google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Yalancı Bahar Yeni Bölüm 55. Bölüm Tüyoları Neler Olacak ? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
,

Yalancı Bahar Yeni Bölüm 55. Bölüm Tüyoları Neler Olacak ?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar 55.bölümü haberimizden izleyebilirsiniz. Yalancı Bahar 55.bölümde neler olacak? adhubala, RK’nın kötü sürprizini öğrenince nasıl tepki verecek? İşte Yalancı Bahar 55.bölümünün detayları



08 Ağustos salı günü seyirci ile buluşacak Yalancı Bahar dizisi 55.bölüm için nefesler tutuldu. Kanal 7ekranlarının yeni dizisi olan Yalancı Bahar 55.bölümünde neler yaşanacak? İşte Yalancı Bahar dizisi son bölümünü ile ilgili tüm detaylar..


YALANCI BAHAR 55.BÖLÜM FRAGMANI
YALANCI BAHAR 55.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?
RK’nın geçmişte Deepali için yazdığı mektubu okuyan Madhubala okudukları karşısında çok etkilenmiştir. Sultan ile Madhubala arasında bir şeyler yaşandığını düşünen RK ise kıskanç tavırları ile sürekli Madhubala’yı suçlamakta ve rahatsız etmektedir. Gece sessizce Padmini’nin evine gelen Sultan, Madhubala’dan özür diler ve evine dönmek üzere arabasına biner. O sırada Madhubala’ya duyduğu öfkeden dolayı alkol alan RK’nın sürdüğü araç ile Sultan’ın aracı arasında bir kaza yaşanır. Kazanın ardından arabasından inen Sultan baygın haldeki RK’yı kendi arabasına alır ve onu tedavi etmeye çalışır.

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
Madhubala’nın ortadan kayboluşu ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapamamasına sinirlenen RK, onunla bu konu hakkında tartışmaya başlar. Sultan ise Aryan’ın ileride kendisi gibi güçlü bir fiziğe sahip olması için eğitmeye devam etmektedir. Padmini de kızının yaptığı açıklamalardan dolayı onu yalan söylemekle suçlar ancak Trihsna, Madhubala’yı annesine karşı savunur. RK ve Deepali arasındaki yakınlığı fark eden Skander ise karısından RK’nın çektiği filmde küçük de olsa bir rol bulmasını ister.