google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tatlı İntikam 19. Bölüm Fragmanı İzle - Tatlı İntikam Yeni Bölüm Tüyoları ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin
, ,

Tatlı İntikam 19. Bölüm Fragmanı İzle - Tatlı İntikam Yeni Bölüm Tüyoları

Tatlı İntikam 19. Bölüm Fragmanı İzle - Tatlı İntikam Yeni Bölüm Tüyoları ? Tatlı İntikam 19 Bölüm yeni bölüm fragmanları detaylar haberimizde



Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam’ın 19. bölüm fragmanında Pelin ve Sinan’ın aşk kaçamağı yüzleri güldürdü.


Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam‘ın 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm için izleyicilerine oldukça üzücü bir fragman sunan dizinin ikinci fragmanında ise tamamen aşk var. Pelin ve Sinan, yaşadıkları kaçırma olayından sonra biraz olsun kendilerine aşk dolu vakit ayırıyorlar. Peki Pelin‘i kaçıranlar bulunacak mı? Onu kaçırtan kişi gerçekten deRüzgar mı? İşte Tatlı İntikam 19. bölüm 2. fragmanı:

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tatlı İntikam 18. Bölüm‘de Pelin kaçırılıyor, Sinan ise Pelin’in peşine düşüyor!
Pelin kim olduğu bilinmeyen adamlar tarafından kaçırılır. Sinan ise evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı? Dizinin son bölümünü buradan izleyebilirsiniz.