google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Familya Dizisinde Anne Neden Öldü ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

Familya Dizisinde Anne Neden Öldü ?

Familya Dizisinde Anne Neden Öldü, Familya Dizisi Anne karakteri neden öldü ,Familya Anne karakteri öldü mü



Familya Dizisinde Anne Neden Öldü ? Familya Dizisi Anne karakteri neden öldü ? Familya Anne karakteri öldü mü ? diziler.tv olarak sizler için derledik.

İstanbul'da yaşayan Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası’nda İlhan Mansızın attığı altın gol adı verilen gol ile değişir. Türkiye bu gol ile en mutlu anlardan birine tanıklık ederken Beyoğlu ailesinin evine geri dönüşü olmayan bir acı düşer ve Familya Anne Türkiye'nin attığı gole silahıyla sevilen bir kaza kurşunu ile ölür ve Familya ailesinin hayatı değişmeye başlar . Anne kaza kurşunuyla ölmüştür ve Yaşar evi terkeder 3 ay sonra döndüğünde karısı ölmüştür.

Familya dizisinde hangi oyuncular yer alıyor, hangi oyuncu kimi canlandırıyor? Familya oyuncu kadrosu, fragmanı ve konusu ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Familya izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Familya dizisinde yer alan oyuncular ve hangi oyuncunun kimi canlandırdığı haberimizin devamında... İşte Familya oyuncuları kadrosu, fragmanı ve konusu ile ilgili detaylar..

FAMİLYA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Familya, yeni sezonda FOX’ta başlıyor! Familya fragmanıhenüz yayınlanmadı. Familya kadrosu ilde şimdiden dikkatleri çekiyor. Çekimlerine Temmuz ayında İzmir’de başlanacak. TMC Film’in yapımcılığını üstleneceği ve başrolünde Uğur Yücel’in bulunacağı ”Familya” Ağustos ayında FOX’ta!

FOX’un Ağustos ayında yayına sürmesi beklenen Uğur Yücel’li yeni diziden yeni bilgiler.
1993-1997 yılları arasında ATV’de ekrana gelen ”Süper Baba” dizisi tarzında olacak olan dizinin seti İzmir’de çekilecek. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan dizinin yapımcılığını TMC Film üstlenecek. Dizinin ismi ise ”Familya” olarak olarak belirlendi.

Uğur Yücel, 1993-1997 yılları arasında ATV’de ekrana gelen efsane dizi Süper Baba tarzında yeni bir dizi geliyor. Dizinin başrol oyuncusu ise son olarak ‘Aramızda Kalsın’ dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Uğur Yücel yer alacak. 58 yaşındaki usta oyuncu Uğur Yücel, yine sıcak bir aile dizisi olan Canım Ailem’de Şebnem Bozoklu’yla birlikte başrol oynamıştı.
FAMİLYA KONUSU
Başrollerinde Uğur Yücel ve Berat Efe Parlar’ın yer alacağı; yapımcılığını TMC’nin, senaristliğini Uğraş Güneş’in, yönetmenliğini ise Can Yücel’in üstlendiği iddialı aile komedisi Familya yeni sezona yetiştirilmeye çalışılıyor. ‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’dan sonra yeni bir aile komedisiyle daha sevenlerinin karşısına çıkacak olan Uğur Yücel’in yeni dizisinin detayları netleşmeye başladı.

Yapımcılığını TMC’nin, yönetmenliğini Can Yücel’in, senaristliğini ise ‘Ulan İstanbul’ ile beğeni toplayan Uğraş Güneş’in üstlendiği dizide ‘Poyraz Karayel’de tanınmış olan ve yer aldığı ‘İftarlık Gazoz’ filmi ile ödüller alan Berat Efe Parlar da Uğur Yücel’in torununu canlandıracak. Ranini.tv’ye röpörtaj veren Güneş, diziyle ilgili bazı detayları da okuyucularla paylaştı.

2002 yılında Dünya Kupası’ndaki Türkiye-Senegal maçıyla başlıyor hikâye. İlhan Mansız’ın altın golü attığı maçla Türkiye o gün en mutlu anını yaşadı. Herkesin kutlama yapmak için sokaklara döküldüğü gündü. Fakat hikâyedeki ailenin en acı anı yaşanıyor o maç esnasında ve dağılıyorlar. İkisi kız, ikisi erkek dört çocuklu ailemizin hayatı bu trajik günden sonra değişiyor tamamen. Ve Uğur Yücel’in oynadığı baba karakteri Güneşdağı kasabasına yani baba toprağına gidiyor. Bu olaydan tam 14 yıl sonra, öğrendiği üzücü bir haber sonrası mazideki defterlerin hepsini kapatmak zorunda hissediyor ve ailesini bir araya toplamak için kolları sıvıyor. ‘Babam ve Oğlum’un geçtiği çiftlikte çekilecek.

Büyük kız evli. Damadın familyasında da ayrı sıkıntılar var; renkli bir karakter. Bu dönemde çok sık karşılaştığımız erkeklere benziyor. Ailenin her bir üyesi kasabaya gelirken “Bir konuşup, babamı görüp geri dönerim” düşüncesi içinde olsa da bir şekilde orada kalıyorlar. Eski bir aşk, düşmanlar, engeller ve hiç beklenmedik bir aşka tanık oluyoruz.

Kadro neredeyse tamamlandı fakat o işin sürprizi olsun (gülüyor). Ekibin en büyüğünü söyledim, bir de en küçük ismi vereyim. Uğur Yücel’in torununu Berat Efe Parlar oynuyor. ‘İftarlık Gazoz’dan sevdiğimiz, yetenekli ve çok sempatik bir çocuk. ‘Ulan İstanbul’ seyircisinin tanıdığı isimler de var.

FAMİLYA OYUNCULARI

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in, senaristliğini Uğraş Güneş’in yaptığı,  başrollerinde ise Uğur Yücel, Şükran Ovalı, Erkan Kolçak Köstendil, Güven Kıraç, Zeynep Kankonde, Caner Özyurtlu, Büşra Pekin ve Bülent Emrah Parlak ve Berat Efe Parlar’ın yer aldığı Familya dizisine son olarak ‘Göç Zamanı’ dizisinde izlediğimiz Cansu Tosun dahil oldu.Familya yeni sezonda FOX TV'de olacak.

İşte Familya kim hangi rolde


Uğur Yücel kimdir?

1957 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. 1975-1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü’nde çeşitli oyunlarda oynadı. Selamsız Bandosu ve Muhsin Bey (1987) adlı filmlerdeki rolleri ile büyük çapta beğeni topladı.
Bunların dışında, Sezen Aksu ve Müjde Ar ile ayrı ayrı sahne şovları yaptı.
Televizyonda, Aziz Ahmet, Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık ve Hırsız Polis gibi dizilerde oynadı; bunlardan Karanlıkta Koşanlar'ın tamamını ve Alacakaranlık'ın bazı bölümlerini (Alican Yücel takma adıyla) yönetti. Karanlıkta Koşanlar dizisinin senaryosunu, Ahmet Ümit'in polisiye öyküsünden uyarlayarak yazdı; Alacakaranlık'ın yazımına da katkıda bulundu.
Arabesk'le, ‘Sinema Yazarları Derneği En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, Muhsin Bey'le Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödüllerini aldı. İlk sekiz bölümünü çektiği İkinci Bahar adlı Tv dizisiyle İletişim Fakültesi En İyi Tv Yönetmeni Ödülünü aldı.
Gemide ve Laleli’de Bir Azize filmlerinin müziklerini yaptı. Yönettiği ilk film olan Yazı Tura ile Antalya Film Festivali En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Yönetmen ödülleri dahil 11 ödül aldı. En son, 2007 yılında sona eren Hırsız Polis isimli dizide rol aldı ve başrollerini Türkan Şoray ile birlikte paylaştığı Hayatımın kadınısın adlı filmi çekti.
Filmleri
Oyuncu
Aşık Oldum 1985
Teyzem 1986
Milyarder 1986
Selamsız Bandosu 1987
Muhsin Bey 1987
Arabesk 1988
Aziz Ahmet 1994
Eşkıya 1996
Balalayka 2000
Karanlıkta Koşanlar 2001
Alacakaranlık 2003
Hırsız Polis 2006
Hırsız Polis 2006
Yönetmen
İkinci Bahar 1999
Karanlıkta Koşanlar 2001
Yazı Tura 2003
Hayatımın Kadınısın 2006
Yapımcı
Alacakaranlık 2003
Yazı Tura 2003
Senaryo
Aziz Ahmet 1994
Karanlıkta Koşanlar 2001
Yazı Tura 2003
Ramon 2005
Hayatımın Kadınısın 2006
Müzik
Gemide 1998
Laleli'de Bir Azize 1998
Kurgu
Yazı Tura 2003

Şükran Ovalı kimdir?


1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Şükran Ovalı, eğitimini doğup büyüdüğü İzmir'de tamamladı. İlköğretim hayatına Mustafa Urcan İlkokulunda başlayan Ovalı, Ortaöğretimini Fevzi Çakmak Ortaokulunda tamamlamıştır. Öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a gelen güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Okulunda oyunculuk eğitimi alarak kariyerinin ilk adımını atmıştır. Yer aldığı ilk proje olan, Bez Bebek dizisinde 2 yıl rol alan güzel oyuncu, dizi devam ederken aynı dönemde ekranlarda yer alan Aşk Yakar dizisine transfer oldu. Dizi kariyerinin ardından Alia ve Ev adlı filmlerde rol alan Ovalı, bu projelerde sergilediği performans ile beğeni toplamış ve ardı ardına gelen dizi-film teklifleriyle karşı karşıya kalmıştır.
Öpüşme krizi nedeniyle Paramparça dizisinden ayrılmak zorunda kalan Nurgül Yeşilçay'ın yerine düşünülen isim olan Şükran Ovalı, Erkan Petekkaya'nın da olur vermesiyle diziye dahil oldu.
Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

(d. 16 Ocak 1983, Bursa), Türk oyuncu ve şarkıcı Liseyi Bursa Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol almıştır. İlk Facebook dizisi Mukadderat'ı yazıp yönetmiştir (2009). Ayrıca çektiği kısa film Vakit, Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması 'En iyi senaryo -En iyi görüntü'. Kral Midas Kısa Film Yarışması 'En İyi Film-En İyi Yönetmen'. 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödüllerini almıştır. Amsterdam ve İstanbul’da çekimleri tamamlanan orta metraj film olan "Torbacının Esrarı" yazıp yönettiği bir diğer filmidir. "Tarot", “Inside The Door” adlı kısa filmlerde rol almıştır. Yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir. İkincikat'ta oynanmaya devam eden "AuT" adlı oyunda çok başarılı bir performans sergilemektedir. 2009 yapımı “M.A.T” dizisinde, 2012 yapımı "Babalar ve Evlatları" dizisinde, 2008 yapımı “Güz Sancısı” filminde rol almıştır. Karlos karakterleriyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu ve yönetmen Ulan İstanbul dizisinde Yaren karakterini oynayan Şebnem Bozoklu ile beraber seslendirdiği Yanarım adlı şarkı youtube de 50 milyon'dan fazla tıklanma almıştır.

Güven Kıraç kimdir?


1968 yılında doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 1986 yılından beri birçok televizyon dizisi, reklam filmi ve sinema filminde rol aldı. 2 yıl devlet tiyatrosu sanatçısı olarak çalıştıktan sonra istifa etti. Adana Devlet Tiyatrosu'nda Ağrı Dağı Efsanesi, İki Kalas Bir Heves ve Sıkıyönetim; Gülriz Sururi Tiyatrosu'nda ise Tiyatrocu, Sokak Kızı İrma, Hamlet ve Tiyatro Stüdyosu'nda Balkon adlı tiyatro oyunlarında oynamıştır.
1997 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği "Masumiyet" adlı filmde Yusuf karakteriyle, ÇASOD, MGD ve İsrail Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini almıştır. 1998'de Erkan Can ile birlikte "Gemide" adlı filmde rol aldı. Aynı yıl "Laleli'de Bir Azize" adlı filmde Aziz karakteriyle karşımıza çıktı.
1999 yılında "Salkım Hanım'ın Taneleri" adlı filmle 19. İstanbul Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. Aynı yıl "Evimiz Olacak Mı?" ve "Hayat Bağları" adlı televizyon dizilerinde rol aldı. 2001 yılında "Yeditepe İstanbul" adlı filmde Berber Remzi karakterini canlandırdı. 2002 yılında "Abdülhamit Düşerken", 2003 yılında Fatih Akın'nın yönettiği "Duvara Karşı" adlı filmlerde yer aldı. 2004'de Yavuz Turgul'un "Gönül Yarası", 2005'de "Takva", "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?", "Kebab Connection" adlı filmlerde rol aldı. 2006 yılında Ömer Faruk Sorak'ın "Sınav" adlı filminde Rafet 69 adlı karakerle karşımıza çıktı.

Zeynep Kankonde kimdir?


3 Mart 1980 tarihinde Eskişehir‘de doğmuştur.
1997 yılında başladığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde ve Ekol Drama’da öğretmenlik yaptı.
Çeşitli televizyon dizilerinde oynadı ve sinema filmlerinde seslendirme yaptı. Birkaç reklamda da rol aldı. 2013 yılında Vanish Tül, 2012 yılında İş Bankası reklamında oynadı.
2012 yılında başrolde Erdal Özyağcılar‘ın olduğu “2 Yaka Bir İsmail” dizisinde Atiye karakterini canlandırdı.
Zeynep Kankonde, 2014 yılında başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım‘ın oynadığı “Ulan İstanbul” dizisinde Komiser Ceyhun’un annesi Şehriban’ı canlandırdı.
Zeynep Kankonde, 31 Aralık 2004 tarihinde Kongo’lu Christian Kankonde ile evlendi. Emma (d.2005) adında bir kızı vardır.
Filmleri ve Dizileri :
2014 – Ulan İstanbul (Şehriban) (TV Dizisi)
2013 – Kayıp (TV Dizisi)
2012 – Merhaba Hayat
2012 – Otel Transylvania (Türkçe Seslendirme) ( (Sinema Filmi) )
2012 – 2 Yaka Bir İsmail (Atiye) (TV Dizisi)
2010 – Şehrayin (Sibel Öztürk Seslendirmesi) (TV Dizisi)
2010 – Güz Gülleri (Gülsün) (TV Dizisi)
2009 – Kırık Kalpler – Ritmini Arayan Kalpler (TV Dizisi)
2007 – 2008 – Tek Türkiye (Nevra Sayar Seslendirmesi) (TV Dizisi)
2005 – Beşinci Boyut (TV Dizisi)



0 yorum: