google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Survivor Serkan Neden Elendi ? Serkan Ercan Neden Diskalifiye oldu ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Survivor Serkan Neden Elendi ? Serkan Ercan Neden Diskalifiye oldu ?

Survivor Serkan Diskalifiye mi Oldu ? Serkan Ercan Neden Elendi ? Serkan neden elendi survivor 14 şubat 2016 serkan ercan neden elendi ,survivor serkan elenecek mi ,serkan sakat mı elenecek mi



Survivor Serkan Diskalifiye mi Oldu ? Serkan Ercan Neden Elendi ? Serkan neden elendi survivor 14 şubat 2016 serkan ercan neden elendi ,survivor serkan elenecek mi ,serkan sakat mı elenecek mi,serkan yarışmadan neden ayrıldı ?

Serkan Survivor da devam edecek mi ? Serkan'ın ayağındaki sakatlıktan dolayı acun ılıcalı yaptığı açıklama ile serkan ercan'ın yarışmaya veda edeceğini açıkladı .

Survivor a oldukça hızlı başlamış olup oldukça güçlü olan ünlüler takımında Ütopya'dan tanınan Serkan sol dizinden sakatlık geçirmiş ve ciddi bir sakatlık olduğu gözlemlenmişti.Serkan bir süre oyunlarda oynamamış olsa da mutlak sürette doktora gitmetk zorundaydı ve emar çekilmesi için hastaneye gönderilmişti.

Survivor 2016 ünlüler takımından olan Serkan'ın durumu oldukça ciddi olup sol bacağında büyük bir hasar olduğu hastanede öğrenilmesi sonucunda maalesef üzülerek söylüyoruz ki Serkan Survivor 2016 ünlüler takımından elenmiş oldu.Ünlüler takımı bu haber ile şok yaşarken adeta güçlü ve bir o kadar da hırslı bir yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı.



00


Serkan Ercan 6 Haziran 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Evlidir. İstanbul ve ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaktadır.


1.80 boyunda olan Serkan Ercan, milli dağcı ve kaya tırmanışçısıdır. 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı. 2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi. Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı. Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır.
Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir.
Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı.  Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

2 yorum:

umut dedi ki...

yazık oldu serkan ercan a

Adsız dedi ki...

çok üzüldüm ya