google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Survivor Semih Serkay Efecan Kavgası İzle 14 Şubat 2016 ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Survivor Semih Serkay Efecan Kavgası İzle 14 Şubat 2016

Survivor Semih Serkay Efecan Kavgası İzle 14 Şubat 2016,survivor semih serkay kavgasını izle,survivor semih efecan kavgasını izle neden kavga ettiler



Survivor Semih Serkay Efecan Kavgası İzle 14 Şubat 2016,survivor semih serkay kavgasını izle,survivor semih efecan kavgasını izle neden kavga ettiler

Survivor yeni bölümünde Gönüllüler takımında yer alan Semih ile Serkay'ın tartışması daha sonra Semih ve Atakan arasında alevlendi. 

Kavgaya doğru giden alevli tartışma ve yarışmacıların birbirlerine ince göndermeleri ortamı gerdi. Sonrasında ise toparlanıp oyuna devam ettiler. Efecan'ın yemeğini yere dökerdim ordan yalarsın laflarını doğru bulmuyorum  Semih'in üzerine çok geliniyor.

Semih baraka ve yemek kavgası gitgide büyüdü ve Efecan Zafer'i sert bir şekilde itti . Nihal Semih'in yemek hakkınıda yiyerek bir şoka imza attı.

Ütopya isimli yarışmayla tanınan Semih Öztürk Survivor 2016 sezonunda tepki çeken isimlerden oldu. Peki, ilk günden yarışmacı arkadaşlarıyla problem yaşayan Semih Öztürk kimdir? İşte Semih Öztürk hakkında bilinmesi gerekenler!


Tv 8 ekranlarına geçtiğimiz sezona damga vuran Ütopya'dan Survivor 2016'ya sürpriz bir şekilde transfer olan Semih Öztürk, ilk bölümden şimşekleri üzerine çekti. İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı gibi isimlerin yer aldığı Survivor Gönüllüler takımında yer almaya başlayan Semih Öztürk, yarışmacı arkadaşı Serkay Tütüncü ile tartıştı.Ütopya'nın başından beri çok iddialı olan fakat finalde büyük bir yıkım yaşayan Semih Öztürk, takımının çok kritik bir oyun kaybetmesi üzerine sinirlendi. Yarışmayı kenardan izleyen Semih Öztürk'ün 'Artistik yaparsa adam gelir tak tak tak alır' demesi ve bu sözlerin İşte Benim Stilim eski yarışmacısı Nihal Candan tarafından Serkay'a iletilmesi Gönüllüler adasında gerginlik yaşanmasına neden oldu. Daha önce Ütopya'yı karıştıran ancak Survivor'a sakin bir tavırla başlayan Semih Öztürk'ün hedef insan olmaktan kurtulamayacak gibi gözüküyor.Peki, yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinden olması beklenen Semih Öztürk kimdir?
SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?
1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.
SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU
İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

0 yorum: