google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Familya Ateş Kimdir ? Familya Dizisi Ateş Karakteri Gerçek Adı ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Familya Ateş Kimdir ? Familya Dizisi Ateş Karakteri Gerçek Adı ?

Familya Ateş Kimdir ,Familya Dizisi Ateş Karakteri Gerçek Adı , familya dizisi ateş karakteri gerçek adı , familya dizisi ateş murat ceylan kimdir hangi dizilerde oynadı gerçek adı,murat ceylan hangi dizilerde oynadı kaç yaşında nereli



Fox Tv ekranlarında yayınlanan Familya Dizisi karakterlerinden Ateş Karakteri Kimdir ? Ateş Beyoğlu karakterini canlandıran Murat CEYLAN Kimdir ? Familya dizisinde Murat Ceylan hangi karakteri canlandırıyor Gerçek adı ne diziler.tv olarak sizler için derledik.


Ateş Beyoğlu Karakteri Kimdir



Murat Ceylan Kimdir Biyografisi



Evin en küçüğü, 25 yaşında... Londra'da büyüdü ve başarılı bir fotoğrafçı oldu. Kendine güveni tam, insanlara güveni ise sıfır. Güneşdağı'nda kalbine hiç beklenmedik bir darbe alacak.


Murat Ceylan Kimdir Biyografisi 

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada endüstriyel tasarım okudu. Ancak müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir.
Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır.
Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır.
17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.
2016 yılında Ozan Doğulu aranjörlüğünde "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkarttı.

0 yorum: