google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Caner Toygar Kimdir ? Caner Toygar Kaç Yaşında ? Caner Toygar Nereli ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Caner Toygar Kimdir ? Caner Toygar Kaç Yaşında ? Caner Toygar Nereli ?

Caner Toygar Kimdir ? Caner Toygar Kaç Yaşında ? Caner 'Benimle evlenir misin' yarışmacısı Caner, hangi evlilik programına transfer oldu? Toygar Nereli ? Caner Toygar hangi evlendirme programının yarışmacısı olacak ayrıntılar haberimizde ?



Esra Erol Caner Toygar'ı transfer etti

İzdivaç programının yeni sezonuna başlayan Esra Erol, çok konuşulacak bir transfere imza attı.

Ünlü sunucu, ‘Esra Erol’da’ programının yeni sezonuna flaş bir transferle başlıyor.
'Benimle Evlenir misin' adlı yarışma programının damat adayı olan ve aynı yarışmadan Tülin ile beraberliği uzun süre gündemden düşmeyen Caner Toygar, yeni sezonda 'Esra Erol'da' programında olacak.

2003 yılında ‘Benimle Evlenir Misin’ programına katılmış, gelin adayı Tülin Koca ile yaşadığı aşk olay olmuştu. Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana’da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra eğitimine devam etmedi. 2012 yılında ağabeyi Tamer Toygar’ı kalp krizi sonucu kaybetti. Caner Toygar, 2003 yılında ‘Benimle Evlenir Misin’ programına katılmış, gelin adayı Tülin Koca ile yaşadığı aşk olay olmuştu. Caner, aynı yıllarda katıldığı canlı yayınlanan bir programda kafasında bardak kırarak akıllara kazınmıştı. 2009 yılında bir de “Naber Fıstık” adlı müzik albümü çıkarmıştır. Evlilik programın ardından önce oyunculuğu deneyen ardından ise Ataşehir’de bir oto sanayi sitesinin yanında küçük bir köfteci dükkânı açan Caner, beklediği ilgiyi göremeyince yeni bir sektöre yönelerek arkadaşlık sitesi açtı. Hala bekar olan Caner Toygar, yeni evlenecek veya evlenmiş olan çiftlere bilgi birikimini aktaracak. 2016 yılında Amasya’da çekilen ve Yaşar Alptekin’in de oynadığı “Lanetli Anahtar” filminde cinlerle arası iyi olan bir adamı oynadı. 

Filmleri ve Dizileri : 
2016 – Lanetli Anahtar (cinci)(Sinema Filmi) 
2005 – Kaynana Semira (Caner) (TV Dizisi) 
Albümleri : 
2009 – Naber Fıstık