Mehmet olduğunu belirtti.
Ünlüler Takımında yer alan Ezgi elenmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Survivor’a son veda eden isim Ezgi Avcı oldu. Survivor’da ünlüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardından Avatar Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı eleme potasına girmiş, aynı üçlü halk oylamasına çıkmıştı. Survivor halk oylamasında alınan oylarla oluşturulan Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alarak adaya veda eden isim ise Survivor Ezgi Avcı oldu.
Survivor Ezgi Avcı kişisel istatistiği ile birçok ismin gerisinde kaldı. Oynadığı oyunlarda güçlü rakiplerine karşı aldığı galibiyet oranı ile son sıralardaki isimlerden olan Ezgi Avcı, Survivor’da olduğu süre boyunca 109 kez yarıştı. Bireysel olarak oynadığı 109 oyundan sadece 45’ini kazanan Ezgi Avcı’nın başarı yüzdesi ise yüzde 41’de kaldı. Aldığı oyun sayısı nedeniyle birçok kez arkadaşları tarafından eleştirilen Ezgi Avcı, bu nedenle bir çok kez ismi yazılmasına rağmen eleme adayı olmamıştı.
‘ATAKAN YALNIZ KALACAK’

Ben ayrıldığımda Atakan yalnız kalacak. Çünkü biz bir takımdık. Şöyle ilerler diye düşünüyorum. Bir süre tek olacaktır. Sonrasında Yattara ile iyi anlaşabileceğini düşünüyorum. Diğerlerine karşı ise tavrı net olacaktır.
Adada ‘Ezgi, Atakan’ın gölgesine sığınıyor’ eleştirileri yapıldı. Sen ne düşünüyorsun?
‘Biz ikimiz bir grup olmayı ikimiz seçmedik. Yani biz en başta 9 kişilik bir gruptuk. Ve insanlar yavaş yavaş elenmeye başladı. Ya da bize ihanet ettikleri için biz iki kişiye düştük. Biz yalnız kalmayı ikimiz tercih etmedik. ve bir şekilde olaylar bizi birbirimize sürükledi.’
Ünlüler takımında senden sonra kim veda eder?
Ezgi: ‘Bizim takımda bundan sonra veda edecek isim kim olur tam olarak bilmiyorum ama, potaya şu isimler girecektir;
Yunus tekrar potaya girecektir diye düşünüyorum. Dokunulmazlık sembolünü Atakan alırsa, zaten geriye çok da fazla isim kalmıyor ama; bence Yunus, Nagihan ve Semih olur. Bu üç kişi potada olacaktır ve yüksek olan kişi Nagihan adaya veda edecektir.
SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
Eleme adayları olarak Yunus, Ezgi ve Atakan SMS oylamasında karşı karşıya geldiler. Yapılan elemede sonucunda adaya veda eden isim şok etti. Survivor'da en az oy olarak SMS sonuçları listesinin sonunda yer alan EZGİ AVCI adaya veda eden isim oldu.
EZGİ AVCI ELENİNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Acun Ilıcalı’nın oylama sonucunu açıklamasının ardından Ezgi Avcı gözyaşlarını tutamadı. Adada 3,5 ay geçirdiğini söyleyen Ezgi, "Güzel bir rekabet ortamı bu. Hayatta karşılaşmadığım çok şeyle karşılaştım burada. Dostu, seveni onu da gördüm. Nasıl arkandan iş çevrildiğini de gördüm. Yalnızca tek dost edindim. Benim için hayırlısı buymuş. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.
Ezgi‘nin adada en yakın olduğu kişi olan Atakan da Ezgi’nin elenmesiyle büyük üzüntü yaşadı.
SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Acun Ilıcalı Survivor'da yeni bir dönemin başlayacağını söyledi ve artık haftada 2 dokunulmazlık oyununun olacağını söyledi.
Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.
Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi. Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemi böyle anlattı:
“Elemelerde hızlanmaya başlıyoruz. Önce haftada bir eleme olacak. Daha sonra ise hızlandırılmış çekimlerimiz olacak. Toplu sms alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü bu toplu sms üzerinden olacak ancak buna biraz daha var. Haftada artık 2 dokunulmazlık oyunu olacak ancak bir eleme olacak. Pazar ve Pazartesi iki dokunulmazlık oyunu ve iki konsey olacak. Ve Salı akşamları bir arkadaşımız veda edecek"
EZGİ AVCI KİMDİR?
Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.
Yurt dışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor. 1,79 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Ezgi Avcı bu sezonSurvivor 2016 Ünlüler takımında yarışacaktır.
2013 seneninde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan isimlerden birisi olan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönem pek çok yapımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddet manken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme eğitimi almıştır.
Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor. Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Avcı'nın yarışmanın başarılı isimlerinden birisi olması bekleniyor.

Hayatımın Aşkı Kaan Karakteri Kimdir Gerçek Adı ?

by
Hayatımın Aşkı Kaan Karakteri Kimdir Gerçek Adı (Berk Hakman Kimdir),Hayatımın Aşkı dizisi Kaan karakterini kim oynuyor gerçek adı,Hayatımın Aşkı Kaan 

Berk Hakman kimdir,Hayatımın Aşkı Kaan hangi dizilerde oynadı gerçek ismi



Berk Hakman

Kaan Karakteri
34 yaşında. Cafe Red’in sahibi. İstanbul gece hayatının tanınmış isimlerinden Rahmi Bey’in kuzeni. Cihangir’de bir çatı katında yalnız yaşıyor. 

Yaşam öyküsü[değiştir | kaynağı değiştir]
Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir.[1][2] Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.[2] Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, Es-Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar ve Kaçak dizilerinde oynamıştır. 11 ödüllü Tepenin Ardı filminde başrol oynamıştır.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır.[1][2] Kendisi de bas, klavye, piyano, gitar, bateri ve trompet çalmaktadır.[3]

Filmografi
Sinema
Yıl Adı Rol Not
2003 Okul Ersin
2006 Janjan Janjan - Sadık Karayel
Saklı Yüzler İsmail
2009 Kampüste Çıplak Ayaklar Ali Konuk oyuncu
2012 Tepenin Ardı Zafer
Televizyon Dizi
Yıl Adı Rol Not
2005 Kırık Kanatlar Hristo
Seher Vakti Davut
2006 Felek Ne Demek? Şeyda
2006-2007 Hatırla Sevgili Deniz Karayel
2009 Çocukluk Günleri
2008-2009 ES-ES Tercan
2011 Mazi Kalbimde Yaradır Selim Balkanlı
2012 Suskunlar Gurur Kutay / Gazanfer Bircan
2013-2015 Kaçak Ertan Demir

2016 Kurtlar Vadisi Pusu Psikopat Taylan

Hayatımın Aşkı Demir Karakteri Kimdir Gerçek Adı ?

by
Hayatımın Aşkı Demir Karakteri Kimdir Gerçek Adı (Serkan Çayoğlu Kimdir),Hayatımın Aşkı dizisi Demir karakterini kim oynuyor gerçek adı,Hayatımın Aşkı Demir 

Serkan Çayoğlu kimdir,Hayatımın Aşkı demir hangi dizilerde oynadı gerçek ismi



Serkan Çayoğlu

Demir
33 yaşında. Reklam dünyasının duayeni Hulusi Cerrahoğlu’nun biricik oğlu. Yaratıcı, kendine güvenen, başarılı bir reklamcı. Ajans 237 reklam ajansının sahibi.


Serkan Çayoğlu (d. 31 Mayıs 1987, Almanya), model, manken ve oyuncudur.

Hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]
Modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş olup Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır..

Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. 2014 yılında başlayan Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmıştır.Dizi 2015 yılında final yapmıştır. Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır ve Çok büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

Oynadığı diziler [değiştir | kaynağı değiştir]
Hayatımın Aşkı (2016) / Demir Cerrahoğlu / Kanal D [1]
Kiraz Mevsimi (2014) Ayaz Dinçer / FOX
Zeytin Tepesi (2014) Burak Altaylı / Kanal D
Kuzey Güney (2012) Merve'nin yurt dışından gelen arkadaşı / Kanal D
Ödülleri ve Adaylıkları[değiştir | kaynağı değiştir]
Ödülleri ve Adaylıkları
Yıl Ödül Kategori Dizi - Film Sonuç
2015 Yakın Doğu Üniversitesi 5.Video Müzik Ödülleri Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu Kiraz Mevsimi Kazandı
6.KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Kiraz Mevsimi Kazandı
42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri En Yakışan Çift (Öykü-Ayaz) Kiraz Mevsimi Adaylık

2016 1.YBU Medya Ödülleri En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Kiraz Mevsimi Kazandı

Hayatımın Aşkı Gökçe Karakteri Kimdir Gerçek Adı ?

by
Hayatımın Aşkı Gökçe Karakteri Kimdir Gerçek Adı (Hande Doğandemir Kimdir),Hayatımın Aşkı dizisi gökçe karakterini kim oynuyor gerçek adı,Hayatımın Aşkı gökçe hande doğandemir kimdir,Hayatımın Aşkı gökçe hangi dizilerde oynadı gerçek ismi


Hande Doğandemir

Gökçe Karakteri
30 yaşında, hiç evlenmemiş, ailesi ile yaşıyor. Ajans 237’de çalışıyor. Halkla ilişkiler ve Reklamcılık mezunu.
Hande Doğandemir (d. 22 Kasım 1985, Ankara) Türk Oyuncu, Sunucu ve Sosyolog.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü Mezunudur.[1][2] İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışmıştır. Ortaokul ve Lisede Fransızca Eğitim Görmüştür. Üniversitede Son Sınıfta Erasmus ile Fransa'nın Lille Şehrinde Okudu.Televizyon ve İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışma Yaparken Kamera Arkasında Çalışmaya Başladı ve Kamera Arkasında Çalıştıktan Sonra Oyunculuğa Başladı.[2]Oyunculukla Birlikte TRT'de Sunuculuk Yaptı.

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]
2011'den itibaren oyunculukla eş zamanlı 20 dakikalık Hatırlar mısınız? adlı arşiv programının kamera arkasıyla birlikte TRT Okul'da iki yıl sunuculuk yapmıştır.

Sinema kariyerindeki ilk filmi, Burak Aksak'ın "Bana Masal Anlatma" adlı filminde başrol olarak Ayperi karakterini canlandırdı.Aylin Zoi "Mecaz" adlı müzik klibinde oynadı. 2015 yılında Kerem Deren yazdığı başrolünü oynadığı 'Racon Ailem İçin' adlı dizide "Yağmur" karakteri canlandıdırdı.

Nejat İşler ile Browni intense reklamında vamp kadını canlandırdıktan sonra [3] dikkat çekmiş.Ardından katıldığı Onur Ünlü'nün yönettiği Şubat dizisinde geleceği düşünceleri gören lunapark sahibinin kızı "Elem" (fantastik) karakteriyle [4] birlikte eşzamanlı konuk oyuncu olarak tek bölümlük Leyla ile Mecnun dizisinde hiç konuşmadan insanlara gülen "Şans" karakteri ve sunmaya devam ettiği "Hatırlar Mısınız?" programıyla akıllarda yer edinmiş.Hemen peşinden Güneşi Beklerken dizisinde liseli atletizm sporcusu "Zeynep" rolüyle başrolde oynayarak tanınmıştır. Lipton şans öpücüğü reklamlarında Güneşi Beklerken dizisinde baş rolü paylaştığı rol arkadaşı  Kerem Bürsin ile marka yüzü oldu.[5]

2011-2012 yılları arasında, TRT 1'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinde iki sezon acil doktoru Aslı karakterini canlandırmıştır.Dizinin 2.sezonu ile birlikte eşzamanlı olarak TRT Okul'da "Hatırlar Mısınız?" programını sunmaya başladı.

Ardından aynı sezon "İbret ailem" adlı yaz dizisinde albenili ipek karakteriyle absürt-komedi oynadı.Konuk oyuncu olarak tek bölümlük Vanlı depremzedeyi oynadığı Böyle Bitmesin dizisi hariç bir süre sadece sunuculuk yaptı.[6]

Kamera arkasında gelen tekliflerle başrollerini oynadığı kısa süreli Keskin Bıçak ve Kahramanlar dizileriyle oyunculuğa adım atmış.[7][8] Sonrasında 2010'da kamera arkasında çalışmaya devam ederken Altan Gördüm ve Vahide Perçin'den Akademi 35 buçuktan oyunculuk eğitimi aldı.[1][9] Atasay doğum günü kutlama reklamında oynamış ve Avon Dergisi'nin 2010 Haziran ayının "Yüz Güzeli" seçilmiştir.[10][10]

İletişim sosyolojisi üzerinde tez hazırlarken bir yapım şirketinde stajerlik yapan sosyolog Hande Doğandemir çeşitli yapım ve rejilerde çalıştı.Kamera arkasında editör yardımcısı olarak en son program içeriği hazırladı.[2][6]

Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]
Sinema[değiştir | kaynağı değiştir]
Film adı Rol Tarih
Her Şey Aşktan Pelin 2016
Bana Masal Anlatma Ayperi 2015
Diziler[değiştir | kaynağı değiştir]
Dizi Rol Yayın Tarihi Bölüm Sayısı
Hayatımın Aşkı Gökçe 2016 Yakında [11]
Racon : Ailem İçin Yağmur/(Azra) 2015 4 BÖLÜM(1.den itibaren)
Güneşi Beklerken Zeynep Yılmaz/Güzel/Sayer Başrol 2013-2014 54 BÖLÜM
Leyla ile Mecnun Şans Konuk oyuncu / repliksiz 2013 1 BÖLÜM (94.bölümde)
Şubat Elem Katıldı 11 BÖLÜM (22.den itibaren)
Böyle Bitmesin Ceylan Ağalı Konuk oyuncu 2012 1 BÖLÜM (6.bölümde)
İbreti Ailem İpek Şenocak 8 BÖLÜM
Sen De Gitme Aslı 2011-2012 53 BÖLÜM (34.bölüm hariç)
Keskin Bıçak Aslı Karaağaç Başrol 2010 6 BÖLÜM
Kahramanlar Zeynep Kayhan Başrol / Ayrıldı / dublaj 3 BÖLÜM (3.ye kadar)