google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 İçerdeyim Akın IŞIK Kimdir ? Akın IŞIK Gerçek Adı ? Şener ŞEN Kimdir ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

İçerdeyim Akın IŞIK Kimdir ? Akın IŞIK Gerçek Adı ? Şener ŞEN Kimdir ?

İçerdeyim Akın IŞIK Kimdir ,Akın IŞIK Gerçek Adı , Şener ŞEN Kimdir ,içerde dizisi akın ışık karakterini canlandıran oynayan sanatçı kim gerçek adı,şener şen hangi dizilerde oynadı filmlerde oynadı,içerde akın ışık karakteri kimdir



Show Tv ekranlarını reyting rekorları kıran dizisi İçerde 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Celal Babanın sır gibi sakladığı değerli Misafiri Akın IŞIK rolüyle sinema ve dizi dünyasının tabir-i caizse üstadı Şener ŞEN İçerdeyim dizisi ekibine katıldı.  Kıymetli misafir Köstenceli Akın Işık’ın kim olduğunu tüm izleyiciler merak içerisinde bekliyor. Köstenceli uluslar arası bir kaçakçı olduğunu öğrenebildik.  Ekrana gelen son bölümde Akın Işık isminin kim olduğu belli olacak. İçerde 5. yeni bölümde Sarp ve Melek arasında geçen konuşma'nın ardından Sarp tedirgin olacak. İçerde 5. yeni bölüm fragmanı ile izleyenleri şaşkına uğratacak.


İçerde Dizisi Akın Işık Kim?

Ay Yapım’ın yapımcılığında Show Tv ekranlarında gösterime başlayan iddialı dizi İçerde izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Dizide Akın Işık karakteri ile geçen bölüm akıllarda soru işareti bırakan karakteri canlandıracak oyuncu belli oldu.
İçerde Dizisi Akın Işık Kim? Gerçek Adı
Akın Işık karakterini canlandıracak oyuncu Şener Şen. 26 Aralık 1941 Adana doğumlu olan duayen oyuncu, 1967 yılında sinema sektöründe kendisini göstermeye başladı. 1978 yapımı Çöpcüler Kıralı filmi ile en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alan oyuncu o yıldan sonra kendisini kariyer parmaklarını hızla çıkarken buldu. Devamında gelen 1987 en iyi Erkek Oyuncu ödülü, 2004 Yaşam Boyu Onu ödülü ve devamında 1997, 2005, 2008 ve 2016 yıllarında aldığı ödüller ile Türk sinema dünyasına adını altın harflerle yazdırdı.
İçerde Şener Şen Oynadığı Diziler
Sayısız dizi ve sinema filminde oynayan oyuncunun son yıllarda oynadığı bazı dizi ve filmlerin isimlerini paylaşalım;
Av Mevsimi, Kabadayı, Gönül Yarası, İkinci Bahar, Eşkıya, Amerikalı, Gölge Oyunu,Arabesk, Zengin Mutfağı, Milyarder, Züğürt Ağa gibi bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Yapımcılığını ay yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
SOSYAL MEDYA "İÇERDEYİM" DEDİ!
İçerde, sosyal medya mecrası Twitter'ın Türkiye gündeminde  #İçerdeyim etiketiyle 14 saat 10 dakika, Dünyada ise 8 saat 45 dakika kalarak yine rekora imza attı. Bölümün unutulmaz anlarından kardeşine bir adım yaklaştığını düşünen Sarp'ın yaşadığı sevinçle söylediği " Ela Gözlüm" adlı türkü büyük beğeni topladı.
İÇERDE 4. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
“İçerde”nin 4. bölümünde; Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içindedir. Bir Sabah rahatsızlanır, bayılır. Eylem hemen Füsun’u hastaneye kaldırır. Bu arada Sarp ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından görevlendirilmiştir. İyileşir iyileşmez yeni görevine başlar. Mert’in; Füsun ve Eylem’le yakınlığını fark eden Celal, Mert’i hiç olmadık bir yerde görünce çok sinirlenir. Bu konuda Mert’i cezalandırmaya karar verir. Melek’e aşık olan Davut,  Sarp’la ikisini göl evinde gördüğünden beri Sarp’a karşı dolmaktadır. Melek’e bu konuda bir hamle yapmaya karar verir. Füsun’un rahatsızlanmasının üzerine annesini daha fazla üzmek istemeyen Sarp, duygusal olarak içinde bulunduğu görevle annesi arasında kalmış hissetmektedir. Bunu sezen Yusuf Müdür’ün bir planı vardır.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde", dün akşam yayınlanan dördüncü bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. "İçerde", Total’de 7,48 izlenme oranı (rating), 19,59 izlenme payı (share), AB’de 9,68 izlenme oranı (rating), 24,26 izlenme payı (share), ABC1'de ise 10,13 izlenme oranı (rating), 23,92 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

0 yorum: