google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Survivor 7 Nisan 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı ? Hangi Takım ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Survivor 7 Nisan 2018 Ödül Oyununu Kim Kazandı ? Hangi Takım ?

Survivor 7 Nisan 2018 Ödül Oyunu Kim Kazandı , 7 nisan ödül oyununu kim kazandı,survivor 07.04.2018 izle,ödül oyunu survivor 7 nisan



tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 7 Nisan 2018 Cumartesi akşamında yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde ödül oyunu damgasını vuracak. Survivor Ödül Oyunu 07.04.2018 kim kazandı ve hangi takım ödülü kim kazandı detaylar haberimizde.

SON DAKİKA : 7 Nisan 2018 Ödül Oyununu Kazanan Takım All Star Kazandı. Son Oyunda Turabi Murat ile çıktı . Ancak Turabi kazanarak All Star Kazanmış oldu . Sonuç All Star : 10 - 7 :  Gönüllüler

Survivor'da Acun ILICALI'nın açıklanmalarının ardından Survivor All Star'ın yenilemeyeceğini dile getirmesinin ardından All Star - Gönüllüler takımı birleşerek yeni iki takım oluşturuldu. Murat, Hilmicem ve Damla'nın diğer takıma geçmesiyle yeni takımlar oluşturuldu.


ÖDÜL OYUNU CANLI TAKİP İZLE

Ünlüler -2 / Gönüllüler 2 

Murat - Yiğite karşı kazanan Yiğit Ünlüler 3-2 önde

ELİF'İN SAĞLIK DURUMU NASIL ?

Survivor'da oynanacak olan ödül oyununda büyük bir şok yaşanıyor. Ünlüler takımı yarışmacısı Elif, oyun oynandığı sırada kafasını arabanın demirine çarparak sakatlanıyor. Çığlıklarıyla adayı inleten Elif'e sağlık ekipleri ve arkadaşları müdahale ediyor. Elif'in durumunun ne olacağı merak konusu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI ?

Survivor 7 Nisan ödül oyunu sonucu haberimizde. Survivor yeni konseptini tanıttığından bu yana artık ödül oyunları daha bir izlenir hale geldi. Acun Ilıcalı'nın Dominik'te oynanacak Survivor ödül oyununu kazanan takım 41.bölüm itibariyle belli olacak ve yarın gerçekleşecek dokunulmazlık oyunu öncesi kazanan takıma moral olacak.İşte Survivor 7 Nisan ödül oyunu kazanan takım burada canlı olarak sizlerle olacak. Sitemiz oynanan ödül oyununu canlı izleyip sizlerle paylaşmaktadır.

SURVİVORDA 2 DOKUNULMAZLIK OYNANACAK!

Dokunulmazlık oyunlarda artık sistem eskiye döndü. Bu sezon haftada bir kez oynanan dokunulmazlık oyunu, artık 2 kez oynanacak. Elemeye 4 kişi çıkacak ve içlerinden bir kişi adaya veda edecek.

0 yorum: