google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Babam ve Ailesi Kadir Kimdir ? Caner Şahin Kimdir ? Caner Şahin Biyografisi ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

Babam ve Ailesi Kadir Kimdir ? Caner Şahin Kimdir ? Caner Şahin Biyografisi ?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Babam ve Ailesi dizisi oyuncularından Kadir karakteri Kimdir ? Kadir karakterine hayat veren Caner Şahin kimdir ? Caner Şahin hangi dizilerde oynadı kaç yaşında hangi okuldan mezun sevgilisi kim ? Caner Şahin Biyografisi ? Caner Şahin Nereli tüm detaylarıyla haberimizde ..



Kanal D ekranlarında yayınlanan Babam ve Ailesi dizisi oyuncularından Kadir karakteri Kimdir ? Kadir karakterine hayat veren Caner Şahin kimdir ? Caner Şahin hangi dizilerde oynadı kaç yaşında hangi okuldan mezun sevgilisi kim ? Caner Şahin Nereli tüm detaylarıyla haberimizde ..

Caner Şahin Biyografisi ? 

Kadir Kayalar
Kemal ve Nilgün’ün oğlu. Kemal’in tüm gayretlerine karşın Kadir’in çocukluğu ve ilk gençliği baba yoksunluğu ile geçer. Öyle bir yoksunluktur ki bu, Kadir’i bitmeyen bir öfke, hırs ve saldırganlıkla doldurur. Onun babasına Mert İpekçi sahip çıkmış, onun hayatını Mert İpekçi yaşamıştır. Kadir, Mert’in ondan çaldığına inandığı her şeyi geri almaya, bunun için sonuna dek mücadele etmeye kararlıdır.  
Caner Şahin Kimdir? Caner Şahin Biyografisi ;  Caner Şahin 1992 yılında dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Eğitimine devam ederken bir yandan da arkadaşları ile beraber Tiyatro Lahza’yı kurdu. Caner Şahin Tiyatro Lahza’da oyunculuk dışında yönetmenlik de yapmaktadır.
Caner Şahin ekran önüne daha önce hiç çıkmamıştır, Babam ve Ailesi onun ekran önünde ilk oyunculuk deneyimidir.
Rol Aldığı Dizi ve Filmler:
2016 – Babam ve Ailesi (Kadir) (TV Dizisi