google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Mart 2018 ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaş Kimdir ? Delibaş Karakteri Gerçek Adı ?

by
Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaş Kimdir ? Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaş Gerçek Adı dizi başladığı andan itibaren merak edilmeye başlandı. 

Yayınlandığı ilk bölümü ile reytingleri alt-üst eden Mehmed Bir Cihan Fatihi oyuncu kadrosuda bir o kadar konuşulmaya devam ediyor. Bunlardan biri Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Delibaş karakteri ile ekranlara geri dönen Gürkan UYGUN kimdir sizler için araştırdık?

Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi Delibaşı hangi dizilerde oynadı hangi filmlerde rol aldı detaylarıyla burada. İlk olarak gelin Delibaş karakterini tanıyalım ? Kimdir bu Delibaş karakteri ?

Delibaş Karakteri Kimdir ?

Mehmed’in fedaisi... Canını sultanının canına, ruhunu ruhuna katmış, daha o konuşmadan ne istediğini anlayacak kadar aşina olmuş bir cengaver.

Delibaş dünyada Sultanından başka kimseyi sevmemiş, sevmeyi de istememiştir. Ne parayı, ne köşkleri, sarayları gözü görmemiş; bilakis hepsinden kaçmak, sultanıyla seferlere çıkmak, akınlar yapmak çekmiştir yüreği...

Ama ne oldum dememeli, ne olacağım demeli misali, Delibaşın deli yüreği aşkla imtihan olacaktır. Hem de hiç aşık olmaması gereken, aksine bulduğu yerde öldürmesi gereken birisine...

Gürkan UYGUN kimdir ?

Gürcü asıllı Türk tiyatro, dizi film ve film oyuncusu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Vikipedi
Doğum tarihi ve yeri 27 Mayıs 1974 (43 yaşında), Sakarya, Türkiye
Boy 180 cm
Evliliği Şebnem Uygun (2008 y.-)
Çocukları Mihriban Balım Uygun, Ateş Uygun

Kurtlar Vadisi Kaos Hangi Kanalda Yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlıyor ?

by
Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi serisine yeni bir dizi daha ekleniyor. Kurtlar Vadisi yeni adıyla Kurtlar Vadisi Kaos yakında tv ekranlarında olacak?

Peki Kurtlar Vadisi Kaos dizisi hangi kanalda yayınlacak ve Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak ?

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisi hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu.




Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak? Polat Alemdar karakteriyle gönüllere taht kuran Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin yeni kanalı TRT 1 mi TV 8'de mi olacak?

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2018 yılının en iddialı dizisi olmaya aday ve meraklan beklenen Kurtlar Vadisi Kaos Mart ayında yayınlanacağı iddia edilse
de yapımcı şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Dizinin yayınlanma tarihi belli olur olmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

NECATİ ŞAŞMAZ KURTLAR VADİSİ KAOS İLGİLİ O AÇIKLAMASI

Dizinin yayın tarihini başrol oyuncusu Necati Şaşmaz duyurdu. Şaşmaz, 2018'de "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, "Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah." dedi.

KAÇ KURTLAR VADİSİ SERİ ÇEKİLDİ ?

Diziler:

Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Terör
Kurtlar Vadisi Pusu

Filmler:

Kurtlar Vadisi Irak
Kurtlar Vadisi Gladio
Kurtlar Vadisi Filistin
Kurtlar Vadisi Vatan