google.com, pub-3488488211882581, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Çifte Saadet Dizisi Hülya Karakteri Kimdir ? Çifte Saadet Hülya Gerçek Adı? ~ Dizi Haberleri , Dizi Haber , Dizi Magazin

Çifte Saadet Dizisi Hülya Karakteri Kimdir ? Çifte Saadet Hülya Gerçek Adı?

Çifte Saadet Dizisi Hülya Karakteri Kimdir ? Çifte Saadet Hülya Gerçek Adı?,Çifte Saadet Dizisi Hülya Saadet karakteri gerçek adı ismi ne ? Çifte Saadet Dizisi Hülya Dolunay Soysert kimdir, Dolunay Soysert vikipedi biyografisi , Dolunay Soysert hangi dizilerde oynadı ,çifte saadet Hülya hangi dizilerde rol aldı



Çifte Saadet Dizisi Hülya Karakteri Kimdir ? Çifte Saadet Hülya Gerçek Adı?,Çifte Saadet Dizisi Hülya Saadet karakteri gerçek adı ismi ne ? Çifte Saadet Dizisi Hülya Dolunay Soysert kimdir, Dolunay Soysert vikipedi biyografisi , Dolunay Soysert hangi dizilerde oynadı ,çifte saadet Hülya hangi dizilerde rol aldı  


Hülya Saadet
Dolunay Soysert

Aslen Antalya doğumludur. İleri görüşlü, modern, bilinçli, dünyaya açık bir kadın olmakla birlikte Anaç, fedakar, cefakar, çalışkan ve hamarat biridir. Özgüveni yüksek, hayatla barışık bir kadındır. Modern bir kadın olmak için çabalamakta ve modayı da yakından takip etmektedir. 

Sabahları jogging yapmakta, her zaman garip dietler bulmaktadır. Spritüel olaylara ve karmaya inanmaktadır. Enerji ve sinerjiye önem verir. Burçlara da takıntılır. Fakat ailesi ve huzuru üzerine bir tehdit hissettiği zaman kendi tarzında bir savaşçıya dönüşür. Hülya doğru bildiği şeyi yapmaktan geri kalmayan biridir. Fakat nazik ve zarif mizacı sebebiyle duygularını tam olarak ifade etmekte zaman, zaman zorlanmaktadır. 



Dolunay Soysert Kimdir (Vikipedi) (d. 25 Mart 1973, Adana) Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

25 Mart 1973 yılında Adana'da doğmuştur.Ortaokul ve lise eğitimini Özel Moda Koleji'nde bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda çalışmıştır. Kamerayla ilk tanışması Cumhuriyet filminde Latife Hanım'ı canlandırmasıyla olmuştur.

Daha sonra Nebraska Üniversitesi, Drama ve Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Amerika Birleşik Devletleri'nden döndükten sonra Sultan Makamı ve Omuz Omuza dizilerinde rol almıştır. Tiyatro sahnesinde Buluşma adlı oyunda Marilyn Monroe'yu ve Ayşe müzikalinde Ayşe karakterini canlandırmıştır. Akıllarda kalan rolü Bir İstanbul Masalı adlı dizide canlandırdığı Derya karakteri ve Özgü Namal ile birlikte 'Bebeğim' adlı dizide canlandırdığı Leyla karakteridir. İstanbul Halk Tiyatrosu'nun ilk oyunu olan ve on bir oyundan oluşan Can Tarlası adlı oyunda yer almıştır.

26. Uluslararası İstanbul Film Festivali açılış töreni sunuculuğunu Sinan Tuzcu ile 19. Ankara Uluslararası Film Festivali açılış töreni sunuculuğunu Emre Karayel ile yapmıştır. Dünyanın en büyük buz gösterisi topluluğu olduğu düşünülen Holiday On Ice'ın sunumu, ünlü çocuk romanı Peter Pan hikayesinin Türkçe dublajında yer almıştır. 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri töreninin sunuculuğunu yapan Soysert, Sinan Tuzcu ile beyaz eşya reklamında, İlker Aksum ile kredi kartı reklamında, bir GSM şirketi reklamında da Aysel rolünü oynadı.

Adanalı dizisine dahil oldu. Ardından TRT 1'de yayınlanan Başrolde Aşk adlı dizide rol almıştır.

Almanya'da oyuncu eğitmenliği de yapmıştır.

Özel hayatı
9 Temmuz 2006'da oyuncu Sinan Tuzcu ile evlenmiştir. Aslı Enver[1],Ceyda Düvenci[2] gibi isimlerle yakın arkadaştır.

Filmografi
Kaygısızlar
Sekizinci Saat
Çılgın Bediş
Baskül Ailesi
Cumhuriyet
Salkım Hanımın Taneleri
Zor Adam
Kalbin Zamanı
Omuz Omuza
Yürek Çığlığı
Tövbe
İlk Aşk
Mavi Gözlü Dev
Orada
Benim Annem Bir Melek
Veda
Adanalı
Başrolde Aşk
Kayıp
Sultan Makamı
Urfalıyam Ezelden
Son Çıkış
Muhteşem Yüzyıl
Seddülbahir 32 Saat

  • Çifte Saadet (yeni)


Tiyatro Oyunları
Personel : Mike Bartlett - Craft Tiyatro - 2015-günümüz
Çehov Makinası : Matei Vișniec - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2012
CAM : Levent Kazak - Tiyatro GAGA - 2010
Sürmanşet : Sürmanşet - İstanbul Halk Tiyatrosu - 2008
Can Tarlası : Kemal Kocatürk - İstanbul Halk Tiyatrosu - 2007
Ayşe Opereti : Muhlis Sebahattin - 2005
Buluşma : Terry Johnson - Dostlar Tiyatrosu - 2004
Silvanlı Kadınlar : İsmail Kaygusuz - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Kibarlık Budalası : Molière - İstanbul Şehir Tiyatrosu
İbiş'in Rüyası : Tarık Buğra - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Elma Dersem Çık : Akbank Çocuk Tiyatrosu
İki Kova Su : Akbank Çocuk Tiyatrosu

Müzikalleri 
Ayşe Opereti

TV Programları
Tam Kıvamında (yemek programı)
7'den 77'ye (Barış Manço'nun sunduğu programda hostes olarak)

Avrupa Yakası

0 yorum: