google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Babam ve Ailesi Dizisi Nerede Çekiliyor ? Babam ve Ailesi Dizi Seti Nerede ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Babam ve Ailesi Dizisi Nerede Çekiliyor ? Babam ve Ailesi Dizi Seti Nerede ?

Babam ve Ailesi Dizisi Nerede Çekiliyor ? Babam ve Ailesi Dizi Seti Nerede ?Babam ve Ailesi Dizisi çekim setine nasıl gidilir,Babam ve Ailesi çekimleri nerede yapılıyor hangi ilde çekimleri yapılıyor detaylar haberimizde ..



Kanal D ekranlarında yayınlanan , Babam ve Ailesi dizisi çekimleri Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci’nin paylaştığı, yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan yepyeni dizisi “Babam ve Ailesi” 19 Eylül Pazartesi saat 20.00'de başlıyor.


Dizinin çekimlerine Adana’da başlanan ve daha sonra İstanbul’da devam edecek olan dizinin yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut ve yönetmenliğini Nihat Durak üstlenirken, Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak senaryoyu kaleme alıyor.



Hikaye ve Künye


Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.