google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tatlı İntikam Safiye Kimdir ? Tatlı İntikam Safiye Karakteri Gerçek Adı ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

Tatlı İntikam Safiye Kimdir ? Tatlı İntikam Safiye Karakteri Gerçek Adı ?

Tatlı İntikam dizisi oyuncularından olan Deniz Özerman kimdir? Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Tatlı İntikam dizisinin oyuncu kadrosuna katılan ve Safiye karakterine hayat verecek olan Deniz Özerman ile ilgili merak edilenler tüm detaylar haberimizde.



Tatlı İntikam dizisi oyuncularından olan Deniz Özerman kimdir? Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Tatlı İntikam dizisinin oyuncu kadrosuna katılan ve Safiye karakterine hayat verecek olan Deniz Özerman ile ilgili merak edilenler sizlerle!

Ülkemizin ünlü oyuncuları arasında yer alan bir çok dizi, film ve tiyatro  oyununda yer alan Deniz Özerman Tatlı İntikam dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak. Safiye karakterine hayat verecek olan Deniz Özerman Tatlı İntikam dizisine 18.bölümden itibaren katıldı.
Başak’ın teyzesinin kızı Safiye karakterine hayat verecek olan Deniz Özerman ile ilgili kısa bilgiler şu şekilde;

Deniz Özerman kimdir?
Deniz Özerman 9 Mayıs 1969 tarihinde Antalya’da dünyaya gelmiştir. Ferhan Şensoy’un kurduğu Nöbetçi Tiyatro ekibinde yer alan Deniz Özerman ilk olarak oyunculuk kariyerine Bir Demet Tiyatro’da rol alarak adım atmıştır.
Bunun ardından bir çok dizi ve filmde rol alan Deniz Özerman Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde de Reyhan karakterine hayat vermiştir. Usta oyuncu Tatlı İntikam dizisinde rol alacak.