google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Survivor 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralama Sonuçları acunn.com ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

Survivor 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralama Sonuçları acunn.com

Survivor 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralama Sonuçları acunn.com ,17.05.2016 survivor gönüllüler takımı acunn.com sms sıralama sonuçları kim birinci oldu ,survivor sms sonuçları kim birinci oldu



Survivor 17 Mayıs Gönüllüler SMS Sıralama Sonuçları acunn.com ,17.05.2016 survivor gönüllüler takımı acunn.com sms sıralama sonuçları kim birinci oldu ,survivor sms sonuçları kim birinci oldu

Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi. Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemi böyle anlattı:

“Elemelerde hızlanmaya başlıyoruz. Önce haftada bir eleme olacak. Daha sonra ise hızlandırılmış çekimlerimiz olacak. Toplu sms alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü bu toplu sms üzerinden olacak ancak buna biraz daha var. Haftada artık 2 dokunulmazlık oyunu olacak ancak bir eleme olacak. Pazar ve Pazartesi iki dokunulmazlık oyunu ve iki konsey olacak. Ve Salı akşamları bir arkadaşımız veda edecek"

SURVİVOR'DA BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan ve kolyeye sahip olan isim Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç konseyde ikinci eleme adayını çıkardı.

Survivor adasında pazartesi günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. O dokunulmazlık oyununu kaybeden takım da 2 eleme adayı çıkaracak. Ardından eleme adayı olan 4 isim için Survivor'da SMS oylaması başlayacak.


SURVİVOR 2016 KİM ELENECEK SMS OY SIRALAMASI

Survivor 2016'nın 16 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu bir kez daha kaybeden Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucu Damla Can üçüncü elemeye adayı oldu.

Survivor'da pazar günü dokunulmazlığı kaybettiklerinde Gönüllüler takımı ilk eleme adaylarını çıkarmışlardı. Ada konseyinde Gizem Kerimoğlu ismi yazılmıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gizem Memiç ise Serkay Tütüncü adını vermişti.

Survivor adasında değişen eleme sistemi sebebiyle artık her hafta iki dokunulmazlık oynanıyor ve 4 isim eleme adayı oluyor. Oyunları kaybeden takımın aynı olması durumunda ise konseylerde 3 isim belirleniyor. Bu isimler için de SMS oylaması yapılıyor. Survivor SMS oy sıralamasında en altta yer alan isim eleniyor.

Şimdi Survivor'da ikinci dokunulmazlık sonucunda eleme adayı olan isim Damla ile birlikte Gizem ve Serkay elemeye çıkacak. 17 Mayıs 2016 salı gecesi Survivor elemesinde adaya bir isim daha veda edecek.
Survivor 2016 gonulluler sms oy sıralaması Survivor'da kimin elendiğini ortaya koyacak SMS oy sıralaması sonuçları TV8 yan ekran uygulamasından saat 23.30'dan sonra açıklanacak.

SURVIVOR 16 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016'nın 16 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununun son mücadelesinde Nagihan ve Gizem Memiç karşı karşıya geldi ve kazanan Ünlüler takımı oldu. Dokunulmazlık oyununun son mücadelesinde Gizem Memiç'i yenen Nagihan yaşadığı sevinç ile Gönüllüler takımının tepkisini aldı.

SURVIVOR 15 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununun kaderini belirleyen mücadelede Serkay ve Yattara karşı karşıya geldi. Günün en başarılı ismi Yattara takımına galibiyeti getirdi.


SURVİVOR ÜNLÜLERDE SEMİH ÖZTÜRK VE YUNUS GÜNÇE ATIŞMASI

Survivor ünlüler adasında Semih Öztürk bu kez Yunus Günçe'yi çileden çıkardı. Yunus Günçe gönüllüler takımını eleştiren Semih Öztürk'e 'Biz de aynısını yapıyoruz" diyerek adaletli bir gözlem aktarınca reaksiyon aldı. 


SURVİVOR 10 MAYIS ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler SMS 10 Mayıs 2016 oy sıralaması TV8 yan ekrandan da yayınlandı. İşte 3 eleme adayının sıralaması;

-Avatar Atakan

-Yunus Günçe

-Ezgi Avcı

Acun Ilıcalı veda eden ismi açıkladığında Ezgi Avcı kadar Atakan da yıkıldı. Karar açıklanırken sürekli dua eden Atakan sonucu duyduğu anda dondu kaldı Ezgi ise ağladı. Atakan elini sırtına koyarak Ezgi'yi teselli etmeye çalıştı. Ezgi elenmesiyle ilgili şunları söyledi;

- "Gidecek olmak çok üzüntü veriyor. Hayatta karşılaşmadığım çok şeyle karşılaştım. Bir tane dostum var burda. Hepsi tecrübe kattı hayatıma. Benim vaktim bu kadarmış kalan arkadaşlara başarılar diliyorum".
Ezgi herkesle vedalaşarak Survivor macerasını noktaladı. Ezgi ilk başka Semih'e ardından Nagihan ve Yattara'ya sonra Yunus'a en son ise Atakan'a sarıldı. İkilinin sarılışı diğerlerinden hayli farklıydı.



SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”



SURVİVOR BAŞARI SIRALAMASI

Survivor 2016'nın en başarılı isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere şu ana kadar 152 kez parkurda bireysel olarak yarıştı. Bu sayı aynı zamanda Nagihan'ı en fazla oyun oynayan isim olarak da öne çıkarıyor. Nagihan Survivor'da oynadığı bu 152 oyundan 105'ini kazandı. Survivor başarı sıralamasında ilk üç sıra ünlüler takımından oluştu. İşte Survivor başarı sıralaması;

1-Nagihan Karadere
2-Avatar Atakan
3-İbrahim Yattara
4-Gizem Memiç
5-Damla Can
6-Efecan Dianzenza
7-İbrahim Giydirir
8-Semih Öztürk
9-Serkay Tütüncü
10-Yunus Günçe
11-Gizem Kerimoğlu

EZGİ AVCI KİMDİR?

Survivor 2016 ünlüler takımında yerini alan Ezgi Avcı, 1995 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi.

2013 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu.
Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Ezgi Avcı, kendi şirketini kurarak yurtdışı danışmanlığı yapmak istiyor. 

SURVIVOR'DA BUGÜNE KADAR YAPILAN TÜM SMS VE OY SIRALAMA SONUÇLARI

TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 10 Mayıs 2016 SMS sıralaması sonuçları şu şekilde oldu;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)