google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 10 Nisan 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

10 Nisan 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

10 Nisan 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? ,survivor 10 nisan dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı ünlüler mi gönüllüler mi kazandı,survivor dokunulmazlık ödülünü oyununu kim kazandı 10.04.2016



Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Dokunulmazlık oyununu kim kazandığını diziler.tv sitesinden takip edin canlı takip ediyoruz canlı izle.




Ünlüler 1- 1 Gönüllüler dokunulmazlık oyunu canlı takip ediyoruz
Survivor'da haftanın en kritik günlerinden birisi olan bölüm bu akşam ekranlar başına gelecek. Bugün yayınlanacak olan bölüm'de Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu cevap bulacak. Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu cevap bulduğunda elenecekler listesine yeni isimler yazılacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümlerde dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Daha sonra ünlüler arasında gerçekleşen Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Son Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu Nagihan kazandı. Ödülü kazanan Nagihan ada konseyinde bir ismi söylemek zorunda kaldı ve bu isim İbrahim Yattara oldu. Kendi arasında konseye katılan ünlüler takımında en fazla Yunus Günçe'nin ismi yazıldı. Bu isimlerin yazılmasının ardından ada karıştı. Merak ile beklenen yarışma programı bugün saat 20:00'da TV 8'de yayınlanacak. diziler.tv ile Survivor dokunulmazlığı kim kazandı soru cevabını öğren.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor dokunulmazlığı bu hafta kim kazanırsa kazansın adalar karışacak. İki adada yarışmacılar oldukça gergin durumdalar. Gönüllüler adasında barış ortamı sürerken bir anda yine eski günlere dönüldü. Zafer'in Semih Öztürk'e laf atmasının ardından kendini tutamayan Semih karşılık vererek ortalık yeniden karıştı. Öztürk'ü Gizem Kerimoğlu zorla sakinleştirdi. Ünlüler adası ise son haftalar da oldukça karışık bir hal aldı. Ünlüler adası resmen 3'e ayrılmış durumda. Bir tarafta Atakan, diğer tarafta Tuğba Özay ile Yunus Günçe diğer taraftar ise Yattara, Nagihan ve Mehmet yan yana duruyor. İlk kıvılcımın çıktığı bugünden bir araya gelemeyen ünlüler de son yaşanan ada konseyinde Yılmaz Morgül'ün elenmesi ile ada iyice karıştı. Son ada konseyinde Atakan, Nagihan'dan Yattara'nın ismini söylemesini istedi. Tecrübeli yarışmacı Nagihan Atakan'ın bu isteğini yerine getirerek Yattara'nın ismini söyledi. Böylelik ile elenecekler listesinde Yattara ve Yunus Günçe'nin isimleri yazıldı. Yaşanan tüm olayları bağlantı linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

0 yorum: