google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 16 Mayıs 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyunu Hangi Takım Kazandı ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

16 Mayıs 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyunu Hangi Takım Kazandı ?

16 Mayıs 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyunu Hangi Takım Kazandı ,Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı



 Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kim?16 mayıs 2016 survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı ,survivor 16.05.2015 pazartesi dokunulmazlık ödülü hangi takım kazandı ayrıntılar diziler.tv de..


Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölümde büyük heyecan sizlerle oluyor. Yeni bölümde bu akşam Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışacaklar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Bu akşam ki Dokunulmazlığı kim kazanacak merak konusu oldu. Peki Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek? İşte Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümden detaylar...


Survivor 2016 70. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu akşam Dokunulmazlık Oyunu yapıldı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yeni bölümde bu ödülü kaybeden takımdan 2 isim akşam ki ada konseyinde eleme adayı olacak ve rakipleri ile elenmemek için yarışacak. Peki Survivor 16 Mayıs 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazanacak? Survivor eleme adayları kim? İşte detaylar...

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümde dokunulmazlık Oyunu yapılıyor. Yeni bölümde bu akşam yarışmacılar Dokunulmazlık Oyunu için yarışıyorlar. Takımlarda sayı alan yarışmacılar aşağıda belirtilmiştir...

Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununda son durum; Canlı Takip Ediyoruz Arkadaşlar ..
Ünlüler Takımı: 9 (Nagihan, Atakan, Nagihan, Nagihan, Atakan, Nagihan, Atakan, ...)
Gönüllüler Takımı: 8 (İbrahim, İbrahim, Gizem M., İbrahim, Serkay, ...)

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK GECESİ

Survivor 2016 yeni bölümde bu akşam Dokunulmazlık Oyunu yapılacak. Dokunulmazlık için parkura gelecak olan yarışmacılar canla başla kazanmak için yarışacaklar. Survivor'da Cuma ve Cumartesi Ödül Oyunu yapılıyor. Pazar akşamları da Dokunulmazlık oyunu yapılıyor. Bu akşam ki bölümde ise Dokunulmazlık Oyunu yapılacak ve kaybeden takım ada konseyine gidecek. Bu konseyden sonra çıkacak 2 isim daha Salı akşamı yapılacak eleme gecesinde adaya ve hayallerine veda edecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde dokunulmazlığı Gönüllüler Takımı kazanmıştı ve Ünlülerden Ezgi Avcı adaya veda etmişti.
DOKUNULMAZLIK STRATEJİSİ
Bu akşam yayıanlanacak yeni bölümde Dokunulmazlık Oyunu yapılacak. Yeni bölümde eğer Dokunulmazlıkğı Gönüllüler kayberdese 1 tane daha eleme adayı çıkaracaklar. Eğer Ünlüler Takımı kayberderse 2 yarışmacıda onlardan eleme adayı oalcak. Yeni kurallar gereği Dokunulmazlık Oyunu haftada bundan itibaren 2 kez yapılacak.

NAGİHAN - DAMLA ARASINDA GERİLİM

Survivor 2016 16 Mayıs yeni bölümde bu akşam Dokunulmazlık oyunu olacak. Yeni bölümde parkurda yarışmacılar birbirilerinin elindeki labutu düşürmek için uğraşacak. Fragmanda Nagihan ve Damla arasında oyun gerilimi yaşandığı göze çarpıyor. Nagihan Damla'ya oyun esnasında elini vurması sonucu uyarı aldı. Nagihan "Az öncede kendisi bana vurmuştu. Ben böyle oyun oynayamamki ona dokunma buna dokunma" dedi. Acun Ilıcalı bu söz üzerine "İstersen döv Nagihan" diye tepki gösterdi. 

SURVİVOR 2016 15 MAYIS PAZAR AKŞAMI NELER YAŞANDI?

Survivor 2016 Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde Dokunulmazlık Oyununu 10-8 Ünlüler Takımı kazandı. Bireysel Dokunulmazlık Oyununa giden Gönüllülerde Dokunulmazlık kolyesi Gizem Memiç'in oldu. Ada Konseyinde ismi en çok yazılan eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu. Gizem M. ise ikinci eleme adayını Serkay olarak açıkladı.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor 2016 Salı akşamı yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler Takımı elemeye gitti. Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi eleme adaylarından Survivor'a veda eden isim Ezgi Avcı oldu.
Survivor 16 Mayıs 2016 yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Survivor 2016 70. bölümde büyük heyecan sizlerle oluyor. Yeni bölümde bu akşam Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı 2. Dokunulmazlık Oyunu için yarışacaklar. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetti. Bu akşam ki Dokunulmazlığı kim kazanacak merak konusu oldu. Peki Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Survivor kim elenecek?