google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Şubat 2016 ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Kırgın Çiçekler 33. Bölüm 15 Şubat 2016 Atv Ekranlarında İzle (Tüm Fragmanları İzle)

by
Kırgın Çiçekler 33. Bölüm 15 Şubat 2016 Atv Ekranlarında İzle (Tüm Fragmanları İzle),Kırgın Çiçekler 33. Bölüm fragmanı izle 15 şubat 2016 ,Kırgın Çiçekler 33. Bölüm özeti izle

Kırgın Çiçekler 33. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

ATV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırgın Çiçekler 33. Bölümde neler yaşanacak? Dram yüklü hikayesi ile izleyenlerine duygu dolu anlar yaşatan Kırgın Çiçekler 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm detaylar diziler.tv 


Kırgın Çiçekler dizisinin yayınlanan her bölümünü ilgiyle takip eden izleyiciler dizinin son bölümünün ardından şimdi de bir sonraki bölümü yani Kırgın Çiçekler 33. bölümünü merak etmeye başladı. Peki Kırgın Çiçekler bir sonraki bölümünde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? 

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi isimlerin paylaştığı sezonun en iyi duygu yüklü dizisi olan Kırgın Çiçekler, sürprizlerle dolu 32. bölümü ile geçtiğimiz saatlerde ekranlara geldi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 33. BÖLÜM FRAGMANI

Her bir sahnesinde nefes kesen olayların yaşandığı dizinin 32. Bölümünün yayınlanmasının ardından bir sonraki bölümü merak edilmeye başlandı. Heyecanlı bir final ile 32. Bölümü noktalayan dizinin bakalım yeni bölümünde neler olacak?

Kırgın Çiçekler 32. bölüm özeti

İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği dizisinin yeni bölümünde Meral annesinin pavyonda çalıştığını öğreniyor. Öğrendiği bu gerçek karşısında büyük üzüntü yaşar. Annesi ile ilgili hayal kırıklığı yaşayan Meral’i bu bölümde yeni sürprizler bekliyor.

Meral'in annesinin Taksim'de bir pavyonda sahneye çıktığını öğrenen Güney’in bunu Defne’ye anlatması ortalığı iyice kızıştırır. Defne, Meral’in annesi ile ilgili gerçeği herkesin öğrenmesini sağlayacak bir plan yapar.
Sınıfta herkesin içinde Meral’in annesinin posterini çıkarır ve onun pavyon şarkıcısı olduğunu açıklar. Defne’ye bu gerçeği söyleyen Güney’in Songül ile araları açılır. Güney’in böyle bir hata yapmasını kabullenemez ve uzaklaşır. Ancak Songül’ü kötü bir sürpriz beklemektedir. Silahlı kişiler tarafından zorla arabaya bindirilir ve kaçırılır.

Diğer taraftan Kemal ise Nazan’dan telefonla mesaj atarak para koparmaya çalışır. Ancak mesajı Mesude görür. Bakalım Mesude bu sefer kocasının gerçek yüzünü görebilecek mi?

Paramparça 53. Bölüm 15 Şubat 2016 Star Tv Ekranlarında - İzle (Tüm Fragmanları İzle)

by
Paramparça 53. Bölüm 15 Şubat 2016  Star Tv Ekranlarında - İzle (Tüm Fragmanları İzle),Paramparça 53. Bölüm fragmanları izle,Paramparça 53. Bölüm özeti 

Paramparça 53. bölümde sürpriz gerçek - izle

STAR TV'nin sevilen dizisi Paramparça bu akşam 53. bölüm ile ekrana gelecek. Harun, Dilara'nın karnındaki bebeğin kendi çocuğunu olduğunu öğrenecek mi? Diziye sürpriz bir isim dahil oluyor. Paramparça 53. bölüm fragmanı ve merak edilenler diziler.tv 


HARUN YA ÖĞRENİRSE?
Dilara’nın hamile olduğunu öğrenen Ozan için ok yaydan çıkar. En büyük düşmanları Harun’un çocuğunu kardeş olarak kabullenmeye hiç niyeti yoktur. Bu bebekle birlikte hem çocuklarını hem de saygınlığını kaybetmekten korkan Dilara’nın bir diğer kabusu da Harun’dur. Harun ya Dilara’nın kendi çocuğuna hamile olduğunu öğrenirse? 

ACISINI KALBİNE GÖMÜYOR
Bir yanda Gülseren’i kaybetmenin acısıyla kavrulan Cihan diğer yanda ailesini bir arada tutabilme çabası içindedir. Şimdi acısını kalbine gömüp ailesinin yanında olma zamanıdır. Cihan hiç kimsenin, Dilara’nın bile tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur. 

RAHMİ VE DENİZ HESAPLAŞIYOR
Cansu’yu kaybetmeyi içine sindiremeyen Deniz, Rahmi Bey’in sert tepkisinin sebebini öğrenmeyi kafasına koyar. İkili arasındaki yüzleşme can yakıcı olacaktır... Öte yandan Harun, halası Maide’ye gider ve ona ihtiyacı olduğunu söyler. 



PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Bir yanda Harun’un tuttuğu kiralık katil, öte yanda Zeynep’in eski kocası Bülent, Gülseren ve Cihan’ın düğününü kana bulamak için törenin yapıldığı yerdedir. 
Silahlardan biri Cihan’a diğeri Ozan’a çevrilmiştir. Cihan ve Gülseren bu en mutlu günlerinde tebrikleri kabul ederken bir anda silah patlar. O karmaşa içinde vurulan, herkesi şoke edecek bir isimdir...
Cihan ve Ozan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Gürpınar’lar matemdedir...
Tıpkı Gülseren’in de söylediği gibi, yaşanan her şeyin bir rüya olmasını çok isterler fakat maalesef gerçektir...
PARAMPARÇA'YA YENİ İSİMLER
Daha önce 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı diziye katılacak olan ilk isim olarak açıklanırken ikinci isim ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynadığı karakterlerle büyük beğeni toplayan "Yalan Dünya" dizisi ile başarısını başarı katan HümeyraAkbay olduğu öğrenildi.

15 Şubat 2016 Bu Akşam Hangi Diziler Var - Yayın Akışı 15 Şubat 2016

by
15 Şubat 2016 Bu Akşam Hangi Diziler Var - Yayın Akışı 15 Şubat 2016,tv yayın akışı 15.02.2016,pazartesi dizileri hangi diziler var

15 şubat 2016 tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi ve tv programları sizler için derledik.Ayrıntılar diziler.tv de.. 


Star’da Paramparça, Atv’de Kırgın Çiçekler ,Trt1’de Yeşil Deniz dizisi ekrana gelecek. Alternatif arayanlar için Tv8’de Survivor 2016,  Show Tv’de ise 3G Show var. Ayrıca Fox Tv’de Şrek 3 filmini de izleyebilirsiniz.

Bugün Hangi Diziyi İzleyeceksiniz? (15 Şubat 2016 Pazartesi)

  • Kırgın Çiçekler (Atv)
  • Yeşil Deniz (Trt1)
  • Paramparça (Star Tv)
  • Survivor 2016 (Tv8)
  • 3G Show (Show Tv)

Survivor Serkan Neden Elendi ? Serkan Ercan Neden Diskalifiye oldu ?

by
Survivor Serkan Diskalifiye mi Oldu ? Serkan Ercan Neden Elendi ? Serkan neden elendi survivor 14 şubat 2016 serkan ercan neden elendi ,survivor serkan elenecek mi ,serkan sakat mı elenecek mi,serkan yarışmadan neden ayrıldı ?

Serkan Survivor da devam edecek mi ? Serkan'ın ayağındaki sakatlıktan dolayı acun ılıcalı yaptığı açıklama ile serkan ercan'ın yarışmaya veda edeceğini açıkladı .

Survivor a oldukça hızlı başlamış olup oldukça güçlü olan ünlüler takımında Ütopya'dan tanınan Serkan sol dizinden sakatlık geçirmiş ve ciddi bir sakatlık olduğu gözlemlenmişti.Serkan bir süre oyunlarda oynamamış olsa da mutlak sürette doktora gitmetk zorundaydı ve emar çekilmesi için hastaneye gönderilmişti.

Survivor 2016 ünlüler takımından olan Serkan'ın durumu oldukça ciddi olup sol bacağında büyük bir hasar olduğu hastanede öğrenilmesi sonucunda maalesef üzülerek söylüyoruz ki Serkan Survivor 2016 ünlüler takımından elenmiş oldu.Ünlüler takımı bu haber ile şok yaşarken adeta güçlü ve bir o kadar da hırslı bir yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı.



00


Serkan Ercan 6 Haziran 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Evlidir. İstanbul ve ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaktadır.


1.80 boyunda olan Serkan Ercan, milli dağcı ve kaya tırmanışçısıdır. 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı. 2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi. Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı. Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır.
Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir.
Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı.  Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

Survivor Semih Serkay Efecan Kavgası İzle 14 Şubat 2016

by
Survivor Semih Serkay Efecan Kavgası İzle 14 Şubat 2016,survivor semih serkay kavgasını izle,survivor semih efecan kavgasını izle neden kavga ettiler

Survivor yeni bölümünde Gönüllüler takımında yer alan Semih ile Serkay'ın tartışması daha sonra Semih ve Atakan arasında alevlendi. 

Kavgaya doğru giden alevli tartışma ve yarışmacıların birbirlerine ince göndermeleri ortamı gerdi. Sonrasında ise toparlanıp oyuna devam ettiler. Efecan'ın yemeğini yere dökerdim ordan yalarsın laflarını doğru bulmuyorum  Semih'in üzerine çok geliniyor.

Semih baraka ve yemek kavgası gitgide büyüdü ve Efecan Zafer'i sert bir şekilde itti . Nihal Semih'in yemek hakkınıda yiyerek bir şoka imza attı.

Ütopya isimli yarışmayla tanınan Semih Öztürk Survivor 2016 sezonunda tepki çeken isimlerden oldu. Peki, ilk günden yarışmacı arkadaşlarıyla problem yaşayan Semih Öztürk kimdir? İşte Semih Öztürk hakkında bilinmesi gerekenler!


Tv 8 ekranlarına geçtiğimiz sezona damga vuran Ütopya'dan Survivor 2016'ya sürpriz bir şekilde transfer olan Semih Öztürk, ilk bölümden şimşekleri üzerine çekti. İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı gibi isimlerin yer aldığı Survivor Gönüllüler takımında yer almaya başlayan Semih Öztürk, yarışmacı arkadaşı Serkay Tütüncü ile tartıştı.Ütopya'nın başından beri çok iddialı olan fakat finalde büyük bir yıkım yaşayan Semih Öztürk, takımının çok kritik bir oyun kaybetmesi üzerine sinirlendi. Yarışmayı kenardan izleyen Semih Öztürk'ün 'Artistik yaparsa adam gelir tak tak tak alır' demesi ve bu sözlerin İşte Benim Stilim eski yarışmacısı Nihal Candan tarafından Serkay'a iletilmesi Gönüllüler adasında gerginlik yaşanmasına neden oldu. Daha önce Ütopya'yı karıştıran ancak Survivor'a sakin bir tavırla başlayan Semih Öztürk'ün hedef insan olmaktan kurtulamayacak gibi gözüküyor.Peki, yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinden olması beklenen Semih Öztürk kimdir?
SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?
1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.
SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU
İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

14 Şubat 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi ?

by

14 Şubat 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi ? survivor 14 şubat 2016 bireysel dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı ünlüler mi gönüllüler mi,survivor 14.02.2016 dokunulmazlık ödülünü kim kazandı ?

14 Şubat Bireysel Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? (14.02.2016)

14 Şubat Bireysel Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Bireysel Dokunulmazlık Sembölü bu hafta (14 Şubat) kimi oldu, şanslı survivor yarışmacısı kim? Detaylar ve daha fazlası yorumlarla haberimizde!



Survivor Ünlüler Adası’nda yarışan isimler; Tuğba Özay, İbrahim Yattara,  Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, Seda Tetik ve Survivor Gönüllüler Adası’nda yarışan isimler; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk. 
 
Bu akşam “Survivor 2016”’da; oynanacak ödül oyunu izleyicileri ekranları başına kilitleyecek. 


14 ŞUBAT DOKUNULMAZLIK OYUNUTOP YUVARLAMA
14 ŞUBAT DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI: 
 
Farklı parkur ve etaplarda yarışan yarışmacılardan etap sonunda kaybeden yarışmacı Bireysel Dokunulmazlık Oyunu'nundan elendi. Bireysel Dokunulmazlık Oyununda parkurları birinci olarak tamamlayan yarışmacılar Gönüllüler takımnda yer alan Damla ve Gizem oldu. Survivor Damla ve Survivor Gizem son oyun için parkurda yerlerini aldı. Karşılarında yer alan seramikleri kırma görevini Damla gerçekleştirdi ve Gizemden daha fazla seramik kırarak 2 hafta boyunca dokunulmaz olacağı Bireysel Dokunulmazlık Sembolünün sahibi oldu.

Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 14 Şubat Pazar 20.00’de TV8’de.

14 Şubat 2016 Survivor Acun Ilıcalı Ne Açıklama Yapacak Kim Diskalifiye Oldu?

by
14 Şubat 2016 Survivor Acun Ilıcalı Ne Açıklama Yapacak Kim Diskalifiye Oldu? acun ne açıklama yapacak kim elendi 14 şubat ,ünlüler gönüllüler takımı kim diskalifiye oldu survivor 14 şubat 2016

TV8'in heyecan dolu yarışması Survivor bu akşam 4. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam ödül için yarışacaklar. Peki Survivor'da ödülü kim kazanacak? Gergin dakikalar başlıyor. Survivor yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler diziler.tv de


Survivor 2016 macerası 13 Şubat Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında devam ediyor.  
 
Survivor Ünlüler Adası’nda yarışan isimler; Tuğba Özay, İbrahim Yattara,  Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, Seda Tetik ve Survivor Gönüllüler Adası’nda yarışan isimler; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk. 
 
Bu akşam “Survivor 2016”’da; oynanacak ödül oyunu izleyicileri ekranları başına kilitleyecek. 
 
Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 13 Şubat Cumartesi 20.00’de TV8’de.

12 Şubat 2016 Big Brother Türkiye Final İzle Kim Elendi ?

by
Big Brother Türkiye 12 Şubat 2016 Kim Elendi ? Big Brohter Türkiye Final İzle,big brother türkiye eleme gecesi izle kim elendi ? , 12 şubat 2016 big brother türkiye yarışmaya kim veda etti

Big Brother Türkiye'de bu hafta kim elenecek? - 11. hafta eleme listesi

Big Brother Türkiye evine kim veda edecek? Bu sorunun cevabı 14 Şubat Big Brother Türkiye 11. hafta finalinde belli olacak. Big Brother Türkiye'nin 11. hafta eleme listesi belli oldu. Peki; Big Brother Türkiye'de bu hafta neler yaşandı? Tüm detaylar ve gelişmeler diziler.tv de..

Big Brother Türkiye Evine Kim Veda Edecek? Gökçen mi, Hüseyin mi, Onur mu, Rezan mı?

Ekranların sevilerek izlenen programı Big Brother Türkiye’de eleme listesi belli oldu. Eleme listesindeki dört isimden hangisi eve veda edecek? Büyük ödül ve ev halkına veda edecek olan isim programın 14 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan haftanın finalinde belli olacak.
Big Brother Türkiye 11. haftanın eleme listesi belli oldu!
Eve veda etmesi istenen dört kişi ev halkı arasında yapılan oylama ile belirlendi. Eleme listesinde RezanGökçenHüseyin ve Onur var. Ev halkının ikişer oylaması sonucunda bu isimlerden Rezan ve Gökçen dörder oy, Onur üç oy, Hüseyin ise iki oy alarak alarak eleme listesindeki isimler oldular.
Big Brother Türkiye’ nin heyecanla beklenen haftanın finali gecesi 14 Şubat Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Big Brother Türkiye evine, “Halk bizi istiyorsa kalırız, halk bizi istemiyorsa kalmayız.” diyen Onur mu?, “Acıma, acınacak hale gelirsin.” diyen Rezan mı?, Bana takılacağına kendi sahtekarlığına takılsın. Bir insan sahtekarsa, benim için hep sahtekardır.” diyen Hüseyin mi?, yoksa “Bir şey görüyorsam söylerim ben!” diyen Gökçen mi gidecek. Evden gidecek ismi izleyicilerin oyları belirleyecek. Bakalım pazar akşamı eve ve 1 milyon liralık büyük ödüle veda edecek isim kim olacak?
Big Brother evi, ev halkının sinirlerinin gerilmesi ve evden ayrılma stresi yaşaması sebebi ile hareketli anlara sahne oluyor. Her an yeni gelişmelere gebe olan Big Brother’da bu hafta eleme tahtasında evden Rezan, Gökçen, Onur ve Hüseyin var. Bu dört isimden birisi eve ve büyük ödüle veda edecek.
Big Brother’ de geçtiğimiz hafta yapılan haftanın finalinde bir sürpriz yaşanmıştı. Big Brother geçen hafta evden kimseyi elememiş, hatta eve iki yarışmacı daha girmişti. Önceden elenen yarışmacılardan Seda ve Yasin, izleyicilerden en yüksek oyu alarak eve yeniden girmişti. Ev halkı, bir arkadaşlarına daha veda etmeyi beklerken bu sürpriz karşısında çok sevinmişlerdi.
Big Brother Türkiye Evine Kim Veda Edecek?

Eve kimin veda edeceği SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak. Evde kalmasını istediğiniz yarışmacıyı desteklemek için;
GÖKÇEN yaz 6400'a gönder!
HÜSEYİN yaz 6400'a gönder!
ONUR yaz 6400'a gönder!
REZAN yaz 6400'a gönder!

12 Şubat 2016 İşte Benim Stilim 5000 TL Ödül Kim Kazandı

by
12 Şubat 2016 İşte Benim Stilim 5000 TL Ödül Kim Kazandı , İşte Benim Stilim 5000 TL lik ödülü kim aldı ,işte benim stilim 12.02.2016 cuma 5000 tl ödülü kazanan yarışmacı kim puan tablosu son durum

12 Şubat 2016 Eleme gecesi öncesinde 5000 Liralık büyük ödülü Bahar mı Yağmur mu yoksa Yeşim mi kazandı ? Son Puan Tablosuna göre ; Yeşim mi Bahar mı yoksa Yağmur mu kazandı burada sizlerle ..



12 ŞUBAT CUMA / 22.45: İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZON ELEME GECESİ
Eleme Gecesi’nin bu haftaki konuğu; Banu Alkan... Konsept; Kırmızı Halı

Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim Yeni Sezon” 12 Şubat Cuma akşamı “Eleme Gecesi” ile TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Eleme Gecesi’nin bu haftaki konuğu; Banu Alkan...Banu Alkan’ın konuk olduğu “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile yarışmacılardan kim elenecek?

Konsept; Kırmızı Halı

Yarışmacılar, her gün verilecek konseptlere uygun giyinecekler, ünlü konuklar eşliğinde yapılacak eleme gecelerinde büyük heyecan yaşayacaklar.

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le  “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi”  12 Şubat Cuma TV8’de.

12 Şubat 2016 Ana Ocağı Final Kim Kazandı - Ana Ocağı Beşi Bir Yerde Kim Kazandı

by
12 Şubat 2016 Ana Ocağı Final Kim Kazandı - Ana Ocağı 5 i Bir Yerde Kim Kazandı,ana ocağı 12 şubat 2016 büyük ödülü beşi bir yerde kim kazandı altın ödülü bilezik ödülünü kim kazandı,trt 1 ana ocağı 12.02.2016 finali kim kazandı hangi yarışmacı kazandı 

Ana ocağı trt1 ekranlarında hafta içi her gün akşam 5 de ekrana gelen farklı yarışma programı olmaktadır. 4 kız 3 eğitimci tarafından farklı etaplarda yarışmaya alınmaktadır. Gün sonunda ise başarısız oldukları bölümlerde altın kaybetmektedir. Başlangıçta her geline verilen 15 bilezik her oyun kaybetmelerin tek tek alınır ve sonunda en fazla altının sahibi 15 bilezik ve 5'i bir yerdenin sahibi olmaktadır. ana ocağı büyük ödül ne amaç ne ana ocağı saat kaçta başlıyor.



Yemekten Bileziği hak eden yarışmacı : Elif Oldu 
Geri Dönüşümüne Katkıda Kitaptan Çanta bulunan ve bileziği kazanan yarışmacı : Büşra Oldu.
 Ve son olarak Beşi Bir Arada büyük Ödülünü Elif Kazandı İzle






Yaptığı farklı projelerle Türk televizyonculuk tarihinde ilklere imza atan TRT, hafta içi her gün öğlе kuşağında yayınlanan Ana Ocağı prоgramının yеni sezonuyla sizlerlе buluşmaya hazırlаnıyor.
TRT 1 Ana Ocağı yeni sezon ikinci sezonuna yeniliklerle başlıyor. Elli dönüm arazi içine kurulu, Sakaryа Serdivan'ın Beşevler köyü'ndeki Ana Ocağı, bu sene oldukça renkli olacak. Baştan aşağı yеnilediğimiz Ana Ocağı'ndа bu sеzon sadece acemi genç kızlаrı değil, yеni evlilеri ve çiçeği burnunda çiftleri de ağırlayacağız. Üstelik ödüllerimiz de çok değişti. Geçen sene 10 gün süren maratonda tоplamda 10 altın bilezik ve bir beşi bir yerde armağan ederken, bu senе sadecе 5 gün yarışacak çiftlerimiz 15 altın bilеzik ve bir beşi bir yerde kazаnma şansına sahip olacak. Hem kazanacaklar, hem de annelerimizin zorlu ama bir o kаdar dа keyifli görevlerinde eğlenecekler.
Anа Ocağı hеpimizin özlem duyduğu köy hayatını ekranlara taşırken, bir yandan da genç çiftlеrimize unutulan örf ve adetlerimizi hatırlatarak kültürümüzü yaşatmamızı sağlıyor. Evlerinden çok uzakta ayakta kalmaya çalışan yarışmacılarımız köy yaşаmını deneyimlerken, gündеlik hayatlarını kolaylaştıracak pratik bilgilеr öğrenmekten de geri kalmıyorlar
Zorlu mücаdelerle dolu bu 5 günlük maratonda çiftlеrimize yоl gösteren üç eğitmen annemiz de Ana Ocağı'nda onlarla birliktе yaşıyor. Ana Ocağı'nın misafirlerine kendi çocukları gibi şefkatle yaklaşan annelerimiz, kimi zaman gözyaşı dökecekleri bir omuz, kimi zaman dа yüreklеrini açacakları bir sığınak oluyor misafirlеrimiz için.
Annelerimiz dеmişken, bu sezon Ana Ocağı sultanlarında dа bаzı değişiklikler var. Zehra Anne ve Meltеm Anne, tecrübeleri ve zengin bilgi dağarcıklarıyla Ana Ocağı'na yepyeni bir sоluk getirmek için bizimle birlikte olacaklar.
Şimdi gelin Anа Ocağı'nın otoritelerini, yani meşhur annelerimizi tanıyalım.
İlk annemiz geçеn sezon da aramızda olan Ümmiyе Koçak. Ahırın patronu... Tarlaların çаlışkan annesi... Gеrçek bir doğa aşığı... Ana Ocağı yeni bölüm Geçen sеzon Mersin'in köyünden kalkıp Ana Ocağı'na gelen Ümmiye anne, bu sezon da bizleri yalnız bırakmadı. Birbirinden zоrlu görevlerlе Ana Ocаğı'na renk katan Ümmiye anne, çiçeği burnunda çiftlerimiz için dе oldukça hazırlıklı...
İkinci annеmiz Mеltem Açıkel.. Ev işlеrinin ustası... Prаtik yaşamın yeni adı... Püf noktalarının gizemli dünyasını aralayacak bir kapı... Kısacası evle ilgili aklınıza gеlen herşey Meltem annemizin işi. Temizlik, bulaşık, çamaşır, daha neler neler... Meltеm anne Ana Ocağı için İstanbul'daki evinin kapısına kilit vurup Sakarya Serdivan'a geldi. Bakmayın biraz sert mizaçlı göründüğüne, aslında yumuşacık bir kalbi var... Meltem annеmiz çiftlerimiz için kelimenin tam manasıyla bir yоl gösterici...
Üçüncü ve en hamarat annemiz ise Zеhra Şenеr… Ana Ocаğı mutfağının güler yüzlü kraliçesi... Kеlimenin tam manasıyla bir yemek aşığı... Bahаrat kokularında mutluluğu bulan kаdın... Ana Ocağı için Bursa'dan Sakаrya Serdivan'a gelen Zehra annemiz, aslında emekli fen öğretmeni… Çocukluğundan beri mutfakla hаşır neşir olan Zеhra anne, envai çeşit yemek tarifi vе çok özel mutfak sırlarıyla çiçeği burnunda çiftlerimizin ufkunu genişletecek.

13 Şubat 2015 Survivor Yeni Bölüm Fragmanı İzle

by
13 Şubat 2015 Survivor Yeni Bölüm Fragmanı İzle , tv8 Survivor 13 şubat fragmanı izle ,survivor yeni bölüm 13.02.2015 tanıtım fragmanlarını izle


13 ŞUBAT CUMARTESİ / 20.00: SURVİVOR
Survivor 2016 macerası 13 Şubat Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında devam ediyor.


Survivor Ünlüler Adası’nda yarışan isimler; Tuğba Özay, İbrahim Yattara,  Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, Seda Tetik ve Survivor Gönüllüler Adası’nda yarışan isimler; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

Bu akşam “Survivor 2016”’da; oynanacak ödül oyunu izleyicileri ekranları başına kilitleyecek.

Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 13 Şubat Cumartesi 20.00’de TV8’de.

 

12 Şubat 2016 Bu Akşam Hangi Diziler Var ?

by
12 Şubat 2016 Bu Akşam Hangi Diziler Var ? ,bu akşam hangi diziler var 12 şubat 2016 tv yayın akışı

Star’da Kiralık Aşk, Fox Tv’de Karagül, Show Tv’de Güldür Güldür Show ve Trt1’de Filinta , Kanal D’deArka Sokaklar ekrana gelecek.


Bugün Hangi Diziyi İzleyeceksiniz? (12 Şubat 2016 Cuma)
Kiralık Aşk (Star)
Filinta (Trt1)
Güldür Güldür Show (Show Tv)
Karagül (Fox Tv)
Arka Sokaklar (Kanal D)

Filinta Dizisi Hangi Padişah Dönemi - Filinta'nın Padişahı Kim ?

by
Filinta Osmanlı'nın Hangi Yıllarını Anlatıyor - Filinta Dizisi Hangi Padişah Dönemi ?, filinta osmnlının hangi yıllarıdır,filinta dizisi osmanlı devleti'nin hangi padişah dönemini anlatıyor ,filinta osmanlı devletinin hangi dönemini anlatıyor hangi padişah kim ?,filinta dizisindeki padişah kimdir

Filinta Dizisi Osmanlı'nın Hangi Dönemini Anlatıyor Hangi Padişah Dönemi



Topraklarımızdaki tarihi ve coğrafi zenginliği bir araya getiren Filinta, bir buçuk yıla yakın süredir üzerinde çalışılan, 23 Aralık 2014 tarihinden bu yana ekranlarda sevenleriyle buluşan ve içinde birçok ilkleri barındıran bir dizidir. 

Televizyon tarihinin İlk Osmanlı Polisiyesi olan Filinta hak, adalet, dostluk, kardeşlik ve aşk kavramlarını ortaya koyan bir dizidir.

19. yüzyılda dünya dengeleri yeniden kurulurken bir imparatorluğun yaşadığı değişime ve adalet savaşçılarının verdikleri mücadeleye şahit oluyoruz. Kendisine ve en yakın arkadaşına tuzak kurulan kahramanımız Filinta Mustafa tuzağı kuranın kızına aşık oluşunun çıkmazları da epizodik hikayelerle izleyiciye sunuluyor.  


Filinta projesi için Kocaeli’nde Avrupa’nın en büyük dizi platolarından biri kuruldu. 19. Yüzyılın İstanbul’unun oluşturulduğu devasa platoda proje kapsamında 140 kişi çalışmaktadır. 270,000 m2 alanda 50,000 m2 inşa edilen setinde, eski Pera’nın, tramvayına varana kadar birebir kopyasının inşa edildiği Avrupa'nın en büyük dizi platosu şimdilik sadece Filinta dizisi için yapılan yatırım gibi gözükse de, dünyada Amerika ve Avrupa’nın en önemli yapım şirketlerinin de gelip çalışmak istediği ayrıcalıklı alana sahip bir yer olarak tanınmaya başladı. İçerisinde dizi, sinema filmi, reklam ve klip çekimlerinin gerçekleşmesi için geniş tekniğe varabilecek bir donanıma sahip olan platoda, dekor kurulum çalışma atölyeleri, kostüm atölyeleri, adeta yeni bir mimari çalışma yapılarak kurulan kent ve sokaklarıyla geçmiş ve bugünü bağlayabilecek bir yer olarak sektör yaratıcılarının iştahını kabartan bir mekan yaratıldı. İçleri kullanılan evleri, bankaları, pastaneleri, konsolosluk, kilise, at çiftliği, şimdinin Polis merkezi olan Kadılık mekanı ve arka sokaklarının birebir oluşturulduğu mimari büyülü bir atmosfer sunmakta.

Abdülhamid Bugün Yaşasa Filinta İzlerdi


Osmanlı Padişahlarından Sultan II. Abdülhamid’in polisiyeye düşkünlüğünü ve Sherlock Holmes serisinin İngilizceden çevirterek okuduğunu da tarihi kayıtlar vurguluyor. Osmanlı dönemindeki padişahların ilim, irfan sahibi olmalarının yanı sıra eğitime ve sanata olan düşkünlüklerinin de dizimizdeki yansıması ön planda tutulmaktadır. Ve gerçeğe döndüğümüzde Sultan II. Abdülhamid’in bugün yaşasaydı Filinta dizisini izleyeceği tezinde bulunmak akıldan çok uzak olmasa gerek. 

Dünyanın Sektör Ünlülerini Bir Araya Getiren Dizi: Filinta


Dünyaca ünlü isimleri Filinta dizisinde bir araya toplayan ES Film, dünyadaki film ve dizi piyasasıyla yarışır bir kalitede ilerlemeye devam ediyor. Dizinin ilk bölüm öncesi Türkiye’ye gelerek danışmanlığını yaptığı ‘Prison Break, Lost, Revenge’ gibi önemli dizilerin yönetmenlerinden Bobby Roth, “Büyülendim, gördüğüm dünyanın ikinci büyük platosundayım. Burada başka işlere de imza atmak isterim. Filinta dizisini çektiğiniz bu plato, dünyada az sayıda bulunan büyüklükte bir alan. Burada eminim çok güzel başka işlere de imza atılacaktır.” dedi.


Geçtiğimiz Ekim ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) düzenlediği,“Dünya sinema ve endüstrisinde yükselen değer Türkiye” adlı panel ve toplantıya da katılan Bobby Roth, Türk dizi ve filmleriyle ilgili düşüncelerini hayranları ile paylaşmıştı… T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı ve Türk Hükümetinin yurt dışında rağbet gören dizilerimizle ilgili ;‘Türk Dizi sektörüne Destek’ sözü de verdiği bu önemli sektörel buluşmada; Türk dizi sektörünün önemli yapımcıları da yer almıştı. Roth, burada bir haftada edindiği bilgi ve izlenimlerin kendisinin Türkiye algısını tamamen değiştirdiğini söylemişti. Yaptığı işte gerçekleri göstermeye özen gösterdiğini de sözlerine eklemiş olan başarılı yönetmen, “Kültür çeşitliliği benim için çok önemli, burada bir haftada çok şey öğrendim. Buraya gelmek benim için bir maceraydı çünkü Türkiye ile ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Türklerin dizi sektöründe ne kadar istekli olduklarını gördüm. Stüdyo ve ekipler harika. Burada çok iyi işler yapabilirsiniz. Bu enerjiye sahipsiniz.” ifadelerini kullanmıştı.


Hollywood filmleriyle yarışacak aksiyon sahnelerinin yazıldığı ve ince planlarla çekildiği Filinta dizisinin bu sahnelerinin eğitmeni olarak da ‘Spider Man’in aksiyon sihirbazı Dusan Hyska ve ekibi seçildi. Alanının dünya starı olan Hyska, Titanic, Er Ryan’ı Kurtarmak ve Spider Man gibi birçok Hollywood yapımının “Second Unit” uzmanı olarak tanınıyor. Filinta dizisi start almadan 7 ay öncesinden itibaren Hyska ve ekibi, günde en az 5 saat oyunculara aksiyon eğitimi verdi. Dusan Hyska başrol oyuncularıyla ilgilenirken, yardımcıları da figüran ekibe “nasıl yumruk alınacağı”, “nasıl düşüleceği” gibi temel aksiyon eğitimlerine devam etti.


Avrupa'nın en büyük dizi platosunda çekilen Filinta dizisinin makyajları ise, yine alanının dünya starı David Craig Forest ve ekibine emanet edildi. David Forest, Lorenzo’nun Yağı, Çarli’nin Melekleri, Temel İçgüdü, Jaws 3 gibi birbirinden önemli onlarca filmin makyajlarını gerçekleştirmiş bir isim olarak tanınıyor. 

Filinta Konu
 

Mustafa oldukça zeki, maharetli, yakışıklı bir gençtir. Kendisi gibi öksüz ve yetim olan en yakın arkadaşı Ali ile birlikte zaptiye olarak görev yapmaktadır. Kadı Gıyaseddin ise, köklü bir aileye mensup, küçük yaşlardan itibaren Şam, Buhara, Kahire ve Konya’da eğitim görmüş bir kadıdır. Kalender ve soğukkanlı bir yapısı vardır. Damıtılmış bilgeliğini her sahnede bize gösterir. Ayrıca sarayda şehzadelere eğitim vermiştir. Sultan ile hoca- öğrenci ilişkisi vardır. Hikâyemiz, Mustafa ve Ali’ye kurulan bir komplo ile başlar.

Es Film ve Maya Film’in ortaklığında, yönetmen Kudret Sabancı tarafından çekilen, senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı ve başrollerinde, Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür,  Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler,  Reshad Strik , Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan ‘Filinta’, tarihimize ve adalet sistemine gerçekçi bir bakış açısıyla izleyenlerin gönlünde ilk bölümüyle taht kurdu.


Filinta Birinci Bölüm Özet


Birinci bölümde, başarılı ve yakışıklı Osmanlı Zabiti Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve Bıçak Ali (Cem Uçan) büyük bir kumpasın içine çekilerek kendi suç teşkilatını Galata ve çevresinde kurmuş olan Boris Zaharyas’ın (Serhat Tutumluer) tuzağına düşer. Kardeşi kadar yakın arkadaşı Ali’yi bu saldırıda kaybeden Filinta Mustafa, ölümden kurtulur, hem iftiraya uğrar, hem de en yakın dostu ve kardeşi Ali’nin katili olmakla suçlanır. Bu büyük iftiradan onu oğlu gibi seven, ilim irfan öğreterek büyüten Kadı Gıyaseddin Hatemi (Mehmet Özgür) kurtarır. Padişahın (Bülent Alkış) Galata’da dönen bu pis işleri temizlemek üzere şartlı af çıkartarak bir yıl süre verdiği Filinta Mustafa’nın hikayesi bundan sonra başlar… Filinta Galata’yı kurtarabilecek mi? Galata Filinta’ya emanet…

Osmanlı döneminden günümüze kadar her dönemi kapsayan bir adalet sistemine değinen ve bir polisiye döngüsü ve gerçekçi bir bakış açısıyla yaratılan hikaye ‘Filinta’ da;  ‘Aşk’ ve imkansızlık da bir arada işleniyor.  Büyük suçların, kaçakçılığın ve cinayetlerin ardındaki isim Boris Zaharyas’ın güzeller güzeli kızı Lara Zaharyas, (Damla Aslanalp) kendi halinde, iyiliksever ve babasının yaptıklarından bihaber, Kabzımalzade Enver (Umut Kırcalı) ile istemediği bir nişanlılık yaşayan bir genç kızdır. Dadısı (Feyza Işık) en büyük dayanağı ve dertleştiği tek sırdaşıdır. Ve hayal ettiği tek şey nişanı atmak ve hayatının aşkıyla tanışmaktır. Filinta Mustafa ve Lara’nın tanışması onların imkansız ve büyük aşklarına da tanıklık edecek.   

Filinta Seti
 

- 26 bölüm için 2500 parça kostüm tasarlandı ve üretildi.
- Her bölüm ortalama 1000 figürasyon çalışmakta.
- Dizi ekibi yaklaşık 120 kişi, plato ekibiyle 140 kişi çalışmakta.
- Plato inşaatında 5 ay boyunca 220 işçi çalıştı.
- 6 ay boyunca yaklaşık 40 kişilik heykeltıraş, sanat ekibi ve artistik hizmet ekipleri çalıştı. 
- 70.000 metrekare arazinin içinde 50.000 metrekare alana yayılan iç ve dış dekorlarda çekiliyor.


'Filinta' Osmanlı döneminde geçen bir polisiye dizisi. İddialı bir prodüksiyona sahip olan dizi için, İzmit'te 1850'lerin İstanbul'unu yansıtan, içinde liman bile olan dev bir plato kuruldu.

Hiç Osmanlı döneminde geçen polisiye bir öykü hatırlıyor musunuz? 1850'lerin İstanbul'unda sokaklar nasıldı acaba? 600 yıl hüküm sürmüş Osmanlı İmparatorluğu'nda farklı dillerden, dinlerden, ırklardan insanlar nasıl bir arada yaşadı? Onları bir arada tutan adalet sistemi nasıldı? Tarihi filmlere, dizilere baktığınızda genelde Fatih Sultan Mehmet, Kanuni anlatılıyor. Öyküler hep saraylarda geçiyor. 600 yıl boyunca sokakta neler yaşanmış, anlatan olmadı. Ta ki TRT 1'in 'Filinta' projesi ortaya çıkana kadar. 'Filinta' dizisinin İzmit'teki eski Seka fabrikasında kurulan platosunu gezdim. Es Film ve Maya Film ortak yapımı dizinin yapımcıları ve senaryo yazarıyla konuştum. 'Filinta'; Osmanlı sokaklarında geçen bir polisiye macera ama önce size platodan bahsetmem lazım. Yıllardır sinema ve dizi sektörünü takip ederim, böyle devasa bir plato görmedim.

'LOST'UN YÖNETMENİNDEN GÖRÜŞ ALDIK' 
Maya Film'den Bülent Turgut, "Bu platoyu Avrupa'da bile göremezsiniz. 300 bin metrekare alanda 40 bin metrekarelik set inşa ettik. Bu platoda eski Pera, Galata, Tophane, eski İstanbul sokakları, liman, kervansaray, adliye binası, elçilikler var" diyor. Platoya büyük emek harcanmış, dış mekanların yanı sıra Dolmabahçe Sarayı'ndan hamama, karakterlerin evlerinden kütüphaneye kadar onlarca iç mekan tasarımı var. Öyle bir set kurulmuş ki, dizi kendi ihtiyacını karşılıyor; kostümleri diken ve tarihi eşyaların kopyalarını hazırlayan atölyeler de var. Dizinin yapımcılarından Burhan Özkan, setin farkını şöyle özetledi: "Bu plato, yerli ve yabancı diğer yapımcılara da açık. Yurt dışından yapım şirketleri gelip inceleme yaptı, ileride burada yabancı yapımlar da çekilebilir." Es Film'den yapımcı Yusuf Esenkal da, bazı sahneleri 'Lost' ve 'Prison Break' gibi ünlü dizilerin yönetmeni Bobby Roth'un görüşleri doğrultusunda çektiklerini, amaçlarının uluslararası boyutta bir dizi ortaya çıkarmak olduğunu belirtti: "Burhan Özkan'ın 'Evrensele olan mahcubiyetimizi giderecek bir dizi olsun' sözü bizim misyonumuz. Nasıl yurt dışına çıktığımızda 'Biz buyuz' dediğimiz bir duruşumuz varsa, dizimiz de 'İşte biz buyuz' diyecek bir yapım. Sağolsun TRT de bize inandı ve arkamızda durdu." Özetle 'Filinta', setinden oyuncu kadrosuna, aksiyon sahnelerine kadar büyük emek harcanmış bir yapım. 1850'lerde Osmanlı İmparatorluğu'nda sokaklarda geçen bir polisiye macera olması açısından bir ilk. Dizinin ilk bölümü 23 Aralık'ta TRT 1'de ekrana gelecek.

1850'LERİN İSTANBUL'U
Dizinin senaristi Altuğ Küçük, öyküyü şöyle anlattı: "Öykümüz, Osmanlı İmparatorluğu'nda 1850'lerde geçiyor ama bir padişah ya da paşa ismi vermiyoruz. Hikayemiz 'Galata Kadısı Gıyasettin Hatemi' ve onun yetiştirdiği 'Galata Amiri Filinta Mustafa' çevresinde geçiyor. Zeki ve cesur bir polis olan 'Mustafa', en yakın arkadaşı 'Ali' ile maceradan maceraya atılıyor. Dizinin bir ana öyküsü olacak ama her bölümde farklı bir öykü anlatılacak. Epizodik bir dizi olacak. 'Kadı Gıyasettin' dizimizin en önemli karakterlerinden biri, Osmanlı adaletini temsil edecek. Tabii belgesel değil, dizi çekiyoruz. Heyecanlı, aksiyonu bol bir polisiye macera anlatacağız. Dizinin başrollerinden biri de 1850'lerin İstanbul'u. Bu devasa platform; dönemi, gerçeğine en yakın şekilde ekrana taşıyacak."

AKSİYONU HOLLYWOOD İMZALI
Kudret Sabancı'nın yönettiği 'Filinta'nın aksiyon sahneleri 'Spider Man', 'Titanic' ve 'Er Ryan'ı Kurtarmak' gibi Hollywood yapımlarında görev alan Dusan Hyska ve beş kişilik ekibine emanet edildi. Dizideki görsel efektlerin temelini ise CGI (bilgisayarla yaratılmış görüntü) efektler oluşturuyor. Dizide en son teknolojiyle hazırlanmış efektler izleyeceksiniz. Makyajlar ise, David Craig Forest ve ekibine emanet... Forest, 'Lorenzo'nun Yağı', 'Çarli'nin Melekleri' ve 'Jaws 3' gibi birbirinden önemli onlarca filmin makyajlarını gerçekleştirmiş bir isim. 'Filinta'nın süpervizorü ve akıl hocası ise Türk TV sektörünün yakından tanıdığı yöneticilerden Murat Saygı. (Kaynak : 
http://www.sabah.com.tr/magazin/2014/12/19/dev-osmanli-sehri-kurdular)

Filinta Dizisi şimdiden Sosyal Medyada en çok konuşulan diziler arasına girdi arkadaşlar Osmanlı'nın hangi dönemini anlatıyor hangi padişah dönemi merak edilmeye başlandı ;


Filinta, Osmanlı’nın temel gücü olan hukuka bir saygı duruşudur. Hikaye Galata Kadısı Gıyasettin Hatemi ve onun yetiştirdiği Galata Amiri Filinta Mustafa ekseninde geçer... Mustafa oldukça zeki, maharetli, yakışıklı bir gençtir. Kendisi gibi öksüz ve yetim olan en yakın arkadaşı Ali ile birlikte zaptiye olarak görev yapmaktadır. Kadı Gıyasettin ise, küçük yaşlardan itibaren Şam, Buhara, Kahire ve Konya’da eğitim görmüş bir kadıdır. Kalender ve soğukkanlı bir yapısı vardır. Damıtılmış bilgeliğini her sahnede bize gösterir. Ayrıca sarayda şehzadelere eğitim vermiştir. Sultan ile hoca- öğrenci ilişkisi vardır. Hikayemiz, Mustafa ve Ali’ye kurulan bir komplo ile başlar.


KADI GIYASETTİN HATEMİ Kimdir ? Hangi Padişah Döneminin Kadısı ?

1810 yılının Kasım ayında Dersaadet’te doğdu. Ailesi Kadı Burhanettin’in soyundan gelme, nesiller boyunca ulema ve din bilgini çıkaran bir aileydi. Küçük yaştan itibaren kıvrak zekasını gösterdi. Buhara, Şam, Kahire ve Konya’da fıkıh, usûl-i fıkıh, ferâiz, hadis, tefsir, heyet ve tıp eğitimi gördü. Daha sonra Şehr-i İstanbul’a geri döndü. Sarayda şehzadelere ders verirken aynı zamanda Yunus Efendi Külliyesi’nde yetim ve öksüzlere Kur’an öğretti. Mustafa ve Ali ile orada tanıştı. Onları kolladı, hamilik etti, yetiştirdi. 

Kendi elleriyle zaptiyeye gönderdi. Allah’ın inayeti, devletin tensip ve desteği ile kısa sürede yüce bir makam olan “Kadılık” makamına terfi etti. Gıyasettin efendi, 1860 yılında bizatihi öğrencisi Sultan tarafından önce Beşiktaş, sonra Galata Kadılığı’na tayin edildi. Kadı Gıyasettin Hatemi, şimdi 42 yaşında, dönüp dolaşıp geldiği İstanbul’da, kadılık makamında. Zevci Nurbanu hatun ve iki çocuğu ile mesut bir hayatı var. Karısını ve çocuklarını çok seviyor. İki oğluna, yetimhanede ağabeylik ederken kardeşi gibi sevdiği Mustafa ve Ali’nin isimlerini koydu Gıyasettin Hatemi. Karakter itibarı ile, ağır başlı, beş düşünüp bir konuşan, kafası karıştığında kısa saçlarını taşıyan kafasını uzun uzun kaşıyan, yalana alerjisi olan, keskin zekalı, kül yutmayan bilgeliğin damıtılmış halidir. Uysal bir görünümde olmasına rağmen girdiği her ortamda ağırlığını hissettirir. Masumların sığınacak limanı, suçluların belasıdır. Hikayemiz boyunca, kardeşi bellediği Filinta Mustafa ile birlikte İstanbul’da suça karşı mücadele edecek, ve suçlulara kök söktürecektir.


FİLİNTA


Bildiğiniz üzere bir cihan imparatorluğu olan Osmanlı’nın 600 yüzyıl boyunca hüküm sürmesinin sırrı muhteşem askeri gücünden çok yüksek adaletidir. Osmanlı büyük adaleti sayesinde hüküm sürdüğü topraklarda hangi dine ve kültüre mensup olurlarsa olsunlar insanların rızasını kazanmış ve desteğini almayı başarmıştır.
Osmanlı adaleti tüm gücünü İslam hukukundan alır. Osmanlı'nın 19. yüzyıldaki adaleti nasıl sağladığını polisiye formatında anlatacağız.

TARİHİN İLK OSMANLI POLİSİYESİ

Hollywood filmleriyle yarışacak aksiyon sahneleri yazılan ve planlanan dizi için Spider Man’in aksiyon sihirbazı Dusan Hyska ve ekibi seçildi. Alanının dünya starı Hyska, Titanic, Er Ryan’ı Kurtarmak ve Spider Man gibi birçok Hollywood yapımının “second unit” uzmanı...
İzmit'teki 300,000 m2 alanda 40,000 m2 inşa edilen setinde, eski Pera’nın, tramvayına varana kadar birebir kopyasının inşa edildiği Avrupa'nın en büyük dizi platosunda çekilen dizinin makyajları ise, yine alanının dünya starı David Craig Forest ve ekibine emanet edildi. Forest, Lorenzo’nun Yağı, Çarli’nin Melekleri, Temel İçgüdü, Jaws 3 gibi birbirinden önemli onlarca filmin makyajlarını gerçekleştirmiş bir isim.
Ayrıca Lost, Fringe, Revenge gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Bobby Roth, Filinta dizisine özel sahneler çekmek üzere Dizinin yönetmeni Kudret Sabancı ve yapımcıların daveti ile İstanbul'a geldi. Aynı zamanda dizinin danışmanlığını yapan Roth orta doğuda sevilen Türk dizilerinin Batı'ya açılımı için de destek olacağını belirtiyor.
Kadı Gıyasettin Hatemi, Mustafa için idam kararını verdikten sonra Padişah’ın huzuruna çıkar ve Mustafa’nın affını ister. Mustafa’dan emindir, suçu o işlememiştir. Sultan ilk önce buna izin vermese de hocasına güvenir, bir ara yol bulur. Mustafa’ya suçsuzluğunu kanıtlaması için 1 yıl süre verir. Eğer suçsuz olduğunu kanıtlayamazsa, bu 1 yılın sonunda idam edilecektir. Sultan’ın da Kadı Gıyasettin’den bir isteği vardır. Her türlü suçun kol gezdiği Galata’ya Kadı olacak ve orayı temizleyecektir.
Mustafa, suçsuzluğunu kanıtlamak için çabalarken Boris’in kızı Katya ile karşılaşır. İkisi birbirlerine aşık olurlar. Ama arada Boris engeli vardır. Boris’in İstanbul bürokrasisini kontrol etmek için güvendiği bir kişi daha vardır: Azize! Acımasız bir karaktere sahip olan bu kadın, tam anlamıyla melek yüzlü bir şeytandır. Alamet-i farikası ise, zehirleyerek öldürmektir. Bir taraftan karakterlerimizin ilginç hikayesi, öte yandan her bölüm birbirinden farklı polisiye olayların işleneceği Filinta, türünün ilk örneği olarak Türk TV dünyasını sarsacak

Filinta Dizisi Çekimleri Nerede Yapılıyor - Nerede Çekiliyor Nasıl Gidilir ?

by
Filinta Dizisi Çekimleri Nerede Yapılıyor - Nerede Çekiliyor Nasıl Gidilir ?,Filinta Dizisi Nerede Çekiliyor , trt 1 filinta dizisi dizi seti nerede ,filinta'nın çekimleri nerede gerçekleştiriliyor ,filinta çekim setine nasıl gidilir 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve tarihimize ayna tutan Filinta Dizisi "Bir Osmanlı Polisiyesi" sloganıyla çekimleri devam eden dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı merak konusu arkadaşlar . Diziler.tv olarak Filinta Dizisi için detaylı bir araştırma yaptık.


İZMİT’te (Kocaeli), kapatılan Seka Kağıt Fabrikası içindeki eski binalar değerlendirilerek oluşturulan SEKA Film Platosuna gerçekleştirilen filmin çekimleri devam ediyor ve TRT 1 ekranlarında her salı saat 19.55 'te ekranlara geliyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Filinta Dizisinin oyuncularını ve konusuna isterseniz bakalım arkadaşlar ;

Filinta Dizi Oyuncuları Kimler Dizi Karakterleri ?


  • Filinta Dizisi Filinta Mustafa Karakteri  – Onur Tuna
  • Filinta Dizisi Boris Zaharyas Karakteri– Serhat Tutumluer
  • Filinta Dizisi Lara Zaharyas Karakteri– Damla Aslanalp
  • Filinta Dizisi Azize Karakteri - Naz Elmas
  • Filinta Dizisi Foto Abdullah Karakteri - Kamil Güler
  • Filinta Dizisi Hasan Karakteri - Kayra Şenocak
  • Filinta Dizisi Hatice - Ceren Yılmaz
  • Filinta Dizisi Esad Paşa - Yosi Mizrahi
  • Filinta Dizisi Zülfü - Reshad Strik
  • Filinta Dizisi Zeyrek - Kemal Zeydan
  • Filinta Dizisi Sansar Cemil - Hakan Yufkacıgil
  • Filinta Dizisi Çeyrek - Serhan Ernak
  • Filinta Dizisi Kadı Gıyaseddin Hatemi - Mehmet Özgür
  • Filinta Dizisi Burak Sergen
  • Filinta Dizisi Padişah Karakteri : Padişah - Bülent Alkış

Filinta Dizi Konusu Nedir ?



FİLİNTA

Bildiğiniz üzere bir cihan imparatorluğu olan Osmanlı’nın 600 yüzyıl boyunca hüküm sürmesinin sırrı muhteşem askeri gücünden çok yüksek adaletidir. Osmanlı büyük adaleti sayesinde hüküm sürdüğü topraklarda hangi dine ve kültüre mensup olurlarsa olsunlar insanların rızasını kazanmış ve desteğini almayı başarmıştır.
Osmanlı adaleti tüm gücünü İslam hukukundan alır. Osmanlı'nın 19. yüzyıldaki adaleti nasıl sağladığını polisiye formatında anlatacağız.

TARİHİN İLK OSMANLI POLİSİYESİ

Hollywood filmleriyle yarışacak aksiyon sahneleri yazılan ve planlanan dizi için Spider Man’in aksiyon sihirbazı Dusan Hyska ve ekibi seçildi. Alanının dünya starı Hyska, Titanic, Er Ryan’ı Kurtarmak ve Spider Man gibi birçok Hollywood yapımının “second unit” uzmanı...
Filinta Dizisinin çekimleri İzmit'teki 300,000 m2 alanda 40,000 m2 inşa edilen setinde, eski Pera’nın, tramvayına varana kadar birebir kopyasının inşa edildiği Avrupa'nın en büyük dizi platosunda çekilen dizinin makyajları ise, yine alanının dünya starı David Craig Forest ve ekibine emanet edildi. Forest, Lorenzo’nun Yağı, Çarli’nin Melekleri, Temel İçgüdü, Jaws 3 gibi birbirinden önemli onlarca filmin makyajlarını gerçekleştirmiş bir isim.
Ayrıca Lost, Fringe, Revenge gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Bobby Roth, Filinta dizisine özel sahneler çekmek üzere Dizinin yönetmeni Kudret Sabancı ve yapımcıların daveti ile İstanbul'a geldi. Aynı zamanda dizinin danışmanlığını yapan Roth orta doğuda sevilen Türk dizilerinin Batı'ya açılımı için de destek olacağını belirtiyor.
Kadı Gıyasettin Hatemi, Mustafa için idam kararını verdikten sonra Padişah’ın huzuruna çıkar ve Mustafa’nın affını ister. Mustafa’dan emindir, suçu o işlememiştir. Sultan ilk önce buna izin vermese de hocasına güvenir, bir ara yol bulur. Mustafa’ya suçsuzluğunu kanıtlaması için 1 yıl süre verir. Eğer suçsuz olduğunu kanıtlayamazsa, bu 1 yılın sonunda idam edilecektir. Sultan’ın da Kadı Gıyasettin’den bir isteği vardır. Her türlü suçun kol gezdiği Galata’ya Kadı olacak ve orayı temizleyecektir.
Mustafa, suçsuzluğunu kanıtlamak için çabalarken Boris’in kızı Katya ile karşılaşır. İkisi birbirlerine aşık olurlar. Ama arada Boris engeli vardır. Boris’in İstanbul bürokrasisini kontrol etmek için güvendiği bir kişi daha vardır: Azize! Acımasız bir karaktere sahip olan bu kadın, tam anlamıyla melek yüzlü bir şeytandır. Alamet-i farikası ise, zehirleyerek öldürmektir. Bir taraftan karakterlerimizin ilginç hikayesi, öte yandan her bölüm birbirinden farklı polisiye olayların işleneceği Filinta, türünün ilk örneği olarak Türk TV dünyasını sarsacak.

Çifte Saadet dizisi 2. Bölüm 12 Şubat 2016 Fox Tv Ekranlarında - İzle

by
Çifte Saadet dizisi 2. Bölüm 12 Şubat 2016 Fox Tv Ekranlarında - İzle, Çifte Saadet dizisi 2. Bölüm tüm fragmanları izle,Çifte Saadet dizisi 2. Bölüm 12 şubat 2016 yeni bölüm fragmanı izle


Çifte Saadet dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

FOX TV'nin yeni dizisi Çifte Saadet ilk bölümü ile herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan Çifte Saadet dizisinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yeni bölümden ilk detaylar..


Başrollerini usta oyuncular Fikret KuşkanŞebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert’in paylaştığı, yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği yepyeni dizi “ÇİFTE SAADET” FOX ekranlarında başladı. 
Saadet Ailesi’nin, Perihan ve Hülya’yı karşılaştırmama çabası sonuçsuz kalmıştır. Perihan ne olduğunun farkında olmasa da, Hülya için kâbus dolu dakikalar başlamıştır. Beklenen son, erken gerçekleşmiştir. Metin, Hülya’ya izahı olmayan bu durumu nasıl açıklayacaktır? 
Neticede yıllar önce öldüğünü düşündüğü eski eşi gelmiştir. Perihan’a ise tekrar evlendiğini söyleyebilecek midir? Her ne kadar tarzları farklı olsa da ailesi için her şeyi yapabilecek iki kadını durdurmak hiç kolay olmayacaktır. Metin için çember giderek daralmakta, parmağına iki alyans ağır gelmektedir. Çifte Saadet yeni bölümüyle Cumartesi 20.15'te FOX'ta.


ÇİFTE SAADET 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


ÇİFTE SAADET GENEL HİKAYE
 

Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul’a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. Hikaye Perihan’ın bir gün Bursa’ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan’ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan’ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin’in yeni eşi Hülya’dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

Her iki kadının aynı evde yaşamaya başlamasıyla birlikte birbirlerini evden kaçırmak için savaşmalarından ve Metin’in iki kadın arasındaki ızdırabından doğacak kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü hikayelerle sürüp gidecek olan “Çifte Saadet” 2. bölümü ile Cumartesi akşamı FOX ekranlarında!