google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 6 Ağustos 2016 Çarkıfelek Finale Kim Kaldı? Çarkıfelek Kim Ne Kazandı? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

6 Ağustos 2016 Çarkıfelek Finale Kim Kaldı? Çarkıfelek Kim Ne Kazandı?

6 Ağustos 2016 Çarkıfelek Finale Kim Kaldı? Çarkıfelek Kim Ne Kazandı? çarkıfelek finale kalan yarışmacı kim detaylar haberimizde



Çarkı Felek 6 Ağustos Kim Ne Kazandı? 

Çarkıfelek her haftasonu Mehmet Ali Erbil sunumu ile sevilerek izlenmeye devam ederken yarışmada oldukça eğlenceli dakikalar yaşanıyor.

İlk etapta şarkı sözü yarışmasında kimse doğru düzgün puan alamadı ancak Nazlı şarkı sözü olan Onda Bunda Şundadır ‘ı bildi ve ilk yarışmayı kazandı ve kredi kartı borcunu ödettirdi.
İkinci etapta neredeyiz yarışması için kıyasıya yarışan yarışmacılar içinden Anakando İsmail Çakır Dondurma-Uğur Böceği- Elbistan’ı bilerek yarışmayı kazandı ve o da 2900 lira olan kredi kartı borcunun  %60 kısmını ödettirdi.
3. Etap yarışmasında Başla Bitir Yarışmasını ise Fettah Can Canın Yoldaşıdır diyerek 3. etapı kazandı ve 1800 tl lik kredi kartı boçlarını ödedi.

Çarkı Felek 6 Ağustos Finale Kim Kaldı? 

Çarkı Felek her hafta kazandırmaya devam ediyor. Yarışmacılar aldıkları puanlara göre en yüksek puanı alan ve final sorusunu bilen 2 yarışmacı ile finale gidiyor. Bakalım finale kim kalacak. Final sorusunu kim bilecek. Arabayı kim kazanacak?