google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 İçerde Eylem Kimdir ? Gerçek Adı ? Damla COLBAY Kimdir Biyografisi ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
, ,

İçerde Eylem Kimdir ? Gerçek Adı ? Damla COLBAY Kimdir Biyografisi ?

İçerde Eylem Kimdir , İçerde Eylem karakteri Gerçek Adı ,Damla COLBAY Kimdir Biyografisi , İçerde Dizisi Eylem Karakteri gerçek adı , İçerde dizisi Eylem rolünü kim canlandırıyor,Damla COLBAY kimdir hangi dizilerde oynadı ?



İçerde Eylem Kimdir ? Gerçek Adı ? Damla COLBAY Kimdir Biyografisi ? İçerde Dizisi Eylem Karakteri gerçek adı ? İçerde dizisi Eylem rolünü kim canlandırıyor? Damla COLBAY kimdir hangi dizilerde oynadı ? kaç yaşında sizler için diziler.tv olarak derledik.

Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde bu sezon reyting rekorları kıracağı düşünülüyor. İçerde dizisinde yer alan ünlü oyuncular yeni sezonun en çok ses getiren kadrosunu oluşturmuş durumda. Genç oyuncu Damla Colbay‘ın da aralarında yer aldığı dizide güzel oyuncu Eylem karakterini canlandıracak. Peki İçerde Dizisinin güzel oyuncusu Eylem Karakterini canlandıran Damla COLBAY kimdir ayrıntılar burada.




Damla Colbay (1993, İzmir) Türk oyuncu.

Üniversite stajı için geldiği İstanbul'da,Kara Para Aşk dizisinde oynadığı Demet karakteriyle tanınmıştır.2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve İnci karakterini oynadı.

Sailor Moon çizgiromanı ve yönetmen Pedro Almodovar hayranı olan oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.

Hangi dizilerde oynadı 

Kara Para Aşk - Demet Karakteri
Hayat Mucizelere Gebe - İnci Karakteri
2016 - İçerde Dizisi - Eylem Karakteri

0 yorum: