google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 12 Nisan Survivor ödül oyununu Kim Kazandı? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

12 Nisan Survivor ödül oyununu Kim Kazandı?

12 Nisan Survivor ödül oyununu Kim Kazandı,ödül oyununu 12 nisan kim kazandı,ödül oyununu izle 12 nisan



Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor Yeni bölüm ile 12 Nisan akşamında ekranlara geliyor.Dokunulmazlık oyununu kaybeden ve geçtiğimiz hafta Funda'nın elenmesinin ardından Gönüllüler Takımınında moral bozukluğu devam ediyor. Peki, Survivor’da 12 Nisan Survivor ödül oyununu Kim Kazandı? Ödül Kimin hangi takım kazandı detaylar haberimizde. Ödül oyununu sayfamızdan canlı olarak takip edebilirsiniz.

12 NİSAN 2018 SURVİVOR ÖDÜL OYUNU CANLI ANLATIM SAYFASI

Son Dakika ;  9-7 Ünlüler Önde .Ünlüler Ödüle Çok Yakın . ÖDÜL ÜNLÜLERİN 

All Star - Gönüllüler



SURVİVOR’DA BU HAFTA KİM GİTTİ?

Bir kez daha dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde Cumali ilk aday olarak belirlenmiş ardından bireysel oyunun sahibi olan Damla, Yağmur’u eleme potasına sokmuş son olarak da Funda arkadaşları tarafından listeye dahil edilmişti. Funda, Yağmur ve Cumali adaylarından Survivor’dan elenen isim Funda Alkayış oldu. 

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Takımların karışık hale gelmesinin ardından Anıl Berk Baki kendi adalarına gelen Murat Ceylan’la daha fazla vakit geçirmeye başlayacak. Ona yakın davranmak için elinden geleni yapan Baki’nin davranışlarının farkına varan Hakan Hatipoğlu ise Anıl’ın yaptıklarının cezasız kalmayacağını ifade edecek. Yapılan açıklamalara aldırış etmediğini ifade eden Anıl Berk Baki ise “Hodri meydan” diyerek kimseden korkmadığının altını çizecek.

PERFORMANS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın performanslarında erkeklerde birinci Mustafa Kemal ikinci Ümit Karan, kadınlar ise birinci isim Nagihan ikinci Damla oldu.

TAKIM OYUNUNDA GERGİNLİK

Oyun sırasında yarışmacılar bol bol hata yaptı. Hal böyle olunca iki takım da gerildi. Zaman zaman yarışmacılar kendi aralarında tartışmaya yaşadı. Oyun öncesinde de sesler yükseldi.

CUMALİ TAKIM DEĞİŞTİRECEK Mİ?

Funda'nın veda etmesinin ardından konuşan Nagihan, Cumali Akgül'ün Ünlüler takımına geçirilmesini istedi. Cumali'yle yakın dost olan Hakan Hatipoğlu dışında, takım olarak konuştuklarını söyleyen Nagihan, 'Bu akşam bir güçlü yarışmacıyı daha kaybettik. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Takımımızın durumu ortada. Oyun bittikten sonra herkes ağlama modundaydı. Yeni gelen arkadaşlar bir haftada halsiz kaldıklarını, bizim aylardır dayanmamızın mucize olduğunu söylüyorlar. Buraya gelmeden konuşma yaptık, buna Hakan katılmadı. Konuşacağımız şey sizin için uç bir nokta olabilir. All Star özellikle erkekleri çok güçlü. Cumali'yi biz iki ay misafir ettik. Dilim varmıyor ama çok saçma gelebilir. Biraz ayaklanmamız adına Cumali'yi karşı takıma transfer etme imkanınız varmı? Çok zor durumdayız' dedi.


SURVİVOR YENİ GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Hakan, Nagihan, Hilmi Cem, Murat, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali, Birsen, Yağmur

SURVİVOR YENİ ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Turabi, Merve Aydın, Ümit Karan, Adem Kılıççı, Yiğit, Elif, Berna, Sahra, Sema ve Mehmet Akif

0 yorum: