google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Aşk Yalanı Sever Konusu Aşk Yalanı Sever Dizisi Karakterleri ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Aşk Yalanı Sever Konusu Aşk Yalanı Sever Dizisi Karakterleri

Aşk Yalanı Sever Dizisi Konusu , Aşk Yalanı Sever Dizisi Karakterleri,Aşk Yalanı Sever Dizisinde kim kimi canlandırıyor,Aşk Yalanı Sever Dizisi oyuncuları



Aşk Yalanı Sever Dizisi Konusu , Aşk Yalanı Sever Dizisi Karakterleri,Aşk Yalanı Sever Dizisinde kim kimi canlandırıyor,Aşk Yalanı Sever Dizisi oyuncuları

Mia Yapım'ın Fox kanalı için hazırladığı yeni eğlenceli dizisi olan Aşk Yalanı Sever İlk tanıtımının da yayınlanmasının ardından oldukça güzel bir ilgi gördü. Dizi hakkında bilmek istediğiniz her şey haberin devamında.
Fox Tv ekranların yeni dizilerinden bir tanesi olan Aşk Yalanı Sever'in başrollerinde Eren Hacısalihoğlu, Seda Güven, Buse Arslan, Arif Erkin, Ünal Silver, Ahmet Kayakesen, Makbule Meyzinoğlu, Yeşim Gül ve Murat Okay yer alıyor. Aşk Yalanı Sever dizisinin Fox TV ekranlarında yayınlanması beklenirken yayın tarihi ve kanalı hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Aşk Yalanı Sever Konusu

Ölüm döşeğindeki Hüseyin Koçoğlu’nun son isteği, yıllar önce sahip çıkmadığı torunu Ece’nin bulunmasıdır. Bu dileği gerçekleştirmek için elinden geleni ardına koymayan diğer torunu Ferit, heryerde Ece'yi arar ancak bir türlü bulamaz. Dedesinin son isteğini yerine getirmek isteyen Ferit Ece'yi bulamayınca sahte bir torun bulma arayışına dönmüştür ancak olaylar istediği gibi ilerlemeyecektir. 

2016 yılında romantik komedi dalında bir dizi daha izleyici ile buluşacak. Avrupa Avrupa ve Kocamın Ailesi’nin yapım şirketi Mia Yapım’ın yeni dizisi Aşk Yalanı Sever yeni sezonda yayınlanacak diziler arasına yerini aldı. Ekibin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ederken şuan konusu hakkında bir bilgi verilmedi. Oyuncu kadrosu belli olan dizinin Fox TV ekranlarında yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. 

Aşk Yalanı Sever Oyuncuları

Eren Hacısalihoğlu (Ferit Koçoğlu)

5 Haziran 1979 Trabzon doğumlu genç oyuncu 1.80 boyunda ve 73 kilodadır. İnsan Aldandı, Mavi Kelebekler ve Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol almıştır.

Seda Güven (Gonca)11 Haziran 1984 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu 1.66 boyunda ve 50 kilodadır. Oğuz Güven ve Serpil Güven'in tek çocuğudur. Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümü mezunudur. Ekmek Teknesi dizisiyle oyunculuk hayatına atılmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Merhaba Hayat, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 
Buse Arslan (Peri Aslan)
29 Aralık 1992 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü okumaktadır. İlk oyunculuk deneyimini Akasya Durağı dizisiyle yaşamıştır. Yalan Dünya, Avrupa Avrupa, Bizim Okul, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerde rol almıştır. 

Zuhal Yalçın (Canan Aslan)

22 Temmuz 1971 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Keşanlı Ali Destanı ve Yara filminde rol almıştır. Asuman Dabak tiyatrosunda rol oynamaktadır. Osmanlı Cumhuriyeti fiminde önemli bir rol oynamıştır. Çiçek Taksi, Selena, Yasemin ve Kocamın Ailesi dizilerinde boy göstermiştir. 

Guru Aydoğan (Çetin (Çito)

11 Ekim 1988 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Oya Aydoğan'ın oğludur. 1.90 boyunda ve 86 kilodadır. Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. Kedi Özledi ve Oyun Zamanı filmlerinde rol almıştır. Not Defteri dizisinde Cenk Hoca karakterini rol oynamıştır. 

Murat Okay (Rafet Aslan)

1980 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Kadir Has Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Yüksek Lisans bitirmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarında eğitimini tamamlamıştır. Coca Cola, THY, Eti tadında gibi bir çok reklam filminde oynamıştır. Başka Dilde Aşk, Osmanlı Cumhuriyeti gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Geniş Aile, Yalan Dünya, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır. 

Ahmet Kayakesen (Serdar Koçoğlu)

5 Ocak 1984 İzmir doğumlu yakışıklı oyuncu Çılgın Dersane 3 filminde Ercü karakterini canlandırmıştır. Kocamın Ailesi dizisinde Fatih rolünde oynamıştır.

Makbule Meyzinoğlu (Nihal Koçoğlu)

41 yaşındaki başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da Kraliçe İzabel karakterini canlandırmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çalı Kuşu dizisinde rol oynamıştır.

Yeşim Gül (Elmas Koçoğlu)

27 Mayıs 1966 Ankara doğumlu deneyimli oyuncu ikizler burcudur. Kahverengi gözleri ve 1.70 boyundadır. Arka Sokaklar, Ömre Bedel, Alın Yazım gibi dizilerde rol almıştır.

İsmail Ege Şaşmaz (Serdar Koçoğlu)

Dizide Nihal'in oğlu Ferit'in ise kuzeni rolünde oynamaktadır.25 Ksım 1993 Manisa doğumlu genç oyuncu Manisa Polinas Endüstri Meslek Lisesi, Plastik Enjeksiyon Kalıp Bölümünden mezun olmuştur. Aşk Yalanı Sever dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımını atmış olacak.

İlhan Şeşen Kimdir? (Cüneyt Koçoğlu)

18 Haziran 1948 yılında Manisa’da doğmuştur. Hem müzisyen hem de oyuncudur. 2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Aliye dizisinde Feyyaz rolüne hayat verdi. Daha sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan Annem dizisinde rol aldı.

Arif Erkin Kimdir? (Hüseyin Koçoğlu)

11 Eylül 1935 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. Türk sinema tiyatro ve dizilerinde oldukça önemli bir yeri vardır ve pek çok yapımda yer almıştır. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Güzel Köylü dizisi ile ekranlara gelmiştir.

Ünal Silver Kimdir? (Murat Aslan)

16 Temmuz 1948 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward karakterine hayat verdi. 2012 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı Benim İçin Üzülme adlı dizide rol aldı.

Aşk yalanı sever yeni bölüm fragmanı

0 yorum: