google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ekim 2016 ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Vatanım Sensin CEVDET Kimdir ? Gerçek Adı ? Halit ERGENÇ ?

by
Kanal D ekranlarında oynayan Vatanım Sensin Dizisinin oyuncularından ve dizi karakterlerinden başrol Karakteri CEVDET Kimdir ? Vatanım Sensin CEVDET Karakterini oynayan canlandıran Halit ERGENÇ Kimdir gerçek adı ve hangi dizilerde oynadı tüm detaylarıyla diziler.tv de.


Halit Ergenç Kimdir ?

Cevdet Karakteri Kimdir 

Vatanı için yiğit bir asker, çocuklarına şefkatli bir baba, karısına tutkun bir aşık, anasına ise hayırlı bir evlattır. Cevdet’in en büyük vasfı aynı zamanda zaafı: vazifesine olan tutkusu, kırılmaz inadı, erdemleri... 

Halit Ergenç KİMDİR ? BİYOGRAFİSİ

Halit Ergenç ortaöğrenimini Beşiktaş Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. 1989’da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri'nden ikinci senesinde ayrılan Ergenç, aynı sene girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümlerini bitirmiştir.

Oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip olan müzikal, opera ve bale çalışmaları arasında The Adventures of ZAK-New York,Kiss Me Kate, Tatlı Charity,Beni Seviyor,Kral ve Ben, Amphitrion, Evita, Hayalet ve Ötekiler,Şarkılar Susarsa bulunmaktadır. Tiyatro çalışmalarına ise Bugün Git Yarın Gel,Popcorn, Arapsaçı, Sevgilime Göz Kulak Ol oyunlarıyla devam eden sanatçının beyazperdede de rol aldığı önemli projeleri bulunmaktadır. Halit Ergenç’in televizyon kariyerinde Hiç Yoktan Aşk, Ölümün El Yazısı televizyon filmlerini, Böyle mi Olacaktı, Kara Melek, Dedem Gofret ve Ben, Esir Şehrin İnsanları, Zerda, Aliye gibi başarılı dizi projeleri izlemiştir.

Televizyon ve sahne çalışmaları dışında program sunuculuğu ve reklam filmlerindeki performanslarıyla da son derece başarılı olan sanatçı, halen dizilerde başarılı bir görüntü çiziyor. Büyük Teklif adlı yarışma programını sunarak sunuculuktaki başarısını da ekranlara yansıttı. Sanatçı izlenme rekorları kıran Binbir Gece adlı televizyon dizisinde de rol almıştır. 2006 senesinde bu dizideki rolü ile en iyi erkek oyuncu dalında Altın Kelebek ödülünü kazanmıştır.

Halit Ergenç, Bergüzar Korel ile evlidir ve Ali Ergenç isminde bir erkek çocuk babasıdır.

Filmografi

Hangi Dizilerde Oynadı

Yıl Film Rol Notlar
1996 Tatlı Kaçıklar
1996 Kara Melek Başrol
1997 Böyle mi Olacaktı Başrol
1998 Gurbetçiler
2000 Ölümün El Yazısı
Hiç Yoktan Aşk
2001 Dedem, Gofret ve Ben
2002 Kumsaldaki İzler
Zeybek Ateşi
Azad
Zerda Devran Başrol
2003 Baba
Esir Şehrin İnsanları
Okul
2004 Aliye Sinan Karahan Başrol
2005 The Net 2.0
Babam ve Oğlum Özkan
2006 Tramvay Nezih
İlk Aşk
Binbir Gece Onur Başrol
2008 Devrim Arabaları Yüksek Mühendis Uğur Başrol
2009 Acı Aşk
2010 Dersimiz Atatürk Atatürk Başrol
Misafir
2011-2014 Muhteşem Yüzyıl Kanuni Sultan Süleyman Başrol
2016 Ali ve Nino Fatali Khan Khoyski

Müzikal, Opera ve Bale Çalışmaları

2002 “Kiss Me Kate” / Yön: Atlan Günbay
2001 “The Adventures of ZAK_New York” / Yön: Dan Richenbach
2000 “Amphitrion 2000” / Yön: Haldun Dormen
1999 “Tatlı Charity” / Yön: Tony Stevens
1999 “Beni Seviyor” / Yön: Önder Göksever
1997 “Evita, Hayalet ve Ötekiler” / Yön: Haldun Dormen
1996 “Kral ve Ben” / Yön: Haldun Dormen
1995 “Şarkılar Susarsa” / Yön: Çetin Akcan
Tiyatro[değiştir | kaynağı değiştir]
2000 “Bugün Git Yarın Gel” / Yön: Haldun Dormen
1998 “Popcorn” / Yön: Haldun Dormen
1997 “Arapsaçı” / Yön: Haldun Dormen
1996 “Sevgilime Göz Kulak Ol” / Yön: Haldun Dormen

Ödülleri

2009 Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro ödülü En iyi Erkek Oyuncu
2006 Altın Kelebek En iyi Erkek Oyuncu (Binbir Gece)
2014 Altın Kelebek En iyi Erkek Oyuncu (Muhteşem Yüzyıl)

Vatanım Sensin Ali Kemal Kimdir? Gerçek Adı? Kubilay Aka Kimdir Biyografisi

by
Kanal D ekranlarında oynayan Vatanım Sensin Dizisinin oyuncularından ve dizi karakterlerinden Ali Kemal Karakteri Kimdir ? Vatanım Sensin Ali Kemal Karakterini oynayan canlandıran Kubilay AKA Kimdir gerçek adı ve hangi dizilerde oynadı tüm detaylarıyla diziler.tv de.


Kubilay Aka Kimdir ? Gerçek Adı ?

Ali Kemal Karakteri 
Cevdet ve Azize'nin 3 çocuğundan en büyüğüdür Ali Kemal. Babasına hayran bir çocuk olarak büyür. Onun gibi güçlü, kudretli, kahraman olmak, silah atmak, asker olmak ister... Lakin ailesine düşkün, bu ele avuca sığmaz oğlanın kaderi, bir gün duyduğu hakikatle değişir... 

Kubilay AKA Biyografisi ?

 Kubilay Aka 21 yaşında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetim bölümü mezunu GCMA cast ajansında çalışıyor.

KUBİLAY AKA RESİMLERİ ;




Vatanım Sensin Hilal Kimdir ? Gerçek Adı ? Miray DANER Kimdir ?

by
Kanal D ekranlarında oynayan Vatanım Sensin Dizisinin oyuncularından ve dizi karakterlerinden Hilal Karakteri Kimdir ? Vatanım Sensin Hilal Karakterini oynayan canlandıran Miray Daner Kimdir gerçek adı ve hangi dizilerde oynadı tüm detaylarıyla diziler.tv de.

Miray Daner KİMDİR ? Gerçek ADI ?

Hilal Karakteri Kimdir ? 
Cevdet ve Azize'nin küçük kızı olan Hilal; zeki, cevval, meraklı, şiir sevdalısı bir genç kızdır. Hilal için vatan her şeyden kıymetlidir. İşgal dönemi İzmir’inde babasına layık olmak, onun gibi kahraman, kudretli ve adil olmak  hayattaki en büyük gayesi olmuştur.

Miray Daner BİYOGRAFİSİ ;


(Doğum Tarihi : 15 Ocak 1999) İstanbul doğumludur. İstanbul'da yaşamaktadır. Bez Bebek dizisinde küçük bir rol almıştır. Papatyam dizisinde 121 bölüm boyunca Gonca karakterini canlandırdı. Disney Channel Türkiye'de Zil Çalınca dizisinde başrollerden biri olan Duygu karakterini canlandırmaktadır. Çınar Ağacı filminde de rol almıştır. Medcezir dizisinde Beren rolünde canlandırmıştır.



Miray Daner Resimleri;


Oynadığı Filmler

YılFilmRolYönetmen
2011Çınar AğacıPelinHandan İpekçi
2013Arkadaşım MaxMeldaMurat Şeker


Oynadığı Diziler

YılDiziRolYönetmenBölüm
2009-2010Bez BebekOyuncakSerpil Kutça
2009-2011PapatyamGoncaBora Tekay1-121
2012Zil ÇalıncaDuyguYağız Alp Akaydın1-
2012Zil Çalınca AvıMirayKerem Çakıroğlu1
2012-2013Merhaba HayatDünyaKerem Çakıroğlu1-13
2013-2015MedcezirBeren BeyliceAli Bilgin1-77

Oynadığı Reklamlar



  • Torku Konya Şeker
  • İstikbal
  • Renault Kango

İçerdeyim Akın IŞIK Kimdir ? Akın IŞIK Gerçek Adı ? Şener ŞEN Kimdir ?

by

Show Tv ekranlarını reyting rekorları kıran dizisi İçerde 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Celal Babanın sır gibi sakladığı değerli Misafiri Akın IŞIK rolüyle sinema ve dizi dünyasının tabir-i caizse üstadı Şener ŞEN İçerdeyim dizisi ekibine katıldı.  Kıymetli misafir Köstenceli Akın Işık’ın kim olduğunu tüm izleyiciler merak içerisinde bekliyor. Köstenceli uluslar arası bir kaçakçı olduğunu öğrenebildik.  Ekrana gelen son bölümde Akın Işık isminin kim olduğu belli olacak. İçerde 5. yeni bölümde Sarp ve Melek arasında geçen konuşma'nın ardından Sarp tedirgin olacak. İçerde 5. yeni bölüm fragmanı ile izleyenleri şaşkına uğratacak.


İçerde Dizisi Akın Işık Kim?

Ay Yapım’ın yapımcılığında Show Tv ekranlarında gösterime başlayan iddialı dizi İçerde izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Dizide Akın Işık karakteri ile geçen bölüm akıllarda soru işareti bırakan karakteri canlandıracak oyuncu belli oldu.
İçerde Dizisi Akın Işık Kim? Gerçek Adı
Akın Işık karakterini canlandıracak oyuncu Şener Şen. 26 Aralık 1941 Adana doğumlu olan duayen oyuncu, 1967 yılında sinema sektöründe kendisini göstermeye başladı. 1978 yapımı Çöpcüler Kıralı filmi ile en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü alan oyuncu o yıldan sonra kendisini kariyer parmaklarını hızla çıkarken buldu. Devamında gelen 1987 en iyi Erkek Oyuncu ödülü, 2004 Yaşam Boyu Onu ödülü ve devamında 1997, 2005, 2008 ve 2016 yıllarında aldığı ödüller ile Türk sinema dünyasına adını altın harflerle yazdırdı.
İçerde Şener Şen Oynadığı Diziler
Sayısız dizi ve sinema filminde oynayan oyuncunun son yıllarda oynadığı bazı dizi ve filmlerin isimlerini paylaşalım;
Av Mevsimi, Kabadayı, Gönül Yarası, İkinci Bahar, Eşkıya, Amerikalı, Gölge Oyunu,Arabesk, Zengin Mutfağı, Milyarder, Züğürt Ağa gibi bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Yapımcılığını ay yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
SOSYAL MEDYA "İÇERDEYİM" DEDİ!
İçerde, sosyal medya mecrası Twitter'ın Türkiye gündeminde  #İçerdeyim etiketiyle 14 saat 10 dakika, Dünyada ise 8 saat 45 dakika kalarak yine rekora imza attı. Bölümün unutulmaz anlarından kardeşine bir adım yaklaştığını düşünen Sarp'ın yaşadığı sevinçle söylediği " Ela Gözlüm" adlı türkü büyük beğeni topladı.
İÇERDE 4. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
“İçerde”nin 4. bölümünde; Füsun, Sarp’ın polis olmak yerine Celal’in adamı olmasından dolayı üzüntü içindedir. Bir Sabah rahatsızlanır, bayılır. Eylem hemen Füsun’u hastaneye kaldırır. Bu arada Sarp ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim’in şoförlüğünü yapmak üzere Celal tarafından görevlendirilmiştir. İyileşir iyileşmez yeni görevine başlar. Mert’in; Füsun ve Eylem’le yakınlığını fark eden Celal, Mert’i hiç olmadık bir yerde görünce çok sinirlenir. Bu konuda Mert’i cezalandırmaya karar verir. Melek’e aşık olan Davut,  Sarp’la ikisini göl evinde gördüğünden beri Sarp’a karşı dolmaktadır. Melek’e bu konuda bir hamle yapmaya karar verir. Füsun’un rahatsızlanmasının üzerine annesini daha fazla üzmek istemeyen Sarp, duygusal olarak içinde bulunduğu görevle annesi arasında kalmış hissetmektedir. Bunu sezen Yusuf Müdür’ün bir planı vardır.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde", dün akşam yayınlanan dördüncü bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. "İçerde", Total’de 7,48 izlenme oranı (rating), 19,59 izlenme payı (share), AB’de 9,68 izlenme oranı (rating), 24,26 izlenme payı (share), ABC1'de ise 10,13 izlenme oranı (rating), 23,92 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

Hayat Bazen Tatlıdır Hayat Kimdir ? Gerçek Adı ? Birce Akalay Kimdir Biyografisi ?

by
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır Dizisinde Hayat Karakterini canlandıran Birce Akalay Kimdir ? Hayat Bazen Tatlıdır Dizisinde Hayat Karakterini kim oynuyor gerçek adı ?   Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi Hayat Hangi dizilerde oynadı ? tüm ayrıntılarıyla diziler.tv de..



Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan ve Hayat Bazen Tatlıdır’da başrolleri paylaşacak. Öğretmenlik hayatı boyunca doğru bildiklerini savunduğu için başına gelmeyen kalmayan Hayat Öğretmen’i güzel oyuncu Birce Akalay canlandıracak. Kanbolat Görkem Arslan dizide mafya babası rolünü üstleniyor. Ufuk Özkan’ı ise Hayat’ın çalıştığı okulun müdürü rolünde izleyeceğiz.



Gani Müjde yazıyor Hamdi Alkan yönetiyor!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Hayat Bazen Tatlıdır, senarist ve yönetmen koltuklarındaki isimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaryosunu onlarca dizi ve programın arkasındaki başarılı isim Gani Müjde kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise uzun yıllar boyunca oyunculuğuyla Türk seyircisinin hayranlığını kazanan isim Hamdi Alkan üstleniyor. Bu ikilinin ilk ortak çalışması olan Hayat Bazen Tatlıdır izleyicisini ekrana kilitleyecek.


Dizi idealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatını konu ediyor. Hayat Öğretmen prensiplerinden hiçbir zaman vazgeçmediği için başına gelmeyen kalmıyor…


Problemler, çalıştığı özel okuldan ayrıldıktan sonra bir Anadolu lisesinde çalışmaya başlayan Hayat Öğretmen’in peşini bırakmıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki bu Anadolu lisesinde değişik öğretmenler ve haylaz ama sevimli öğrencilerin arasına katılan Hayat ve Gözde okulda bazı dengeleri değiştirecek… Bu okulda heyecan ve hareket hiç eksik olmayacak.


Hayat Bazen Tatlıdır dizisi Eylül ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak.



Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi Karakterleri


Hayat Bazen Tatlıdır Ufuk ÖZKAN Kimdir?


Ufuk Özkan Almanya’da 1975 yılında hayata gelmiştir. 41 Yaşında olan oyuncu asıl memleketiSamsun’dur. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.


Geniş Aile dizisinde Cevahir tiplemesi ile tanınır. Nazan Güneş ile evlidir. Geniş Aile, Aile işi ve Zengin Kız fakir oğlan dizilerinde rol almıştır.


Hayat Bazen Tatlıdır Birce AKALAY Kimdir?


Birce Akalay 1984 doğumludur. İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Tİyatro Bölümü mezunudur. 2004 Miss Turkey’i 3.lükle bitirdi. Star Tv ve TV8 de spor spikerliği yaptı. Son olarak Küçük Apai Evli ve Öfkeli dizilerinde ve Deli Ormanlı filminde oynamıştır.


Hayat Bazen Tatlıdır Kanpolat GÖRKEM Kimdir?


Son olarak Poyraz Karayel dizisinde yer almış ve ardında ayrılmıştır


Birce Akalay Kimdir ?  Birce Akalay Biyografisi;


Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.


2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.


2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir.[1] ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir.



Filmografisi

Sinema

Sinema
YılYapımRolNotlar
2007Son Ders: Aşk ve ÜniversiteSevimYardımcı Karakter
2009Nefes: Vatan SağolsunZeynepYardımcı Karakter
2009Sizi SeviyorumEdaYardımcı Karakter
2016DeliormanlıHülya YiğitBaşrol Oyuncusu

Televizyon

Televizyon
YılYapımRolNotlar
2007AsiZeynepYardımcı Karakter
2007KaderLamiaBaşrol Oyuncusu
2007Senin UğrunaÖzlemBaşrol Oyuncusu
2009Alayına İsyanSevtapBaşrol Oyuncusu
2009Kış MasalıZişanYardımcı Karakter
2010-2012Yer Gök AşkHavva Karagül HancıoğluBaşrol Oyuncusu
2013Böyle BitmesinAylinKonuk Oyuncu
2013Ben Onu Çok SevdimAyhan AydanBaşrol Oyuncusu
2014-2015Küçük AğaSinem AcarBaşrol Oyuncusu
2015-2016Evli ve ÖfkeliEsraBaşrol Oyuncusu
2016Hayat Bazen TatlıdırHayat ÖğretmenBaşrol Oyuncusu
Star TV’nin yeni dizisi Hayat Bazen Tatlıdır’ın yayın tarihi belli oldu. Peki Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin konusu ne? Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin başrollerinde hangi oyuncular rol alıyor? Hayat Bazen Tatlıdır dizisi hakkında tüm haberler… Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin başrollerinde Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan’ın olduğu dizinin yönetmeni hamdi alkan oldu. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin senaryorunu ise Gani Müjde yazdı. Dizi yeni bir okula tayin olan idealist kişilikli Hayat Öğretmen’in yaşadıklarını konu alıyor. Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ilk bölümüyle 16 Ekim Pazar günü 20.00’de star TV’de başlıyor. HAYAT BAZEN TATLIDIR 1. FRAGMANI

Hayatta Kal Dizisi Oyuncuları Dizi Karakterleri (Yeni Dizi)

by
Star Tv ekranlarında 2016 2017 yeni sezonunda yeni bir Gani Müjde dizisi daha izleyeceğiz. Gani Müjde tarafından senaryosu yazılan ve Hamdi Alkan tarafından yönetileceği açıklanan dizinin ismin de Hayatta Kal olacağı açıklandı.


Hayatta Kal Dizisi Oyuncuları

Ufuk ÖZKAN Hangi Karakteri Canlandırıyor




1975 Almanya doğumlu olan gurbetçi oyuncu 41 yaşındadır.  12 yılında asıl memleketleri Samsun’a geri dönüş yapmıştır. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Geniş Aile” dizisinde canlandırdığı Cevahir karakteri ile tanınır. Nazan Güneş ile evlidir. Geniş Aile, Aile İşi ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizileri ile de tanınır.

Birce AKALAY Hangi Karakteri Canlandırıyor

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Birce AKALAY 32 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Tiyatro bölümü mezundur. 2004 Mıss Turkey’de 3. oldu. Star TV ve TV8’de spor spikerliği yaptı. Son olarak Evli ve Öfkeli ve Küçük Ağa dizisi ile Deli Ormanli Filminde yer almıştır.

Kara Sevda Zehra Kimdir ? Gerçek Adı ? Zehra Rolünü Kim Oynuyor ?

by

Kara Sevda yeni karakteri Zehra Kimdir ? Kara Sevda Dizisi Zehra Karakterini canlandıran Kim ? Gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı ayrıntılar diziler.tv de..


Kemal’in yoldaşı Zehir’in gizemli geçmişi, Emir’in kirli eli Zehra ile yollarının kesişmesiyle açığa çıkıyor. Emir’in kirli işleri ve Kemal’le olan savaşındaki en önemli silahı Zehra, Zehir’le olan ortak geçmişiyle, bu tehlikeli savaşın bir önemli bir parçası oluyor.


Kara Sevdada Zehra isimli oyuncu görüldü. Zehir yani diğer adıyla Fikret’in sevdiği kadın Zehra geçen sene Fikretin karşısına çıktı ve ona sen Fikret edilsin seni affetmeyeceğim dedi. Çünkü Zehra Fikrete ulaşmaya çalışırken Fikret izini kaybettirdi ona.



Yapımcılığını ay yapım'ın üstlendiği Kara Sevda 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’da intikam rüzgarları esiyor. Yaşadıklarının ardından iki düşmana dönüşen Nihan ve Kemal, intikam yeminleriyle büyük bir savaşa adım atar. Deniz için her şeyi göze alan Nihan, Emir’in yeni bir kirli Oyunuyla karşı karşıya kalır. Savaşında tek başına kalan Nihan, son kez Kemal’den yardım istemeye karar verir.

KEMAL’İN İNTİKAMI


Ona zarar veren, büyükten küçüğe herkese bedelini ödetmeye yemin eden Kemal, intikamını en küçükten almaya başlar. İki düşmana dönüşen Nihan ve Kemal’in yüzleşmesi, aralarındaki son bağları da yük eder. Emir’in kaçırdığı Deniz’e ulaşmaya çalışan Nihan, tüm kapıların tek tek yüzüne kapanmasıyla, bu mücadelesinde tek başına kalır. Nihan çaresizce Emir’in şartlarını kabul ederek, yepyeni bir sürecin içine girer. Nihan da artık Deniz için savaşmaktadır ve hem Kemal hem de Emir’i tüm yaptıkları için pişman etmeye kararlıdır.

İçerde Minik Karakteri Kimdir ? Gerek Adı ? Seyithan Özdemir kimdir?

by
İçerde Minik Karakteri Kimdir ? Gerek Adı ? Seyithan Özdemir kimdir? İçerde Dizisi Minik karakterini canlanadıran kim gerçek adı hangi dizilerde oynadı ? İçerde Minik Karakteri Seyithan Özdemir kimdir biyografisi nereli kaç yaşında ? diziler tv olarak sizler içn derledik .


Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizisi İçerde dizisinde rol alan ve son günlerde google'daen çok arananlar listesine giren "Seyithan Özdemir kimdir"? İşte herkesin konuştuğu Seyithan Özdemir'in biyografisi diziler.tv olarak siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.



'İçerde' dizisinin 'Minik'karakterini canlandıran Seyithan Özdemir aslen nerelidir? İşte biyografisi

SEYİTHAN ÖZDEMİR KİMDİR?

Oyuncu olmadan önce korumalık yapanSeyithan Özdemir, aslen Muşludur.  2,05 m. boyunda olan Özdemir 8 kardeşin küçüklerinden.
Yaklaşık altı senedir İstanbul’da yaşayan Seyithan Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde, sanatçılara, işadamlarına yakın korumalık yapmaktadır.
Fazla konuşmayı sevmeyen Seyithan Özdemir oynadığı karakterle herkesi etkilemeyi başardı.

Cesur Yürek Konusu ? Cesur Yürek Oyuncu Kadrosu Kim kimi Canlandırıyor ?

by
Show Tv ekranlarında yayınlanan Cesur Yürek aksyon görüntüleriyle gerçekten merak uyandırmaya devam ediyor .Cesur Yürek Başro oyuncusu Onur TUNA gösterdiği performans ile herkesi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği Cesur Yürek'in başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. 
Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan Cesur Yürek için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dinamik oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çeken Cesur Yürek'in tanıtım fragmanları yayınlandı. Cesur Yürek 13 Ekim'de Show TV ekranlarında!

Cesur Yürek dizisi, bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri konu ediyor. Aksiyon sahneleri ile izleyenleri büyüleyecek olan dizi için dizi severler sabırsızlıkla bekliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor.
Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.
CESUR YÜREK 1. TANITIM FRAGMANI
Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunuCüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.
CESUR YÜREK 2. TANITIM FRAGMANI


Babam ve Ailesi Dizisi Nerede Çekiliyor ? Babam ve Ailesi Dizi Seti Nerede ?

by
Kanal D ekranlarında yayınlanan , Babam ve Ailesi dizisi çekimleri Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci’nin paylaştığı, yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan yepyeni dizisi “Babam ve Ailesi” 19 Eylül Pazartesi saat 20.00'de başlıyor.


Dizinin çekimlerine Adana’da başlanan ve daha sonra İstanbul’da devam edecek olan dizinin yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut ve yönetmenliğini Nihat Durak üstlenirken, Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak senaryoyu kaleme alıyor.



Hikaye ve Künye


Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Kara Sevda Ayhan Kimdir ? Kara Sevda Ayhan Gerçek Adı ?

by
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kara Sevda'nın kadrosuna Kerem Alışık dahil oldu.


Sevilen oyuncu dizide Ayhan Kandarlı karakterine hayat verecek. Alışık, Kemal'in intikam hikayesinde kilit bir rol oynayacak Ayhan karakteri için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.

Dizide Ayhan Karakterini canlandıracak olan Kerem Alışık Kimdir Biyografisi ? diziler.tv olarak sizler için derledik.


Kerem Alışık (d. 5 Haziran 1960, İstanbul), Türk oyuncu.

Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu olan oyuncu günümüze kadar birçok televizyon dizisinde rol aldı. İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay'ın üstlendiği Dansöz ile yaşadı. 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nin Berna Laçin ile sunuculuğunu yaptı. Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbol takımında oynamıştır.

Filmografi
Kara Sevda - Ayhan Kandarlı Karakteri (2016)
Kara Kutu (dizi) - Başkomiser Tekin (2015)
72. Koğuş (2011)
Saddam'ın Askerleri (2008)
Hababam Sınıfı Askerde - Sabit (2004)
Hoşgeldin Hayat - Serhat (2004)
Dansöz - Zorro (2000)
Zehirli Çiçek

Ah Nalan Ah - Kemal (1988)

dizi haberleri / dizi haber

Hayat Bazen Tatlıdır Konusu ? Hayat Bazen Tatlıdır Kim Kimi Canlandırıyor ?

by
Star Tv ekranlarında yakında başlayacak olan dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisi konusu oyuncuları ve kim kimi canlandırıyor tüm ayrıntılar diziler.tv aracılığı ile haberimizde . İşte detaylar ;

'Hayat Bazen Tatlıdır' 16 Ekim Pazar 20.00'da Star'da!


Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan ve Hayat Bazen Tatlıdır’da başrolleri paylaşacak.

Öğretmenlik hayatı boyunca doğru bildkilerini savunduğu için başına gelmeyen kalmayan Hayat Öğretmen’i güzel oyuncu Birce Akalay canlandıracak. Kanbolat Görkem Arslan dizide mafya babası rolünü üstleniyor. Ufuk Özkan’ı ise Hayat’ın çalıştığı okulun müdürü rolünde izleyeceğiz. 
Gani Müjde yazıyor Hamdi Alkan yönetiyor!
Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Hayat Bazen Tatlıdır, senarist ve yönetmen koltuklarındaki isimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor.
Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaryosunu onlarca dizi ve programın arkasındaki başarılı isim Gani Müjde kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise uzun yıllar boyunca oyunculuğuyla Türk seyircisinin hayranlığını kazanan isim Hamdi Alkan üstleniyor. Bu ikilinin ilk ortak çalışması olan Hayat Bazen Tatlıdır izleyicisini ekrana kilitleyecek.
Dizi hakkında ipuçları...
Dizi idealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatını konu ediyor. Hayat Öğretmen prensiplerinden hiçbir zaman vazgeçmediği için başına gelmeyen kalmıyor...
Problemler, çalıştığı özel okuldan ayrıldıktan sonra bir Anadolu lisesinde çalışmaya başlayan Hayat Öğretmen’in peşini bırakmıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki bu Anadolu lisesinde değişik öğretmenler ve haylaz ama sevimli öğrencilerin arasına katılan Hayat ve Gözde okulda bazı dengeleri değiştirecek... Bu okulda heyecan ve hareket hiç eksik olmayacak. 

12 Ekim 2016 Reyting Sonuçları ? no:309 Kara Sevda Reytingleri 12.10.2016

by

12 Ekim 2016 Çarşamba Günü Ekranlara gelen dizi reytingleri , tv total ve ab reytingleri burada sizlerle olacak. Ayrıca Çarşamba Dizileri arasında en çok izlenen diziler ve en çok izlenen tv programları hakkında geniş bir bilgiye sahip olacaksınız. Bunun yanında diziler.tv günlük reyting sonuçlarını ertesi gün saat 10.00 itibariyle sayfamızda bulabileceksiniz. 



28 Eylül 2016 tv ekranlarında yayınlanan dizi ve programların reytingleri burada sizlerle olacak. 28 Eylül 2016 Çarşamba Dizileri Kara Sevda , No:309 , Aşk Laftan Anlamaz Dizisi reyting Sonuçları TOTAL AB reytingleri burada diziler.tv aracılığıyla

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

SIRAPROGRAMKANALBAŞLANGIÇBİTİŞRATINGSHARE
1NO:309FOX TV20:1823:347,3819,41
2KARA SEVDASTAR TV20:5800:166,0616,76
3NO:309 (OZET)FOX TV20:0020:184,6713,34
4FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX TV19:0019:594,6514,95
5SHOW ANA HABERSHOW TV18:5020:004,3714,32
6POYRAZ KARAYELKANAL D20:5423:403,8810,25
7KARA SEVDA (OZET)STAR TV19:5920:583,7810,14
8KIM MILYONER OLMAK ISTERATV19:5921:183,759,96
9ATV ANA HABERATV19:0019:563,6111,59
10ESRA EROL'DAATV16:2219:003,2616,19
11MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV09:5913:023,2323,54
12ASK LAFTAN ANLAMAZSHOW TV20:5300:183,128,57
13POYRAZ KARAYEL (OZET)KANAL D19:5920:533,108,42
14KARATE KID (Y.S)ATV21:1800:162,887,92
15KANAL D ANA HABERKANAL D18:5819:592,879,18
16ZUHAL TOPAL'LASTAR TV16:2019:002,7113,60
17ASK LAFTAN ANLAMAZ (OZET)SHOW TV20:0020:532,647,13
18EVLENECEKSEN GELSHOW TV15:2618:162,4914,44
19STAR ANA HABERSTAR TV19:0019:592,467,83
20HABER ONUSHOW TV18:3018:502,459,59
21BENI AFFETSTAR TV15:0116:192,1714,64
22ERHAN CELIK ILE ANA HABERTRT 119:3020:012,066,17
23DELI DIVANEKANAL 716:0417:491,9811,45
24SICAK GELISMEKANAL D18:4518:581,977,36
25ELIFKANAL 719:4920:541,955,47
26KISMETSE OLURKANAL D12:5816:331,9113,62
27HAVA DURUMUATV19:5819:591,815,30
28YALANCI BAHARKANAL 720:5422:441,744,43
29CMYLMZTV819:5923:161,694,48
30ADINI SEN KOYTRT 117:5118:591,606,52
31ATV GUN ORTASIATV13:0213:411,5811,81
32EVLENECEKSEN GEL OZETSHOW TV15:0015:261,5610,96
33BENI AFFET (OZET)STAR TV14:4715:011,5311,22
34KANAL 7 HABER SAATIKANAL 717:4918:501,536,81
35RAFADAN TAYFATRT COCUK19:3620:171,494,36
36ISTANBUL MUHAFIZLARITRT COCUK18:5619:341,444,79
37PARAMPARCA (TKR-GECE)STAR TV00:1602:001,2911,56
38NILOYATRT COCUK10:5811:241,218,60
39HEIDITRT COCUK11:2511:571,218,45
40KELOGLAN MASALLARITRT COCUK17:5018:291,195,39
41POYRAZ KARAYEL (TKR)KANAL D23:4002:001,188,26
42KISMETSE OLUR OZETKANAL D12:4312:581,158,47
43ZAHIDE YETIS'LESHOW TV09:2911:451,148,86
44FAMILYA (TKR)FOX TV23:3402:001,117,44
45GARDIROP SAVASLARIFOX TV12:4515:201,108,11
46BEN BILMEM ESIM BILIR EVIKANAL D16:3418:301,095,60
47GELIN EVISHOW TV13:0314:591,087,94
48EGE ILE GAGATRT COCUK09:5610:221,078,51
49ISMAIL KUCUKKAYA ILE CALAR SAATFOX TV07:1410:001,0612,89
50RAFADAN TAYFATRT COCUK14:5615:391,037,23
51KARETRT COCUK10:2310:561,037,66
52NURSEL'IN EVISHOW TV11:4513:021,027,27
53EGE ILE GAGA (TKR)TRT COCUK20:1820:451,012,72
54CANIM KARDESIMTRT COCUK09:2409:530,998,84
55EN IYI BENIMFOX TV10:0012:350,967,03
56GOZ6TV818:0919:580,953,41
57HABERE DOGRUTRT 119:1719:300,943,01
58EGE ILE GAGATRT COCUK12:2812:550,936,74
59KARE (TKR)TRT COCUK20:4721:200,932,37
60ELIF (OZET)KANAL 718:5119:490,923,06
61RUZGAR GULUTRT COCUK18:2918:560,923,55
62ELIF'IN DUSLERITRT COCUK11:5812:270,916,48
63KARETRT COCUK12:5713:310,906,73
64ILISKI DURUMU EVLI (TKR-GECE)SHOW TV00:1802:000,898,05
65ISTANBUL MUHAFIZLARITRT COCUK14:2914:560,896,52
66IBITRT COCUK15:4116:180,855,63
67YALANCI BAHAR (TKR)KANAL 712:3814:220,846,23
68ESRA EROL'DA OZETATV16:2016:220,845,36
69NILOYATRT COCUK14:0714:280,836,04
70PARA BENDETV823:1700:380,813,30
71AFRIKA KAPLANI (Y.S)KANAL 722:4401:150,793,29
72SABANIYE (T.S)KANAL 714:2216:040,765,32
73ARI MAYATRT COCUK13:3214:060,755,54
74CIZGI FILM MAKINESITRT COCUK21:2121:240,751,88
75BULMACA KULESITRT COCUK16:1916:560,744,55
76HEIDITRT COCUK16:5717:280,744,11
77BENI AFFET (TKR)STAR TV08:3209:440,737,04
78HAVA DURUMUTRT 119:1419:170,722,37
79ANA HABERTRT HABER20:0120:490,701,93
80KUZUCUKTRT COCUK08:4409:210,707,16
81RENKLI SAYFALARKANAL D09:2612:420,705,19
82YETER (TKR)ATV13:4116:190,694,86
83YALANCI YARIM (T.S)STAR TV12:4714:460,695,08
84NANE ILE LIMONTRT COCUK17:2917:490,683,40
85DELI DIVANE (TKR)KANAL 710:5412:380,674,77
86KAHVALTI HABERLERIATV06:4509:430,678,66
87GELINIM SENSINFOX TV16:1918:580,673,30
88HAVA DURUMUTRT HABER18:5719:000,662,37
89KANIT (TKR)TEVE223:2600:550,643,07
90SEVDA KUSUN KANADINDA (TKR)TRT 120:0123:280,631,64
91ANA HABERE DOGRUTRT HABER19:0019:120,592,06
92GOZ6 OZETTV817:3818:090,592,84
9323.DUNYA ENERJI KONGRESITRT HABER18:3218:450,592,30
94NO:309 (TKR)FOX TV02:0002:180,589,52
9512 IMAMTRT HABER18:5018:570,582,14
96ADINI SEN KOY (OZET)TRT 117:0717:510,582,93
97GARDIROP SAVASLARI OZETFOX TV12:3612:450,574,13
98MASAL KITABI (TKR)TRT COCUK21:2421:310,551,37
99CIZGI MOLATRT HABER20:4920:500,541,40
100SEKSENLER (TKR)TRT 114:2016:540,533,60

AB REYTİNG SONUÇLARI 


SIRAPROGRAMKANALBAŞLANGIÇBİTİŞRATINGSHARE
1NO:309FOX TV20:1823:347,7620,63
2KARA SEVDASTAR TV20:5800:165,7815,93
3NO:309 (OZET)FOX TV20:0020:184,9815,02
4FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABERFOX TV19:0019:594,6016,17
5POYRAZ KARAYELKANAL D20:5423:404,2211,21
6KARA SEVDA (OZET)STAR TV19:5920:584,0311,24
7KIM MILYONER OLMAK ISTERATV19:5921:183,6910,17
8SHOW ANA HABERSHOW TV18:5020:003,5912,89
9POYRAZ KARAYEL (OZET)KANAL D19:5920:533,359,50
10ESRA EROL'DAATV16:2219:003,1418,78
11CMYLMZTV819:5923:163,128,45
12ATV ANA HABERATV19:0019:562,8810,09
13KARATE KID (Y.S)ATV21:1800:162,817,71
14MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV09:5913:022,3621,27
15KANAL D ANA HABERKANAL D18:5819:592,227,79
16ASK LAFTAN ANLAMAZSHOW TV20:5300:182,155,93
17STAR ANA HABERSTAR TV19:0019:592,127,40
18HABER ONUSHOW TV18:3018:502,079,18
19RAFADAN TAYFATRT COCUK19:3620:171,875,87
20PARAMPARCA (TKR-GECE)STAR TV00:1602:001,7215,54
21ASK LAFTAN ANLAMAZ (OZET)SHOW TV20:0020:531,634,56
22ERHAN CELIK ILE ANA HABERTRT 119:3020:011,615,23
23ZUHAL TOPAL'LASTAR TV16:2019:001,589,58
24KISMETSE OLURKANAL D12:5816:331,4714,16
25EVLENECEKSEN GELSHOW TV15:2618:161,4310,65
26HAVA DURUMUATV19:5819:591,374,37
27POYRAZ KARAYEL (TKR)KANAL D23:4002:001,369,51
28ATV GUN ORTASIATV13:0213:411,3112,76
29SICAK GELISMEKANAL D18:4518:581,275,30
30PARA BENDETV823:1700:381,255,00
31GARDIROP SAVASLARIFOX TV12:4515:201,2111,71
32ADINI SEN KOYTRT 117:5118:591,195,62
33ISMAIL KUCUKKAYA ILE CALAR SAATFOX TV07:1410:001,1617,51
34FAMILYA (TKR)FOX TV23:3402:001,117,42
35ISTANBUL MUHAFIZLARITRT COCUK18:5619:341,053,80
36KISMETSE OLUR OZETKANAL D12:4312:581,049,92
37NO:309 (TKR)FOX TV02:0002:181,0416,37
38ZAHIDE YETIS'LESHOW TV09:2911:451,029,23
39BENI AFFET (TKR)STAR TV08:3209:441,0111,44
40EN IYI BENIMFOX TV10:0012:351,008,80
41KELOGLAN MASALLARITRT COCUK17:5018:290,995,42
42EGE ILE GAGA (TKR)TRT COCUK20:1820:450,972,72
43BABAM VE AILESI (TKR-GECE)KANAL D02:0003:110,9318,28
44BENI AFFETSTAR TV15:0116:190,938,86
45ISTANBUL MUHAFIZLARITRT COCUK14:2914:560,928,83
46GOZ6TV818:0919:580,923,67
47EVLENECEKSEN GEL OZETSHOW TV15:0015:260,929,41
48HABERE DOGRUTRT 119:1719:300,883,04
49RUZGAR GULUTRT COCUK18:2918:560,863,78
50RENKLI SAYFALARKANAL D09:2612:420,857,68
51CANIM KARDESIMTRT COCUK09:2409:530,858,55
52KARE (TKR)TRT COCUK20:4721:200,842,23
53BEN BILMEM ESIM BILIR EVIKANAL D16:3418:300,825,13
54ARI MAYATRT COCUK13:3214:060,817,88
55YETER (TKR)ATV13:4116:190,817,73
56DUYMAYAN KALMASINSTAR TV09:4412:310,807,20
57BULMACA KULESITRT COCUK16:1916:560,806,14
58YALANCI BAHARKANAL 720:5422:440,802,08
59KUZUCUKTRT COCUK08:4409:210,769,41
60BENI AFFET (OZET)STAR TV14:4715:010,757,37
61DELI DIVANEKANAL 716:0417:490,755,44
62ELIFKANAL 719:4920:540,752,21
63EGE ILE GAGATRT COCUK12:2812:550,747,13
64HEIDITRT COCUK16:5717:280,745,00
65NILOYATRT COCUK14:0714:280,747,08
66RAFADAN TAYFATRT COCUK14:5615:390,737,32
67SEVDA KUSUN KANADINDA (TKR)TRT 120:0123:280,721,92
68YALANCI YARIM (T.S)STAR TV12:4714:460,726,93
69GELIN EVISHOW TV13:0314:590,716,86
70KARETRT COCUK10:2310:560,715,98
71NILOYATRT COCUK10:5811:240,696,05
72MICKEY MOUSEDISNEY CHANNEL19:3019:330,672,19
73GARDIROP SAVASLARI OZETFOX TV12:3612:450,666,33
74HAVA DURUMUTRT 119:1419:170,652,34
75IBITRT COCUK15:4116:180,655,91
76EGE ILE GAGATRT COCUK09:5610:220,645,83
77GOZ6 OZETTV817:3818:090,643,73
7823.DUNYA ENERJI KONGRESITRT HABER18:3218:450,632,80
79KANAL 7 HABER SAATIKANAL 717:4918:500,623,29
80BEST MODEL TURKIYESHOW TV02:0002:150,629,60
81HEIDITRT COCUK11:2511:570,625,48
82ILISKI DURUMU EVLI (TKR-GECE)SHOW TV00:1802:000,625,62
83TASIYICI (Y.S) (TKR)STAR TV02:0003:200,6111,98
84ELIF'IN DUSLERITRT COCUK11:5812:270,595,62
85KUTUP AYISI YAZTRT BELGESEL VE TURIZM20:0020:540,581,66
86ESRA EROL'DA OZETATV16:2016:220,574,81
87SEKSENLER (TKR)TRT 114:2016:540,575,18
88BIR TURK FILMCININ DUNYA YOLCULUGUTRT BELGESEL VE TURIZM18:3419:030,562,37
89KANIT (TKR)TEVE223:2600:550,562,63
90NURSEL'IN EVISHOW TV11:4513:020,555,24
91KAHVALTI HABERLERIATV06:4509:430,559,02
92MUCIZE UGUR BOCEGI ILE KARA KEDIDISNEY CHANNEL20:4521:060,551,46
93KARETRT COCUK12:5713:310,555,35
94NANE ILE LIMONTRT COCUK17:2917:490,543,29
95GELINIM SENSINFOX TV16:1918:580,533,14
96MACIN HIKAYESITRT SPOR21:4521:530,511,34
97PELIN CIFT ILE GUNDEM OTESITRT 123:2901:050,492,44
98ARAMIZDA KALMASINTV808:3010:300,485,55
99HAVA DURUMUTRT HABER18:5719:000,481,97

100SEHIRLER VE SIIRLERTRT HABER18:4518:500,482,05

Peki Reyting Nedir ? Reyting Sonuçları Neye Göre Belirleniyor? 


Televizyon dünyasında temel belirleyici olan reyting nedir Nasıl ölçülür? İzlenme payı kanalların başarısını nasıl gösterir?


1- İzleyici Ölçümü nedir ?

İzleyici Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.



2- İzlenme Oranı, İzlenme Payı nedir ?



İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir. İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir.

3- Türkiye'deki televizyonlar için izlenme oranları (reyting) ölçümleri nasıl yapılmaktadır?

Türkiye’de reyting ölçümü, Avrupa’da bir çok ülkede bu türden veriler üreten AGB Nielsen tarafından 1989 yılında başlatılmıştır. Günümüzde ise reyting ölçümlerini TNS gerçekleştiriyor..


1 Ocak 2005 tarihinden itibaren izleme ölçümleri, 21 il merkezinde ve bu il merkezlerinin 20.000 nüfus üstü kent-ilçelerinde olmak üzere Türkiyede 2201 hanede yapılmaktadır. Firmadan alınan bilgilerde söz konusu hane sayısının bu bölgelerdeki 5 yaş üzeri 38.935.633 kişiyi temsil ettiği belirtilmektedir.



4- A/B ve TOTAL ne demek?



Ölçüm yapılan dört tane grup var. A/B, C1, C2, D/E. Bu grupları oluştururken hane reisinin eğitim ve mesleğine bakılıyor. Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar A/B dediğimiz grubu oluşturuyor. C ve D/E grubu ise daha alt geliri temsil eden insanlar. Total ise bütün bu grupların toplamı demek.


REYTING (TOPLAM İZLEME ORANI) % : Belirli bir zaman diliminin dakikası başına düşen ortalama izleyici oranı. Toplam türk televizyon seyircisinin izleme oranı %.

SHARE (İZLENME PAYI) % : Bir kanalın ve programın belirli bir zaman diliminde toplam televizyon izlemeden aldığı pay.